Högst antal anmälda våldtäkter i Danmark någonsin och en stor del av våldtäktsmännen är av icke västlig härkomst

Enligt statistiken är antalet kvinnor som anmält våldtäkt nu det högsta någonsin i Danmark. Det första kvartalet i år anmälde 290 kvinnor att de blivit våldtagna, vilket motsvarar i snitt mer än två våldtagna kvinnor per dag. I jämförelse låg antalet anmälda våldtäkter under det första kvartalet 2014 på 87 stycken.


I Danmark hymlar man inte med roten till problemet och studier har visat att majoriteten av våldtäktsmännen är av icke västlig härkomst (samma sak i Norge). År 2018 blev exempelvis 69 män dömda för våldtäkt i Danmark och av dessa var nästan hälften av icke västlig härkomst samt åtta av dem var asylsökande som väntade på att få sitt ärende behandlat. Under 2019 blev minst nio våldtäktsdömda med flyktingbakgrund utvisade.


I Sverige har kvinnor/flickor i alla åldrar under lång tid tillbaka fått utstå återkommande våldtäkter och gruppvåldtäkter medan våra politiker kört huvudet långt ned i sanden av rädsla för att tvingas diskutera orsakerna samt kartlägga vilka det är som begår brotten.


Ett tag planerades det fackeltåg under parollen ”kvinnofrid” i protest mot alla våldtäkter, men allt rann ut i sanden och våra styrande kunde sopa allt under mattan i ytterligare några år. Under tiden har antalet våldtäkter fortsatt öka, medan journalisterna kliar makthavarnas ryggar istället för att pressa dem att agera.


Kort och gott vet de flesta varför våldtäkterna ökar och att en majoritet av förövarna är första eller andra generationens invandrare precis som i övriga norden, men det är inget man talar hög om i denna tystnadskulturens högborg. Istället offras det täcka könet ty makten är viktigast för politikereliten i Sverige och vill man hänga sig kvar på tronen gäller det att hålla sig väl med vissa väljargrupper.


I Danmark ser man med oro på det faktum att gränserna är stängda för alla utom asylsökande som har fortsatt fri passage in i landet, vilket genererar nya potentiella våldtäktsmän. Skillnaden i mottagarantalet länderna emellan är dock enorm och i Danmark har de styrande börjat diskutera problemen medan Sverige fortfarande befinner sig i förnekelsestadiet!


https://denkorteavis.dk/2020/antallet-af-voldtaegter-stiger-men-politiet-har-travlt-med-at-koere-asylansoegere-med-fri-indrejse-fra-graensen-og-til-center-sandholm/

5 reaktioner till “Högst antal anmälda våldtäkter i Danmark någonsin och en stor del av våldtäktsmännen är av icke västlig härkomst

 1. Våldtäkter var förr det värsta krigsbrotten enligt politikerna.
  Nu är det, det värsta sveket mot kvinnor.

  Överallt i EU har våldtäkterna ökat i alla fall enligt vanligt folk
  I många länder. Men aldrig nämns det i politikernas munnar.
  Flyktingarnas utsatthet nämns hela tiden.
  Aldrig kvinnornas utsatthet.

  Politikerna i hela EU förnekar problemen flyktingarna bidragit till
  Och inser inte att det inte är Eu medborgarna fel ,
  Massa problem är importerade att man då inte slutar
  Importera fler är en konstigt slutsats.

  var är mee too rörelsen nu.

  Gilla

  1. Mee Too, feminizter och batikhäxor är samma sjuka verklighetsförnekare som våra idiotpolitiker. Se bara på tokkärringarna i Kil som inte ens fördömer kvinnomördare, utan skyller på någon annan. Så är ju dessa galenpannor miljöpartister dessutom…

   Gilla

 2. Man ska på pedofiler prova ett medel som en del av straffet, ett medel som sänker sexlusten. Eftersom muslimerna främst inte kan kontrollera sin drift att våldta kvinnor borde man väl prova medlet på dem också? Lämpligen skulle det injiceras nån gång i veckan.
  En undran, hur fungerar det i huvudet på unga tjejer som blir ihop med en muslim. Visst har vi läst otaliga historier om hur gulliga de var för att sedan visa upp sitt rätta jag. Knivhugga, misshandla, våldta i grupp, döda, lemlästa, dränka, gräva ner, hugga av huvudet och ha det i en väska hemma. Inte sällan med benäget bistånd av familj och släkt. Vad är de för monster?
  Om jag hade en dotter skulle jag uppfostra henne att ALDRIG beblanda sig med en muslim. ALDRIG.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s