Miljöpartiet håller stolt fast vid krav på öppna gränser på skattebetalarnas bekostnad

I dagens Expressen skriver Alice Bah Kuhnke en replik på Moderaternas debattinlägg nyligen, där M krävde att S skulle bryta med MP i migrationsutredningen på grund av den oansvariga migrationspolitiken som förts de senaste åren.

I den mycket korta repliken (i princip tre stycken) deklarerar Bah Kuhnke att medan andra partier vikt ned sig står MP stolt kvar som asylrättens försvarare. Hon har tydligen glömt att även Centerpartiet och Vänsterpartiet gör gemensam sak och värnar asylrätten på samma sätt, men det är viktigt att visa att MP minsann står stadigt och ensamma när det blåser kallt.

Budskapet till Moderaterna är enkelt:
”Det huserar gröna flyktingkämpar i Rosenbad – deal with it.”

Med argument som detta, utan att med en bokstav nämna vem som ska betala för migranterna och deras anhörigas uppehälle, visar Miljöpartiet ännu en gång att de är ett extremistparti som inte tar ansvar varken för landet eller dess invånare. Istället är man villig att slösa med skattemedel som om det vore leksakspengar i sin strävan efter att framstå som ”goda”, trots att man mycket väl vet att majoriteten av de som kommer till Sverige är ekonomiska migranter medan de riktiga flyktingarna i nöd befinner sig i flyktinglägren i de olika konflikthärdarna världen över.

När man dessutom ser hur Sverige befinner sig i ekonomisk kris som grundar sig i decennier av usel migrationspolitik och nu cementeras av coronakrisen, är det minst sagt skamligt att kräva att Sverige ska fortsätta med sin extremt generösa asylpolitik! Var tror människan att pengarna kommer ifrån?!

#vembetalar

#miljöpartietsänkerlandet

Källa: Expressen

20 reaktioner till “Miljöpartiet håller stolt fast vid krav på öppna gränser på skattebetalarnas bekostnad

 1. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  MP vill dränera våran ekonomi och sätta oss på fattighuset. Vi skall vara tvungna att tigga pengar för att överleva. MP hatar tillsammans med Centerpartiet och Vänsterpartiet verkligen Sverige och dess folk.

  Gillad av 3 personer

  1. Vanligt att taffliga argument ska förstärkas med en plattityd på engelska. Tobias Svensson på Tobbes medieblogg kommenterade vid ett tillfälle detta på ett utmärkt sätt.

   Gillad av 1 person

 2. Inte nog med det. Det Sverige vi har nu där mycket går på halvfart är ju MP:s idealsamhälle. Så mer av detta är ju deras melodi. Medborgarlön, bort med olja, inga bilar. O så bra det blir.

  Gillad av 1 person

 3. Som centerpartist uppskattar jag alla partier som driver en human migrationspolitik. Det är vi skattebetalare som ska betala för det och det är jag stolt över.

  Gilla

  1. Så länge vi inte kan välja själva om vi vill betala skatten så är det inte ok och på vilket sätt är det humant att locka hit människor på falska premisser med sockrade bidrag men de hamnar i utanförskap eftersom de oftast inte har utbildning samtidigt som religionen styr deras liv? Är det underhåll åt ekonomiska migranter som skattemedel är till för?

   Dessutom går kommunernas ekonomi åt helvete, vilket slår hårdast mot barn, unga och äldre.

   Gillad av 1 person

   1. Tyvärr för du ett alldeles för logiskt resonemang för att en flyktingvurmare ska fatta det. Det mest tragiska i detta anser jag vara att Mp lyckas få fler att tappa förståndet och bli blinda för konsekvenserna. Inser dom t.ex inte att landets 3 största stad inte överlever utan stora bidrag från ett konto som ursprungligen stiftades för att stötta glesbygden i norrlands inland.

    Gillad av 2 personer

   1. Jubelidioter som drar sig till idiotpartier som Centern t.ex, såvida inte Johan är sarkastisk…

    Gilla

  2. Gäller det även med de 30 miljoner Rödskrikan vill ha hit?
   Vad skulle dessas försörjning, bostäder, skolor, vård, äldrevård kosta oss.
   Var finns jobben för dessa?
   må L och mp snabbt försvinna ur Riksdagen!

   Gilla

  3. Usch, nu har den vedervärdiga centerpartisten Johan Karlson från Tingsryd hittat hit också.
   Detta är alltså mannen som känner stolthet när vårt land sjunker allt djupare ner i våld och kriminalitet som till övervägande del är importerad. Du borde ställa dig i skamvrån med en strut på skallen och skämmas!

