Man med exremistkopplingar gripen av Säpo

En man i 50-års åldern som häktades redan 2015 misstänkt för rekrytering till terrorgruppen IS men sedan släpptes, greps idag av Säpo i Örebro. Syftet var att reducera de långsiktiga hoten i extremistmiljöerna.

Mannen greps vid Hagabadet där han var tillsammans med sin fru och deras två barn. Enligt hustrun togs mannen till förvar i Örebro och hon hade fått höra att han ska utvisas.

Med tanke på hur bra det har gått hittills med att utvisa potentiella säkerhetshot så tar jag den uppgiften med en nypa salt.

Det är intressant att han säger att alltihop bara är lögn. När jag diskuterade islamisthotet i Sverige på Rashid Musas sida häromdagen återkom de hela tiden till att allt är lögn och att Säpo inte har några bevis mot de sex män man inte har lyckats utvisa. Istället är det de högerextrema och nazismen som är det stora hotet.

Det hade inte varit helt fel om regeringen hade kunnat tala klarspråk och deklarerat var det största hotet kommer från, men det kan vi väl se oss i himlen efter med tanke på den ständiga rädslan för att kränka någon.

Källa: Nerikes Allehanda

7 reaktioner till “Man med exremistkopplingar gripen av Säpo

 1. Hujedamej att kränka en enda muslim är ju haram enligt dom själva. Att inte på något sätt kunna föra ett kritiskt samtal i demokratins Sverige om avarterna där inom Islam t.o.m. Imamerna anser ju att extremisterna förstör för de själva.

  Gilla

  1. Det jävliga är ju att det vimlar av extremister bland imamerna också. Bara en idiot tror att det går att ändra på en muslim, och idioter vimlar det ju av inom politiken…

   Gillad av 1 person

  1. Ja, man kan nästan tro det, att de vill ha ett muslimskt land. De har verkligen jobbat för saken. Men sen var det ju det där med att några måste jobba och dra in stålar. Om det inte ska gå alldeles galet nu måste man nog bromsa införseln av valboskap. Annars riskerar man ju att svenskarna blir förbannade och upplever orättvisa. Det är nära att detta kan hända nu när så många svenskar blir arbetslösa och ekonomin mycket sämre för alla som jobbar, nåja, för de flesta. Nu när välfärdssystemen kommer skäras ner betydligt, vänta bara. Redan har Pensionsmyndigheten publicerat siffror om sänkta pensioner för 2021.
   Så ett helt muslimskt land vill man nog inte ha, men gärna en större moské och flera mindre i varje stad. Så ser nog resultatet av förhandlingarna mellan regering och klanerna ut. Vi i regeringen (S) bjuder på alla tillstånd, godkännande av planlösning osv, ni röstar på oss.
   Det värsta tycker jag är att jag inte känner mig hemma längre när jag går omkring i min stad. Inte heller när jag åker till mindre samhällen och städer. Araber överallt, de dominerar stadsbilden. Men så blir det förstås när man är arbetsbefriad och äger sin dag och kan spankulera omkring med sitt Swedbankkort. Varför tror ni förresten att det är just Swedbank som alla stålarna passerar igenom på sin väg till de våldsbejakande priviligierade?

   Gillad av 1 person

   1. Att besluta om sänkta pensioner gick både snabbt och enkelt jag väntar med spänning på att få läsa om sänkta nivåer på försörjningsstödet men det kommer nog inte.

    Gilla

 2. Det blir väl som sist en klapp på huvudet och tillbaka ut på gatan igen. Hemländerna vill inte ta emot dom så då kan vi tydligen inte utvisa någon, jag tycker att man kan åka iväg och dumpa dom på flygplatsen i respektive land så får dom agera efter eget tyckande sedan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s