Det är inte antalet muslimer som är problemet i Sverige utan snarare de styrandes oförmåga att agera

Det har väl inte undgått någon att den muslimska högtiden Ramadan startar idag, vilket även svensk media är duktiga på att basunera ut. Ska det här bli året när vi slipper läsa om elever på lågstadiet som kollapsat av trötthet och hunger, för att föräldrar äntligen insett att fastan bör undantages barn? Troligen inte.


Istället för att kräva att de anpassar sig till sitt nya land, vilket är det normala, vill våra makthavare att svenska folket anpassar sig till islam genom att anamma den pågående islamiseringen fullt ut. Våra styrande politiker vill inte se problemen som kommer i kölvattnet som exempelvis kvinnoförtryck, brott mot barnkonventionen, brist på jämställdhet och religiös extremism – det är väl lättast så.

Det som var intressant i den här delade artikeln var dock inte vilka bakverk som förbereds till högtiden, utan det faktum att Italien har cirka 3 miljoner muslimer i landet (som är mindre än Sverige ytmässigt). Jämför man det med Sveriges drygt 1 miljon muslimer (ca 800.000 år 2016) är det relativt lågt i jämförelse med Italien, ändå får vi hela tiden till oss budskapet att muslimerna håller på att ta över Sverige. Det kan dock bli problem på sikt om detta får fortgå utan några tyglar.


På 1990-talet hade vi inga reella problem då muslimerna, som sig bör i ett sekulärt land, höll religionen för sig själva. 2015 ingick Socialdemokraterna avtal med Sveriges muslimska råd och resten är historia.


Det som krävs är således en ledare med kurage som inte viker ned sig utan faktiskt drar i handbromsen och säger att nu får det vara nog – ni har fått moskéer och böneutrop så att ni kan utöva er religion, men nu är det dags för motkrav. Till exempel inga separata badtider eller annan könssegregering, krav på att ta i hand oavsett kön, inga bönestunder tillåts på arbetstid, inga religiösa friskolor, inga religiösa klädesplagg eller attribut tillåts i arbetslivet eller skolor och vägrar man acceptera får man gå hemma utan bidrag. Dessutom måste Sverige få till en lagstiftning som ser till att de som ägnar sig år religiös extremism och är en säkerhetsrisk straffas därefter eller utvisas.
Men var en dylik ledare går att finna är det ingen som vet, så tills dess lär den negativa spiralen fortgå. Detta medför så klart att den redan kraftiga polariseringen ökar och svenskars inställning mot muslimer överlag blir inte positiv trots att vi förväntas leva sida vid sida. Detta bekymrar dock inte vår regering det minsta som det verkar.


Jag är en av få skribenter som inte vill kasta ut islam ur landet, kalla mig gärna naiv om ni vill men jag tror att vi kan få fason på saker och ting bara någon sätter fart. Johan Westerholm på Ledarsidorna belyser dagligen problemen med hur det från vår högsta ledning, ut i departement och organ samt ned på tjänstemannanivå pågår ett samarbete med icke demokratiska krafter, men att rensa i toppen görs inte i en handvändning och symptomen ses i de flesta partier. Det är då man inser att backen kanske redan nu är för brant.


https://www.arabnews.com/node/1664061/world

9 reaktioner till “Det är inte antalet muslimer som är problemet i Sverige utan snarare de styrandes oförmåga att agera

 1. ”Jag är en av få skribenter som inte vill kasta ut islam ur landet,…”
  Du är väl lite av kärringen mot strömmen då, om uttrycket tillåts.
  Islam har aldrig och kommer aldrig att tillföra något gott till samhället.
  Det finns inget västerländskt land som lyckats integrera Islam i samhället.
  Därför skall Islam ut ur det svenska samhället.

  Gilla

 2. Muslimerna var tänkta att utgöra kanonmat mot Ryssland. Det har kommit i skymundan efter det att Ryssland satte ner foten i Syrien och hindrat kalifatet som imperialisterna tänkte utnyttja med bistånd av oss dumma europeer för att slå mot Ryssland och Kina.

