I Sverige är vi världsbäst på att vända ryggen åt problemen

Det känns som om den grova kriminaliteten ökar ju mer vi närmar oss sommaren och nattens händelser lämnar en bitter eftersmak i munnen med en giftcoctail bestående av såväl en dödsskjutning i ett bostadsområde som skottlossning och knivskärning blandat med lite misshandel på olika håll och fler bränder i bland annat Lund där en Montessoriförskola brann ned till grunden. Fattas bara lite våldtäkter på det så är saken biff.

Men det är väl så det ska vara numera i det nya Sverige, iallafall om den rödgröna regeringen med dess stödpartier får bestämma – eller vad säger du Morgan Johansson?

Nej det tänkte jag inte på – har det inte med corona att göra så kan problemet självklart anstå ytterligare några år. Jag menar vem bryr sig om offren och deras anhöriga som får lida av en oansvarig politik skapad av kuragelösa makthavare som inte klarar av att ta tjuren vid hornen när det krävs trots att det är just därför de är ditsatta? Det tar ni väl tag i under nästa mandatperiod som alla andra obekväma frågor som kräver att man tar jobbiga beslut som ni gärna skjuter framför er så länge som möjligt och helst begraver i en lång utredning om tillfälle ges?!

Men det är helgdag i det naiva kungadömet i norr och då ska det så klart grillas, solas, groggas och påtas i trädgården så vem har egentligen tid och lust att bry sig om att samhället håller på att krackelera – ty vi tror på vår landsfader Löfvén. Skål ta mig fan!

#onlyinsweden

Bildkälla: Aftonbladet

2 reaktioner till “I Sverige är vi världsbäst på att vända ryggen åt problemen

  1. Den togs bort direkt…

   Handlade om läkaren Jon Tallinger som bevakas varje minut av SÄPO, MSB och Försvarsmakten.
   Det är försent att stoppa JT´s info till omvärlden.
   Miljarder personer runt om planeten vet redan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s