Brittisk polis jagar lastbilschaufför som pussat en kvinna på kinden som tack för hjälpen

En knasig nyhet så här en lördagskväll kommer från Storbritannien. Det handlar om en lastbilschaufför som pussade en 70-årig kvinna på kinden som tack för att hon hjälpte till att omdirigera trafiken när han fastnat med sin lastbil under en bro för tre veckor sedan.


Nu har polisen i Derbyshire bett allmänheten om hjälp att spåra upp chauffören. Man skulle kunna få för sig att det var för att chauffören brutit mot de sociala distansieringsreglerna i coronatider, men icke – chauffören är efterlyst för sexuellt övergrepp. Enligt polisen ska brottet klassificeras som ett sexuellt övergrepp eftersom kvinnan inte bad mannen att pussa henne på kinden.


Detta har skapat en storm på Twitter och några frågar sig om det här är det sista steget mot att världen har blivit galen eller om polisen har löst alla andra brott och bara försöker framstå som upptagna, medan andra konstaterar att det här måste vara landets mest löjliga polisärende.


Det är dock inte första gången Derbyshirepolisen hånas i sociala medier, i mars färgade dem en populär badplats svart i syfte att hålla potentiella tonåringar borta och de har även publicerat en drönar-video på deras Twitter-sida som hänger ut medborgare som gått med sina hundar under nedstängningen av landet.


Glädjande nog är lastbilschauffören fortfarande på fri fot i skrivande stund! 😄

https://www.rt.com/uk/488867-derbyshire-police-man-kiss/

6 reaktioner till “Brittisk polis jagar lastbilschaufför som pussat en kvinna på kinden som tack för hjälpen

 1. Jag hoppas innerligen att chauffören inte har fastnat på någon kamera ute i det vilda … Av pur vänlighet, helt spontant visar han sin glädje och tacksamhet. Sic! Hur långt skall det få gå?

  Gillad av 1 person

 2. Det knepiga och konstiga är nog att både damen och lastbilschauffören har både rätt och fel på samma gång, rent juridiskt sett alltså. Det betydelsefulla är nog ifrågasättandet om världen är galen, står bla värdegrund över eventuellt sunt förnuft?

  Gillad av 1 person

 3. Jag trodde de jagade chauffören för han smittat henne med Corona.

  Har verkligen folk inget annat för sig , polisen har garanterat
  Viktigare saker för sig

  Gillad av 1 person

 4. Igår skickade jag slängkyssar till en snygging på stan och jag såg att hon förmodligen skrev ner mitt bilnummer.Skall man nu va rädd för att bli polisanmäld eller väntar en date? Jag hade plasthandskar och munskydd från apotek på.
  Signatur:orolig

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s