Islamisterna flyttar fram sina positioner medan svenskarna sover

Sakta men säkert dras snaran åt med förgreningar som nästlat sig in i såväl regeringen som Svenska kyrkan och Försvarsutbildarna.

Men vem bryr sig när fredagstacos och afterwork hägrar för det indoktrinerade svenska folket? 🥱

Jag har fått skriftligt tillstånd från föfattaren till boken ”Islamismen i Sverige”, Johan Westerholm, att posta den här bilden som är en nätverkskarta över Muslimska Brödraskapets nätverksorganisationer i Sverige.

Här är dagens artikel från Ledarsidorna där Johan Westerholm belyser ämnet: https://ledarsidorna.se/2020/05/sa-flyttar-muslimska-brodraskapet-fram-sina-positioner-i-corona-krisen/?fbclid=IwAR0_TEHydOdKbrwpmSIBfD9z0exK9DtjBUZC9ow2uniUvw74YWHjToOusq0

Länk till boken ”Islamismen i Sverige”: https://www.bokus.com/bok/9789198488845/islamismen-i-sverige-muslimska-brodraskapet/

12 reaktioner till “Islamisterna flyttar fram sina positioner medan svenskarna sover

 1. Muslimska brödraskapet företräder sannolikt även globaliserarna och deras bankkartell även om det inte märks så tydligt i detta skede.

  Dom skapades under det brittiska imperiets överhöghet med kopplingar til europeiska frimurarloger.

  Och deras agerande har hela tiden varit i imperiets tjänst och för terror mot sekulära arabiska regimer.
  Just dom regimer som globaliserarna sökt störta.

  Precis som med frimurarna finns säkert många medlemmar som ser mer pragmatiskt på det och inte vet så mycket om den bakgrunden som imperiets hantlangare.

  Men bankirer utan större intresse för religion sägs dominera bakom kulisserna.

  Iom att EU med brittiska geopolitikers hjälp stakade ut ett enormt område på kartan som var tänkt att domineras av EU och med uttryckliga hot om militärt våld mot Ryssland som en del av formuleringen, finns det fortfarande skäl att koppla detta MB till den utrikespolitiska agendan.

  Som organisatör rekryterare och politiskt aktiv aktör som låter svenska skattebetalare få den stora äran att försörja legosoldaterna när dom slickar sina sår emellan varven och alltmedan sharia-liknande lagar säkrar att barnalstringen av mer kanonmat fortgår.

  Fortfarande är det inte allmänt känt att Khomeini som var medlem i MB fördes till makten i Iran med britternas benägna bistånd.

  Khomeinis son har bekräftat att Khomeini’s bakgrund var höljd i dunkel och det finns tom rykten om att Khomeini var son till en brittisk spion.

  Dom har roat sig på en del webbsidor att photoshoppa Khomeini så att skägget togs bort.

  Sen parallellställde dom den bilden med en bild av Sean Connery och likheten var faktiskt rätt stor.

  Inte för att någon tror att Connery var fadern men utseendetypen kan ju påminna om en helt annan britt nämligen William Richard Williamson född i Bristol och han var i oljebranchen och etablerade sig som muslim med flera hustrur.

  Hans kolleger sade att han ‘went native’ dvs blev som den muslimska lokalbefolkningen.
  Shahen av Irans fru har citerats säga:

  ” När man lyfter på Ayatollans skägg står det Made in Britain”

  Jag vet inte vad hon syftade på men det passar ju in i sammanhanget.

  Hon har ju haft flera familjetragedier med (två) barn som begick självmord(?) under exilen så man kan förstå om hon inte varit så benägen att utmana imperiet.

  Gillad av 2 personer

 2. Har boken och har följt de Westerholm skrivit under flera år. En stor gärning han gör för svenskarna. Titta på hans CV.
  Återigen, detta med svenska kyrkan som kramar islam, varför tror ni?
  Läs på om avtalen mellan S och imamerna i det Westerholm tagit fram. Broderskapsrörelsen. Vår justitieminister Morgan Johanssons m fl godkännande av allt hemskt.Förfärande.

  Gillad av 1 person

  1. Ja Westerholm har gjort mer för att upplysa befolkningen under sina år som verksam än den samlade mediekåren. Han lyfter på de stenar som ingen annan törs titta under.

   Gilla

 3. Javisst, det där välfärdsindustriella komplexet som jag och många andra skrivit om. Välkänt. Motsvarande finns som S byggt upp för egen del och tilldelar pengar. Finmaskigt nät som är mer omfattande än vad svensken förmår inse. När sedan S inte har någon form av bärande idé inom partiet och uteslutande säkrar makten oavsett konsekvenser, då är det i det närmaste ”kört” för svenska folket en tid framöver. Regeringen mot folket. Mer av totalitärt styre. Så småningom faller dock även detta sönder, sakta.

  Gillad av 1 person

 4. Förstorar man bilden överst hamnar fotot av Jenny nästan exakt mellan de två svärden. Det vore grejer om det var så. Ett svärd i varje hand.

  Gillad av 1 person

 5. Nu förstår jag varför varför Svenska kyrkan haft enligt mig
  En konstig förhållning till muslimer.
  Tack för informationen Jenny.
  Men man blir riktigt rädd, varför reagerar inte politikerna
  Eller var det därför de agerar så generöst mot alla muslimer som
  Kommer hit.
  Om de tror att de ska klara sig helskinnade genom att fjäska,
  Har de inte förstått .

  Gilla

  1. Berätta gärna vad du förstått! Upplys mig! Enligt mig har svenska kyrkans avsikter och mål med att ”krama” islam på inget sätt presenterats på denna sajt ännu. Att islam tillåts nästla sig in är väl ingen förklaring. Kyrkan kunde ju ha stängt porten och blivit hyllade av alla i SD och många andra. Däremot har jag ställt frågan VARFÖR svenska kyrkan kramar islam flera gånger, VARFÖR de tillåter islam nästla sig in.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s