   Gillad av 1 person

  4. Human politik är inte samma sak som bedräglig politik. Gång på gång visas lögnerna upp till beskådande: ”2000 svenskar fast i Mogadishu”
   Direktflyg x gånger i veckan mellan Sverige och Irak. Alla idiotförordningar från EU ska följas till punkt ock pricka, bäst i klassen ger utdelning i ryggkliarklubben, utom den kanske enda vettiga förordningen: Dublinförordningen. Den kan vänsterpopulisterna och ditt gamla nazistparti tydligen strunta i. Du borde skämmas, låt inte fattigt folk dra lasset om ni har dåligt samvete för ert nazistiska partiprogram från 30-talet.

   Gilla

  5. Human politik är inte samma sak som bedräglig politik. Gång på gång visas lögnerna upp till beskådande: ”2000 svenskar fast i Mogadishu”
   Direktflyg x gånger i veckan mellan Sverige och Irak. Alla idiotförordningar från EU ska följas till punkt ock pricka, bäst i klassen ger utdelning i ryggkliarklubben, utom den kanske enda vettiga förordningen: Dublinförordningen. Den kan vänsterpopulisterna och ditt gamla nazistparti tydligen strunta i. Du borde skämmas, låt inte fattigt folk dra lasset om ni har dåligt samvete för ert nazistiska partiprogram från 30-talet.

   Gilla

 4. Jag misstänker att pengarna kommer från rika saudier och går rakt i fickorna på de som förespråkar införseln av de mest extrema sekteristerna som förmodligen någonsin spankulerat på planetens yta, förutom nazi-sionisterna som sannolikt har skapat hela spektaklet, förstås.

  Gilla

 5. I dessa svåra tider av Corona är det frågan om vi törs ta hem våra EU-parlamentariker nu. Det borde finnas tillräckligt med champagne och gåslever för att de ska kunna stanna i Bryssel perioden ut. Ett visst lugn har inträtt i Sverige när de är där nere och regeringen gömmer sig. Antalet hjärtinfarkter sjunker dag för dag som förväntat säger Tegnell och visar sin kurva. Han har även andra kurvor som visar på andra stora fördelar med Corona. I enkäter säger sig folk inte längre vara så tyngda av värdegrunden. Det finns klara en klar tendens till stadig ökning i nöjdhetsindex med livet enligt Tegnell. Prognosen är att Corona nu inte går över alltför snabbt som kommer vi nå all-time-high (över 7,0) förklarar herr Tegnell. Maximum på året har uppmätts midsommarafton kl 19 på kvällen enligt ett flertal studier.

  Gilla

  1. Vi har inte kapacitet att ta hem EU-parlamentarikerna nu, det måste alla förstå. Vi är kraftigt underbemannade pga Corona. Det märks särskilt när vi ska ställa upp med städerskor, chaufförer, servitörer osv. Vi måste vänta tills kurvan planat ut och läget är säkrare. SAS och regeringsplanet har förklarat sig villiga att transportera våra EU-parlamentariker till säkra orter, Schweiz och bungalows på Bahamas där de kan vistas tills läget stabiliserats.

   Gilla

 6. Alla problem Sverige har och flyktingarna har
  är flyktingarnas Fel och politikernas.
  Hade de inte kommit skulle 90 procent av brotten försvinna.
  Många brott skulle vi aldrig sett eller hört.

  Politikerna har de senaste 40 åren gjort massa nya förmåner som gäller bara flyktingarna.
  Svenska folket blir arga då lovar politikerna skärpningar, men istället
  Så blir det bara mer och mer rättigheter och pengar som satsat bara på
  Flyktingarna.
  Svenska folket plundras och utesluts från sina rättigheter och lagar ändras så
  Flyktingarna går före Svenska folket.
  Svenska politiker och MP verkar gilla det muslimska brödraskapet.
  Skolan går dåligt för flyktingarna , då flyttas flyktingarna till andra skolor och problemet blir större
  Nu påverkas svenska elevers möjligheter . Skolan sänker kraven och alla blir mycket sämre.
  Mer pengar satsas på Flyktingarna och mindre på svenska elever som drabbas av en massa
  Invandrar lärare som inte kan tala eller skriva rätt svenska och vi får dubbelt så
  Många som blivit sämre.

  Under de senaste 40 åren har lärarna fått sänka kraven , sänkt farten
  i undervisningen och uteslutit massa.
  Det drabbar alla elever, svenska elever pratar en bruten(blatte) svenska med enorma stavfel
  Men det gör man inget åt utan bara ökar med flyktingar och förstör ännu mer.
  Hur kan det vara ok att förstora skolan för svenska barn.
  Istället för att göra skolan bättre så förstör man nu skolan för fler och fler nya områden
  Där man tvingar in flyktingarna.
  Detta är politiska beslut och c som vill ha fri invandring ser väl nöjt på resultatet med
  Blatte språk i hela Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s