Vi har inte tre juridiska kön i Sverige men ändå lever vi som om det redan vore ett faktum

I sjuka Sverige finns det tydligen föräldrar som inte vet vilket kön deras barn har! Bilden är från en undersökning i en låg- och mellanstadieskola.

När jag tidigare i år sökte jobb på en tingsrätt och skulle fylla i ansökan till Domstolsverket kom också denna fråga upp så det verkar ändå vara vedertaget på en del håll i samhället.

I Tyskland har man lagstiftat om tre juridiska kön, men mig veterligen har Sverige fortfarande bara två juridiska kön – man och kvinna. Men den genusindoktrinerade skolvärlden fortsätter, ivrigt påhejade av flumvänstern, sitt idoga arbete med att förvirra såväl vuxna som barn och ungdomar. Inte undra på att kön växer till landets könsidentitetsmottagningar.

Tvi vale!

10 reaktioner till “Vi har inte tre juridiska kön i Sverige men ändå lever vi som om det redan vore ett faktum

 1. Skulle inte vilja ha den konstruktionen i Sverige för även om det finns kvinnor som känner sig som män och vice versa, för tänk till exempel om någon frågar om vilket kön har ditt barn? Ska man svara annat då, det låter ju inte klokt, även om en del vill bort från könsfixeringen?!

  Gillad av 2 personer

   1. Jo det känner jag till, men i Sverige har vi ändå bara två juridiska kön. Det är en väldigt liten grupp barn som föds utan att man kan fastställa könet och då brukar det ordnas på sjukhuset genom att man väljer ett av de existerande. Har vi två lagstiftade kön ska skolor och andra institutioner inte tänja på reglerna.

    Gilla

   2. Precis som med tro så bör nog barnet välja kön själv, när barnet själv märker vilket kön som det identifierar sig med mest, innan det börjar skäras i barnet. Det bör vara barnet själv som avgör när barnet är säker på sin sak.

    Gillad av 1 person

 2. Alltså,man får hjärtklappning när man tänker på vilka föräldrar barnen har.I ett normalt samhälle hade barnen skiljts från dessa sjuka vårdnadshavare som faktiskt en del är drivande.Läste någonstans en far som på ett forum ställde frågan ifall de skulle ”köna” barnet innan skolstart.Detta är ett exempel på ett mycket sjukt folk och är det konstigt ifall man vänder blicken mot tex Islam? Det hade väl aldrig fått existera i ett muslimskt samhälle? Där är de ju ändå normala på så sätt.

  Gillad av 2 personer

  1. Muslimer normala? Kom igen nu Rolf för helvete. Hur normalt är det att hugga av händer på folk som stulit något? Hur normalt är det att könsstympa människor oavsett kön? Hur normalt är det att hänga eller kasta ner människor från byggnader om de råkar ha en annan sexuell relation? Jag vägrar att tro att du Rolf kan instämma i detta som normalt. Inte ens ens skåning kan väl vara så indoktrinerad i islam?

   Gilla

   1. Sekulära som hycklar för släkten är nog vanligt inom de flesta sekter. Det är givetvis motsägelsefullt. Tala sanning inför sektledarna, men hyckla om du slutar tro, för annars kommer du utsättas för sektens repressalier. 🙂

    Gilla

   2. Men det är inga riktiga människor som kastas från byggnader utan dockor.Allt det som du räknar upp som dåligt med Islam är en upprepning av Israels propaganda mot ärkerivalen Iran.Hur som helst så sneglar jag på Islam,det finns mycket bra där.En mild form av Islam är väl bäst att tillägga ungefär som det tidigare var i Turkiet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s