Nu börjar aktivisterna sina kampanjer för mer öppna hjärtan-politik

Idag ska Migtationskommittén ha sammanträde och eftersom det efter decennier av oansvarig migrationspolitik börjat blåsa kallare vindar i Sverige förväntas svångremmen dras åt rejält om man lyckas dribbla bort C, L, MP och V vill säga. Detta ger så klart asylaktivisterna skrämselhicka och nu är det brådis att få ut hjärtskärande debattinlägg som kan spela på människors känslor så att vi som ett enat folk gemensamt säger nej till galenskapen med att införa en mer strikt asylpolitik.

Först ut är Rädda Barnens generalsekreterare som i dagens Expressen använder barn som slagträ i debatten när hon beskriver olika livsöden och hur de kan drabbas om Sverige beslutar att de inte får stanna.

Sverige kan bättre orerar Helena Thybell och det har hon rätt i – så många år som Sverige öppnat sina hjärtan och därigenom fördärvat landet är det verkligen tid för en helomvändning. Inga amnestier ska utfärdas och vi måste genast upphöra med att vara en tillflyktsort för ekonomiska migranter, varför en mer strikt migrationspolitik är ytterst nödvändig!

Källa: Expressen

#vigillarintefegapolitiker

5 reaktioner till “Nu börjar aktivisterna sina kampanjer för mer öppna hjärtan-politik

  1. Härligt, fint att påminnas om den tid när Sverige var Sverige och det mesta var gott och tanken fri.
   Asylaktivisterna, javisst! Bara att hoppas det är dödsryckningarna, dödsrosslingarna. De själv dör förstås inte utan är redo att tjäna för nästa uppdrag. Varför inte ”rädda våra gamla, de som byggde Sverige”? Men det är för tråkigt förstås. Eller, varför inte bli miljöaktivister, där borde väl framtiden finnas? Fast, tyvärr inte, sorgligt nog. Har ni inte förvånats över att inget parti har mutat in miljöområdet, profilerat sig som det äkta miljöpartiet inför 2022? Nä, för se, det kommer inte funka. Det blir en nedtonad miljökamp. Om stund kommer presskonferensen, kanske pågår just nu. Då får vi kanske lite vibbar om vad som kommer, mot vad aktivisterna ska öppna sina hjärtan.
   Det kommer vara svårt att bli för tydlig miljövän eftersom det nu krävs att ekonomin tar fart. Om inte riskerar regeringen kritik och blir då orolig inför valet 2022. En ekonomi som ska snurra på är inte kompatibel med FÖR stora miljöhänsyn. Skulle tro det är orsaken till att inte ens MP skrikit åt sig miljön. Teknikföretagens chef har föreslagit att momsen på nya bilar ska bort för att få igång ekonomin. Vad säger MP och en av Stockholms obehagligaste politiker, trafikborgarrådet Daniel Helldén om den saken? Han med sina cykelbanor.

   Gilla

   1. Att du bara törs publicera ett sådant recept! 😊 I det korrekta landet (fast de har tystnat lite, eller hur). Nån historielös PK-människa blir förhoppningsvis upprörd och sätter kaffet i vrångstrupen och svimmar. 👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s