Bakom kulisserna fortsätter det kriminella Sverige att utmärka sig

Ännu en explosion har skett vid entrén till ett flerfamiljshus – denna gång i Helsingborg och i vanlig ordning saknar man en misstänkt.

Notera Aftonbladets överslätningar: ”ingen har skadats”, ”det rör sig inte om jättestora skador på fastigheten”, polisen bedömer inte att det är någon fara för allmänheten”. Allt för att inte oroa människor. Det är väl helt normalt att det sprängs på det här sättet – så har det alltid varit och det betyder inte att polisen inte har kontroll! 🤪

Det har för övrigt brunnit bilar runt om i Sverige även i natt och igår var det många som var arga när Bollmora Vårdcentral i Tyresö utsatts för en attack under natten och deras hembesöksbilar hade bränts upp. Inte blev det några större rubriker av det i riksmedia, nej då – vi sopar problemen under mattan istället.

Igår skrev Stefan Löfvén ännu en lägesrapport på sin Facebooksida om hur regeringen satsar ytterligare miljardbelopp på ditten och datten i coronakrisen samt möttes av idel hyllningar av sin trogna svans. Jag ifrågasatte när man ska ta tag i den skenande kriminaliteten men fick bara skrattemojis till svar, för jag borde väl känna till att kriminaliteten faktiskt minskar i det här landet och att vi bara har pandemin att bekymra oss för, vilken regeringen hanterar galant!👌👏

#viharvälingaproblem

Bildkälla: DN och Fredrik Antonssons facebooksida.

6 reaktioner till “Bakom kulisserna fortsätter det kriminella Sverige att utmärka sig

 1. Vi får se vad som kommer efter Corona.
  Nån påverkan även på den mest öppna kriminaliteten borde komma av Corona, gissningsvis att den blir lite nedtonad.
  När de ekonomiska verkningarna av Corona på allvar slår igenom i samhället, när många fler svenskar blir arbetslösa, då kommer nog nån ändring av tom bombningarna. Av flera skäl.
  Sverige borde komma bättre ur krisen än många andra länder, regeringen kommer säkert ta åt sig äran för att Sverige tom tar en del marknadsandelar.
  Men, tänk att detta lilla virus närapå vält världen över ända. Skulle tro att de flesta svenskar tror att allt ska återgå till det normala igen. Det kommer bara delvis att ske. Tom de kriminella kommer få lov att anpassa sig, till vad som går att göra och inte att göra synligt och öppet. Skulle tro straffet för utlänningen som våldtog sjuksköterskan häromdagen när hon slutade sitt Corona-pass, att det straffet blir kännbart. Bara hoppas hon inte smittades av AIDS.
  När islam nu får allt mera politisk makt, när nu den religionen blir en riktig politisk maktfaktor, så kommer de ha möjlighet att reglera den öppna kriminaliteten. Hittills har den använts som en murbräcka, för att chocka svenskarna och Sverige, för att få ner oss på knä. För det är väl inte någon som är så naiv att de tror att klanerna inte skulle kunnat stoppa allt detta myckna våld??? Klart de har kunnat, våldet via ombud har varit sättet att bryta sig in i Sverige. Förhandlingarna pågår ju för fullt med dem. Från skräckslagna svenska politiker som först nu på allvar inser vad de släppte in i Sverige.
  Nu är de här.
  Varför tror ni förresten att svenska kyrkan fortsätter krama islam?

