Dubbla bomblarm i Stockholm, fler rån och knivattacker – hallå är det någon hemma i Rosenbad?

Det senaste dygnet har våldsamma händelser runt om i landet radat upp sig efter varandra och man måste nästan nypa sig i armen för att se att man vaknat ordentligt när nya lagts till handlingarna under natten.

Förutom att två pojkar knivrånades av ett gäng andra pojkar och en man blev attackerad med kniv på tunnelbanestationen i Hässelby, exploderade först en kraftig bomb i en bil i Haninge och mindre än en timme senare hittades en sprängladdning i ett radhusområde i Alby varpå de boende omedelbart evakuerades.

Ska vi skylla på att det har varit helgdag och klämdag eller har våldet trappats upp? Man bävar inför sommaren och hur regeringens ministrar kan sova gott om natten är ofattbart – de borde sitta i krismöte om Sveriges anarkiliknande tillstånd som alltmer påminner om ett lågintensivt krig där polisen är i underläge, men istället glömmer de sig bakom coronakrisen och försöker verka handlingskraftiga medan de rapar upp samma gamla floskler om att det inte finns någon anledning till oro eftersom allt är under kontroll.

Meningen är att vi ska vänja oss vid det som sker och det får aldrig hända. Jag vägrar att se mina barn i ögonen om 20 år och medge att vi inte gjorde tillräckligt. Folket måste resa sig och kräva att makthavarna gör sitt förbannade jobb och upprätthåller tryggheten för landets medborgare – allt annat är ett svek!

#vaknasverige

Källa: Aftonbladet

16 reaktioner till “Dubbla bomblarm i Stockholm, fler rån och knivattacker – hallå är det någon hemma i Rosenbad?

 1. Sverige har vaknat! De som inte har vaknat är de som styr Sverige, när ingen av de som styr vill ta något ansvar, kan stava till konsekvensanalys, eller vågar prata svenska normer och värderingar så fortsätter Sverige utför. Måste vara fruktansvärt lätt att styra ett land när man kan skylla på ”det såg vi inte komma”, det måste underlätta när de har en verklighetsbild som ingen annan har av Sverige och hela tiden kommer de med undanflykter, ursäkter och alla dessa utredningar för att slippa ta något ansvar eller behöva bestämma något.

  Gillad av 3 personer

 2. Tja, varför skulle det inte vara som vanligt? Ju närmare valet vi kommer desto mer lyhörd borde regeringen dock komma att bli gentemot den befolkning som bott när några generationer och som uppfattar och beskriver sig själva som svenskar. Ni förstår vilken balansgång, inför svenskarna låtsas som om man tar itu med verkligheten, inför de andra låtsas som om man inte såg helvetet de ställer till med.
  Vilka man kan lita på? Ja inte politikerna i varje fall, inte S i varje fall. Övriga partier vet man ju var man har så att säga, S har ju fortfarande kvar maskeradkläderna från den tiden de gjorde gott. De är fortfarande utklädda som om de vore goda, i praktiken är de samhällsförstörare.
  Det är därför det skär sig, låter så falskt och fullständigt orimligt, ja rentav oanständigt när de tågar på 1:maj och sjunger om kampen emot kvalen. De kval Sverige genomlider tack vare dem!

  Gillad av 1 person

 3. Ramadan är över. De måste ju få fira sin religion med litet smällar? Det är bara vi svenskar som måste vänja oss.

  Gilla

 4. Folkhälsomyndigheten har ju annonser överallt, på tv, i tidningar osv. Där får de över 70 veta hur de ska bete sig. Som slutkläm står det att man inte ”ska belasta sjukvården i onödan”.
  Jag har ett förslag som FHM borde komplettera sin info med. Uppmaningen riktar sig till de kriminella mördarna, till klanerna, till våldtäktsmännen osv.
  Det lyder: ”Med tanke på hur belastad sjukvården är pga Coroan-pandemin uppmanar vi alla att inte i onödan begå sådana handlingar som leder till att sjukvården belastas. Den som överväger att mörda någon bör helst skjuta upp dödandet en lång tid framöver. Om det ändå anses nödvändigt rekommenderar vi ett eller flera huvudskott som är direkt dödande. På så vis belastas sjukvården inte i onödan, IVA-platser ockuperas inte och det lilla blod som finns kan gå till de med regelrätta sjukdomar som opereras. FHM uppmanar vidare till sparsamhet med våld i alla de former. Likaså uppmanas till sparsamhet med våldtäkter som tar i anspråk många resurser och även leder till sjukskrivningar”.

  Gilla

 5. Den som har studerat Sion Vises protokoll vet vad det hela sannolikt går ut på. Psykopaterna skapar det problem som andra representanter skall utge sig vilja lösa. Folket skall kräva och välkomna totalitära metoder för att återskapa ordning, vilket är slutet för demokratin.

