Även burkiniflickor dansar sexigt framför spegeln

Idag var jag på badhuset och simmade samtidigt som några skolklasser – en förskoleklass och en högstadieklass, varav det i den sistnämnda fanns två burkiniflickor i full mundering. Klassen var tydligt segregerad med de svenska flickorna och pojkarna i en grupp samt de två burkiniflickorna tillsammans med en svart flicka i vanlig baddräkt – de kunde dock simma allihop.

Jag försökte verkligen tänka inkluderande tankar och se det positiva med det multikulturella Sverige medan jag gled omkring i vattnet, men jag insåg rätt omgående att det är omöjligt för mig att någonsin acceptera detta kvinnoförtryckande plagg vars enda syfte är att förminska det täcka könet.

Egentligen är det inte särskilt konstigt att det blir två grupperingar. I regel är det svårt att komma in i gemenskapen när man är ny i klassen och två udda fåglar som tjattrar på arabiska samt täcker sig från topp till tå – förutom ansikte, händer och fötter – särskiljer sig markant från övriga – vilket inte minst tar sig uttryck bland andra halvnakna badande.

Jag blev färdig ungefär samtidigt som högstadieklassen, men de tre flickorna dröjde sig kvar i poolen efteråt och kom till duschen när klasskompisarna redan började bli färdiga. Till skillnad från burkiniflickorna jag såg förra gången så tog de här faktiskt av sig sina burkinis och duschade i underkläderna – ett fenomen som även klasskamraterna ägnade sig åt.

Vad är det för övrigt med dagens ungdom som är så pryda att de duschar i badkläderna efteråt och byter om på toaletten som vissa gör? Det är inte första gången jag ser det och de blir inte rena överallt. Förr fanns det badtanter som gick runt och kontrollerade så allt gick rätt till, men numera är det väl frihet under ansvar som gäller. Det är naturligt att vara naken i omklädningsrum och duschrum så jag hoppas verkligen inte att vi anammar dessa nya kulturella tokigheter i vårt fria samhälle.

I slutändan var det iallafall bara jag och de tre flickorna kvar i omklädningsrummet. I ögonvrån ser jag hur en av burkiniflickorna endast iklädd sin handduk dansar en sexig dans framför spegeln och svänger med rumpan. Jag småler för mig själv och går bort till toalettbåsen för att sätta upp håret. När jag kommer tillbaka ser jag den andra flickan stå i underkläder framför spegeln vid mitt skåp och göra en sexig dans där hon kråmar sig rejält. Sedan får hon syn på mig och blir jättegenerad samt springer bort till de andra två. Jag skrattar och säger att det är lugnt, det är bara jag här. Sedan frågar jag dem hur det kommer sig att de förstår varandra eftersom den svarta flickan ser ut att komma från Sudan eller Etiopien. Det visar sig att hon bott i Egypten och lärt sig arabiska. Vi pratade lite kort och de verkade trevliga.

Jag tror personligen att flickorna, om de fått välja själva, mer än gärna hade sluppit täcka sig i dessa rörelsehämmande plagg och bara varit som alla andra. Nu är de giftasmogna och har de otur väntar snart giftermål med någon kusin eller annan lämplig man som är dubbelt så gammal, sedan kan de glömma såväl sexiga danser och dejting, som universitetsutbildning samt spännande jobbmöjligheter.

Men det struntar svenska politiker i, det är klart att vi ska bejaka och implementera en kultur som skolar in flickor i förtryck redan från barnsben – allt annat vore kränkande för att inte tala om stötande gentemot alla nya potentiella väljargrupper som kan se till att samma ryggradslösa amöbor sitter vid makten år efter år!

#detnyasverige

4 reaktioner till “Även burkiniflickor dansar sexigt framför spegeln

  1. De småflickor du beskriver har ju med modersmjölken så att säga insupit och förstått uppdraget som kommer, att behaga mannen.
    Den muslimska kvinnans degraderade roll som människa kände alla politiker naturligtvis till och accepterade. Även de svenska kvinnliga genusskrikande kvinnorna tyckte det var ok. Åtminstone så länge de själva bara behövde skyla sig när de var utrikes och hälsade på en arabisk man. V har ju ivrigt och dogmatiskt förnekat att burkini ens finns. MP har tyckt det var helt i sin ordning, rentav säger de att sådant vill vi ha mer av, fortsätt ojämlikheten, vi är garanterna för att den muslimske mannens position är ohotad i Sverige. Säger kvinnan Isabella Lövin. .

    Gillad av 1 person

  2. Det allra värsta är bortskärandet av clitoris – och sättet det görs på.

    Varje vuxen kan tänka sig hur det är att i stället för att uppleva behagliga känslor måste lida i dessa situationer hela livet. Ingen vill ha det så.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s