  Gillad av 1 person

   1. Tyvärr är det nog så att det där uttrycket att ”verkligheten är alltid värre än dikten”, håller och stämmer. Så har det alltid varit (här finns förresten en del av orsakerna till konspirationsteorierna som ju på ett sätt stämmer och på ett annat sätt inte, att det kallas konspiration har sin grund i just grunda historiekunskaper, historien SER UT SÅHÄR, det är vad människan gör), varför skulle det plötsligt vara annorlunda nu? Se t ex hur det har kablats ut lögner i enorma mängder vid krig, kriser, tidigare pandemier osv. Vi är motkraften nu, du är motkraften Jenny, men det gäller att se den stora bilden, väven och inte bara tro att verkligheten är det lilla som sker. Mycket sker av en slump genom historien, men någon eller några tar hand om den slumpen och använder den. Ibland för gott, men mestadels för ont. Men vi behöver de konkreta dagliga händelserna för att kunna formulera oss, vara en motkraft. Annars kan vi inte peka på vad som är fel och hur vi vill ha det i stället.
    Om jag inte får något svar kring varför svenska kyrkan kramar sin konkurrent så får jag väl börja diskussionen själv snart.

    Gilla

 2. Om det vore så enkelt ändå att kyrkan är ett offer för infiltration. Det gäller att inte fastna i gamla tankebanor. Detta att en infiltrationen skett är ju en enkel sak att se och förstå. Men där bakom, vad sker där?
  Det kan vara lite svårare att se och komma underfund med varför kyrkan låter det ske som sker. Varför tror du att kyrkan tiger, varför skulle de tiga när en främmande, våldsam och konkurrerande religion invaderar deras territorium om de inte hade orsak att tiga? Varför? Min bedömning är att kyrkan använder islam som dörröppnare för att kunna erövra mer av egen politiskt inflytande, mer av en egen stark plattform där de kan få makt helt enkelt. Som i Polen eller andra länder för den delen. Se där, en konspirationsteori nästan. Islam är här för gott, en motkraft mot islam behövs och kommer att växa fram. Med nödvändighet, så fungerar historien. Förr eller senare blir det så. Eller, kanske blir det på annat sätt, men det har jag svårt att tro med tanke på hur islam är som religion, som tro.
  Den gör ju livet enkelt för de troende, den har svaret på allt som människan råkar ut för under sin vandring på jorden. Självklart kan kyrkan inte låta detta ske, att islam ska få erövra och dominera så många människors sinnen i Sverige. Var finns då i så fall berättigandet för kyrkan? De kommer, skulle behöva, gå till ”motoffensiv”. Ett sätt, som jag påtalat många gånger, att få människor i Sverige att vända sig till kyrkan igen vore om kyrkan blev den starkaste företrädaren för en miljökamp, Guds skapelse jorden, Guds gåva till människorna. Genom detta skulle kyrkan ges legitimitet att uttala sig även i ekonomiska frågor, lägga sig i dagspolitiken. Om tillräckligt många vände sig till kyrkan skulle de likt klanerna förfoga över röster i valen. Fantasier från min sida? Inte alls, vänta bara, tillräckligt länge kanske, men något liknande kommer.
  Som jag skrev från dag ett, Corona skulle bli en game-changer av guds nåde. Vi har ännu inte sett annat än slutet på den allra första början av de förändringar som kommer följa i Coronas spår, i samhället, över delar av världen, jag tänker då främst på ”globallismen”. Tolka mig inte fel.
  Vi får väl se vem som blir nästa ärkebiskop, det blir en tydlig signal om vilken politik som kyrkan nu formar, åt vilket håll man rör sig i det maktpolitiska landskapet. Kyrkan är och har alltid varit en maktorganisation, självklart vill de inte förlora makt. Tvärtom ser man nu möjligheter till något annat. Säkert pågår sedan länge rätt våldsamma diskussioner bakom kyrkportarna.
  Tänk att det är så svårt att tänka utanför de vanliga ramarna? Utanför boxen? Det är väl absolut självklart att när en främmande och konkurrerande religion etablerats i detta land, det är väl alldeles självklart att kyrkan måste och kommer att förhålla sig till detta på ett annat sätt än att vara mesiga lagbrytare och gömma flyktingar.

  Läser man på i historien om religionen i Sverige förstår man att det jag beskriver inte är en omöjlighet. Förändring kommer även där, det ska bli spännande att följa vad som kommer.

  Det är alltid svårt att se vad som sker i det som sker just nu. Efteråt är det lättare, men inte ens då är det lätt, mest beroende på vem som skriver historien.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s