  ”…bland antalet av dessa metoder, så är en av de viktigaste – representanter för återskapande av ordning, placerade så de har möjligheten, i sin upplösande aktivitet, av att utveckla och visa upp deras ondskefulla benägenheter – obstinat självbedrägeri, oansvarigt utövande av auktoritet, och, först och främst, korruption.”
  Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/05/23/sion-vises-protokoll-17-myndighetsmissbruk/

  Gilla

 6. 1. Du har länge krävt att de svekfulla makthavarna gör sitt förbannade jobb och upprätthåller tryggheten för landets medborgare. Har de lyssnat på dig?

  2. Du är en del av folket. När kommer du resa dig och hur?

  Gilla

  1. 1. Majoriteten av folket har fortfarande inte vaknat alltså måste jag tjata vidare.

   2. Det krävs en folkresning utan dess like om vi ska uppnå förändring, det räcker inte med några tusen.

   Gilla

   1. 1. Mina följare på Facebook ökar lite för varje dag, vilket torde vara ett tecken på att fler vaknar till.

    2. En kan inte dra hela lasset.

    Gilla

   2. 1.1. Vet du vilka som äger och kontrollerar Facebook?
    1.2. Känner du till Facebooks bots, och Richard Stallmans åsikt om Facebook?
    1.3. Känner du till Facebooks integritetskränkande verksamhet, censur, shadowbanning etc.?
    1.4. Om du känner till det, vad anser du är så ”vaket” med människor som befinner sig på Facebook?
    1.5. Hur vet du ens att det är riktiga personer som faktiskt delges dina inlägg?

    1.6. Så är det. Du är inbjuden att vara med och dra lasset på riktigt. Har du modet? Det kan bli mer än 70 papp per månad efter valet 2022. Kan du hantera så mycket pengar utan att bli fartblind?

    Gilla

   3. Ja jag blir ofta shadowbannad och jag vet vilka som äger o styr.

    Ok antagligen påverkar jag inte folk i någon större utsträckning, men det är en bra ventil att skriva av sig frustrationen. God natt!

    Gilla

   4. God Morgon!

    När skall du börja shadowbanna Facebook?

    När du berättar för dina vänner att du gör det kommer du kanske börja påverka dem i större utsträckning, än när de nästan inte märker dig alls, p.g.a. shadowbanningen?

    Du kommer dessutom uppmuntra dem att prenumerera eller besöka din blogg direkt om de vill veta något, inte lita på Facebook.

    Lita inte heller på falsk statistik eller ”gilla”! Antalet som kommenterar, samt kvaliteten på kommentarerna, säger mer om hu många som läser och börjar tänka rätt. Detta är ett bättre mått på hur många som läser och tänker.

    Gilla

   5. Jag har ett av de bättre kommentarsfälten jämfört med många andra skribenter där människor kommer med insiktsfulla kommentarer och insiktsfulla analyser.

    Dessutom är det intressant att ta del av vad politikerna skriver för då kan man direkt kommentera vad man tycker t.ex. Har jag 300 delningar på ett inlägg så sprids det dessutom vidare på ett helt annat sätt än ett blogginlägg gör.

    Således – det ena behöver inte utesluta det andra, både bloggen och FB är en bra mix!

    Gilla

   6. Varför mixa avföring i din ”Sex on the Beach”-cocktail?

    Du kan ex. tro att du har delningar och trafik, fastän du inte har det. Du kan även ha shadowbannats i syfte att gruppolarisera, samt överösas med ”gilla” när du skriver något som gruppolariserar. Allt i syfte att lura dig att skapa konflikt mellan oss människor i Sverige, vilket inte är i vårt eget intresse.

    Det är därför jag rekommenderar att göra ett sista inlägg på Facebook där du skriver att du har loggat ut permanent, samt var du numera bloggar och att vänner och intresserade är varmt Välkomna till din öppna fria blogg om de vill läsa och kommentera. Logga därefter ut permanent från det dolda ofria Facebook!

    Du kommer då se vilka som är dina verkliga vänner och vilka läsare som du verkligen har.

    Skulle du, mot förmodan, ångra dig efter några veckor så kan du givetvis logga in på FB och börja förnedra dig igen, men jag tror faktiskt inte att du kommer vilja det. Jag upplevde själv motsatsen, d.v.s. en enorm frihetskänsla, en slags stegrad orgasm.

    Jag använder numera inte någon av de plattformar som Stallman kritiserar, men enbart WordPress som stöds av FSF.org, eftersom WP är öppet och fritt, samt att man inte behöver köra spionerande skripts eller läsa reklam för att det ska fungera till fullo.

    Läs gärna mer om saken på stallman.org där han skriver om de olika plattformarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s