Vi accepterar det nya Sverige utan protester

En man som skadats allvarligt efter att ha blivit skjuten i en villa i lilla Vinslöv i Hässleholm samt stor polisräd i Växjö mot kriminella är exempel på sådana saker som för ett decennium sedan fått oss att reagera. Nu rycker man på axlarna så länge ingen dör och tänker att det nog är gängrelaterat, vilket inte berör oss.

Det brinner, exploderar, rånas, knivhuggs, skjuts, misshandlas, vandaliseras och våldtas flera gånger i veckan i det nya Sverige, där rapport efter rapport påvisar att våldet kryper allt längre ned i åldrarna.

Gemene man känner inte längre igen sig, men ändå accepterar vi våldet runt omkring oss och tillåter att våra styrande gör alldeles för lite för att återskapa den trygghet som vi alla har rätt till!

#onlyinsweden

#detäraldrignog

Bildkälla: DN, Aftonbladet

3 reaktioner till “Vi accepterar det nya Sverige utan protester

  1. llll

    Gillad av 1 person

  2. IIII

    Gillad av 1 person

  3. Ja, tyvärr är det den nya verklighet vi lever i och får lov att vänja oss vid. Kanske kan det på sikt bli lite bättre. Samhället kommer tvingas strama upp sig lite, ex domstolarna, lagarna efterlevas lite bättre osv. Det kommer bli en förutsättning för att vi ska kunna samexistera så bra som möjligt med en helt främmande kultur och helt främmande religion. Det som kommer driva den nödvändiga förändringen, t ex hur en domstol tillåter sig argumentera kring en våldtäkt, är att det kommer upplevas som för stora skillnader mellan ”dom/dem” och ”vi”. Domstolarna har möjlighet att tolka och det har man så här långt beordrats göra till förövarnas fördel, inte till offrets. Domstolarna har möjlighet utvisa, avvisa osv osv och därmed hantera allt möjligt på ett annat sätt än vad man gjort. Nu kommer trycket att bli att tolkningen blir lite stramare. När svenskar blir arbetslösa, fattigare och det finns ökad risk för social oro, då kommer förändringarna. Förhoppningsvis.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s