  Genom att låta europeer försörja dem och låta dom återhämta sig och avla barn mellan slagen skulle logistiken och ekonomin flyta bättre var det tänkt.

  Jag misstänker att en del krafter inom Sverige var med på noterna och det understryks av den enorma och ihållande russofobin i alla läger. Dessa våra medlöpare tånkte sig kanske att vi skulle få del av imperiets kaka
  efter lyckosamma krig i öster utan att vi behövde skicka våra egna dit.
  Nedrustningen av Sverige kan nog delvis ses ur det perspektivet.
  Vi ville ställa upp på imperiets erövringar men beklagligtvis har vårt eget försvar tagit slut.
  Tursamt nog har emellertid den humanitära stormakten alternativ i form av muslimer.

  Hade Ryssland passat som dom gjorde med Libyen hade vi fått se projektet realiserat tror jag.
  Hur det blir med det nu vågar jag inte sia om men imperiet som våra svassande politiker lystrar till har nog kvar planerna.
  Muslimska brödraskapet var aldrig någon genuint arabisk företeelse utan en utväxt från europas frimureri under brittiskt inflytande och dom har hela tiden tjänat som mellanhänder för UK/USs terroristlegosoldater överallt.

  Islam utan UK/US-styrtrådar var förenligt med sekulära regimer som i Syrien och Egypten.

  Även om Iran inte passar in i det mönstret så var det UK/US som förde muslimska brödraskaparen Khomeini till makten där också!
  Så det var UK/US/MB och psykkrig mot Shahen som vände folket mot honom.

  Och det nuvarande Iran ger ett betydligt mer rationellt intryck än Khomeini som knappt talade landets modersmål.
  Han röjde snabbt undan dom som kände till hans verkliga bakgrund.

  Tom hans son medgav 2011 att hans ursprung var höljt i dunkel.

  Och Khomeini lade ner moderniseringen med kärnkraft precis som hans UK/US handledare önskade.

  UK/US har systematiskt bekämpat normala regimer och förstärkt all radikalism.

  Detta är menat som bakgrund inte som förslag till lösning på problemet i Sverige.

  Men en slutsats är att dom bör vara i sina ursprungsländer och få möjlighet att utveckla sina samhällen där.

  Gillad av 1 person

   1. Jag borde även ha påpekat att Iran också spelade en viktig roll för att förhindra en balkanisering av Iraq, vilket också var tänkt att utnyttjas för att bygga upp jihadistarmeer som proxies åt väst för att lägga under sig stora områden i Afrika och Asien.

    Gillad av 1 person

 3. ”inga bönestunder tillåts på arbetstid, inga religiösa friskolor, inga religiösa klädesplagg eller attribut tillåts i arbetslivet eller skolor och vägrar man acceptera får man gå hemma”
  Nu har ju Sverige gått med i EU och måste följa deras direkt på religionsfrihet och tydligen ingår dessa sakerna i religionsfriheten och får inte inskränkas. Den lagen verkar vara skriven för religiösa fanatiker.

  Gilla

 4. Det är det förhållandevis lilla antalet militanta muslimer som är problemet för svensk säkerhetspolis har förmodligen dålig koll på deras aktiviteter.

  Gillad av 1 person

 5. Det ÄR, med stor sannolikhet, antalet som kommer ha betydelse. Matematiskt räkneexempel: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/10/10/matematik-exponentialfunktionens-tillvaxtens-effekt-pa-folkmangd-och-ett-lands-religion/

  Att kortsiktiga kvartalstänkande girigbukar i borgerliga led inte fattar kan jag förstå, men det märkliga är väl att människor som säger sig vara för välfärd och ekologisk hållbarhet inte fattar att detta tänkande kommer skapa fattigdom och artfattig öken.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s