De som har råd köper privata poliser medan övriga tvingas leva i den otrygghet som våra styrande skapat åt oss

Nej då, Sverige har inte blivit ett otryggt land, gängkriminella sköter sina uppgörelser sinsemellan, det är inte så många barn som rånas, äldrerån är överskattat, våldtäkter har alltid funnits och invånarna känner sig absolut inte rädda när de går ensamma utomhus efter mörkrets inbrott – det är bara sådan dynga som högerextrema sprider för att få politisk vinning, brotten minskar faktiskt och regeringen har stort förtroende för att landets poliskår kommer att fortsätta upprätthålla lag och ordning.

Ungefär så låter det oftast från våra styrande med Stefan Löfvén och Morgan Johansson i spetsen, när de försöker invagga svenska folket att man gör allt för att medborgarna ska känna sig trygga.

Verkligheten är dock en annan och det är många som slutat gå på regeringens lögner och istället agerar på egen hand, vilket bland annat märks genom att alltfler svenskar köper ”privata poliser” när vanlig polis inte räcker till. I vissa kretsar är det tydligen lika vanligt med en privat säkerhetskonsult som en personlig tränare. Även kommuner känner sig numera tvingade att storsatsa på säkerhet för att invånarna ska känna sig mer trygga.

Torde inte detta om något vara en väckarklocka för våra styrande att det är dags att skrida från ord till handling för att stoppa samhällets förfall istället för att ducka varje gång frågan kommer på tal? 10.000 poliser om x antal år börjar bli en utsliten fras då det är här och nu vi har akuta problem som behöver åtgärdas.

Tänk att förr skrattade man i Sverige åt USA:s gated communities och gladde sig åt vårt trygga samhälle där man inte ens låste dörren, men nu har vi redan flera etablerade gated communities i landet och står här med lång näsa när det grova våldet breder ut sig i samhället.

Det är verkligen ledsamt när man betänker hur fort våra giriga makthavare har nedmonterat folkhemmet och dessutom vägrar ta ansvar för sina handlingar. Hade de varit högst ansvariga i ett vanligt företag hade de fått sparken för länge sedan, men det naiva folket utövar istället självplågeri med ett högt förtroende för landets styre och utvecklingen är minst sagt tragisk!

#detnyasverige

Bildkälla: SvD

4 reaktioner till “De som har råd köper privata poliser medan övriga tvingas leva i den otrygghet som våra styrande skapat åt oss

 1. Det här med högt förtroende för sosseriet är märkligt? Görs de här opinonsundersökningarna bara i särskilt utsatta områden där de från början vet utfallet? Man ser ju när ”opartiska” SVT gör intervjuer på ”stan” med helt ”okända” människor, så visar det sig vid kontroll ALLTID vara några okända sossepolitiker man ” helt ovetande råkade springa på”.

  Gillad av 2 personer

 2. I takt med att samhället sviker befolkningen ökar de privata initiativen allt mer och väktarbranschen är väl den nya framtidsbranschen samt bygga slutna bostadsområden med egen säkerhet.

  Gillad av 1 person

  1. Visst blir det så. Pågår för fullt sedan länge. Securitas har varit en bra investering sedan många år.
   I de våldsbejakande områdena har man ju sedan starten massor med egna poliser som ”tar lagen i egna händer” bokstavligt talat. Som utmanar och oftast utmanövrerar svenska polisen. Som svarar med dans, pizza, flaggor och vädjanden. En del bara, de som är utkommenderade att göra så. Resten längtar nog efter att få använda pistolerna….

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s