Tyskland klassificerar Hizbollahs politiska gren som terrororganisation och förbjuder dem i landet på grund av våldsbejakande antisemitism – upp till bevis för Sverige

Idag deklarerade Tyskland att man förbjuder den Libanon-baserade shiitiska Hizbollah-rörelsen. Tidigt i morse slog polisen dessutom till mot flera moskéer och församlingslokaler på fem platser i landet som anses stå Hizbollah nära. Bland annat slog man till mot en församling i staden Münster i nordvästra Tyskland, vars medlemmar har gjort sig kända för våldsbejakande och antisemitiska uttalanden.


Tysklands inrikesminister Horst Seehofer har i ett 30-sidigt brev adresserat direkt till Hizbollah-ledaren Hassan Nasrallah i Libanon, tillkännagett att alla aktiviteter som stödjer Hizbollah från och med nu är olagliga på tysk mark och att hela rörelsen betraktas som en terrororganisation. Tidigare har bara den militära grenen varit förbjuden men nu gäller det även den politiska verksamheten. Beslutet motiveras med att Hizbollah motsätter sig förbrödringen mellan folken, att man förnekar staten Israels rätt att existera och uppmanar till väpnad kamp mot Israel.


Förbudet kommer till stånd efter starka påtryckningar från såväl Israel som USA. USA:s ambassadör i Berlin, Richard Grenell, välkomnar beslutet och uppmanar hela Europa att följa det tyska exemplet.

Således dags för den svenska regeringen och hela EU att följa Tyskland i fotspåren – allt annat är hyckleri om man nu påstår sig vilja bekämpa våldsbejakande antisemitism! Men det lilla kungariket i norr styrs trots allt av makthavare som sitter i knät på Muslimska Brödraskapet, varför dylika åtgärder aldrig kommer att komma på frågan. Istället röker vi ut judarna ur landet medan vi slår oss för bröstet och kallar oss en humanitär stormakt trots att vi gång på gång sviker våra löften!


#vigillarintefegapolitiker


https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7464404

5 reaktioner till “Tyskland klassificerar Hizbollahs politiska gren som terrororganisation och förbjuder dem i landet på grund av våldsbejakande antisemitism – upp till bevis för Sverige

 1. ”Godhetens axelmakter” samlar sig inför olaglig krigsförbrytelse mot Iran, men när ”Godhetens axelmakter” angriper är det aldrig terrorism förstås. Då är det ”insatser” och ”missioner” t.o.m. med när de har IS-soldater som kallas för ”moderata rebeller” som allierade 🙂

  Gilla

  1. Hezbollah och muslimska brödraskapet har mycket nära förbindelser. Muslimska brödraskapet och S har också mycket nära förbindelser, S har, inte minst via Broderskapsrörelsen, sett till att muslimska brödraskapet har folk i viktiga positioner i Sverige. Ardalan Shekarabi, kanske vår nästa statsminister, finns också i omgivningen runt båda ovan nämna organisationerna. För mig som boende i Sverige är det viktigare vad som sker här än i Iran. Världen är full av orättvisor, vi kan försöka lösa våra här. Svenska ledare får väl välja, ska man ha fortsatt goda förbindelser med Tyskland eller med muslimska organisationer. Hittills har man i Sverige valt att ha bättre förbindelser med muslimerna än med svenskarna.

   Gilla

   1. Sekterism är ett djävla skit, helt klart.

    Dispyten verkar dock röra det faktum att människor har bestulits på sitt land, av Israels nazi-sionistiska sekt, och inte längre får tillträde till det.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Shebaag%C3%A5rdarna

    Visst kan desperationen då göra sekterismen än mer extrem. Det är sant. men misär, konflikt och sekterism hänger intimt ihop.

    Föreställ dig vetenskaplighet, fred och rättvisa! Då är det slut på sekterismens dagar, såväl som på statsterrorismens och terrorismens dagar.

    Tyvärr finns det ekonomister och sekterister som inte vill ta det steget, eftersom de girigt livnär sig på misär, konflikt och sekterism. De girige kan aldrig få nog.

    Gilla

 2. Jag vet bara att i Sverige är det skit med allt som regeringen och de där partierna orsakat under ett par decennier nu…..fy tusan
  Sveriges ledare, de vi valt, borde göra mer som Schweiz ledare gör, inse att världen är ond och värna sina medborgare. Utsatta områden, kyss mig någonstans, våra valda ledare har utsatt Sverige och svenskarna….vill vi ha dem att styra landet IGEN???

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s