Usa:s president gör det som svenska politiker inte vågar – stoppar all invandring

Det svenska etablissemangets hatobjekt nummer ett – USA:s president Donald Trump, visar återigen att han är en stark ledare som till skillnad från sina svenska gelikar tar ansvar för landets medborgare.

Idag meddelar Trump att han ska skriva under en så kallad exekutiv order för att stoppa all invandring till landet i syfte att förhindra smittspridningen och det är enligt presidenten nödvändiga åtgärder för att säkra amerikanska medborgares jobb samt försvara landet från pandemin.

Ett utkast ska redan vara färdigt och presidenten ska kunna skriva under den exekutiva ordern redan idag. I nuläget är det oklart hur länge det ska gälla och hur det ska genomföras. Givetvis fick detta utspel demokraterna att gå i taket. 😄

USA är det land som hittills har haft flest bekräftade fall av coronavirus i världen med över 750.000 smittade.

Återigen visar Trump att han värnar om sitt land och sina medborgare på ett sätt som svenska politiker aldrig kommer att komma i närheten av. Givetvis är det mycket klokt att stänga gränsen även för invandrare för att stoppa smittspridningen.

Enligt Migrationsverket statistik fortsätter asylsökande att droppa in till Sverige som tidigare – förra veckan kom 161 personer som inte sätts i karantän eller kontrolleras vid ankomst.

När ska våra styrande hitta sina borttappade ryggrader? Troligen när helvetet fryser till is!

Källa: SvD

6 reaktioner till “Usa:s president gör det som svenska politiker inte vågar – stoppar all invandring

 1. Den invandringsvänlige manlige politikern ändrar nog uppfattning när hans dotter eller fru blir våldtagen av en invandrare.
  Då fryser han till is ett ögonblick och kommer sedan hata ALLA invandrare oavsett hur de är. Silvia också t ex.

  Gilla

 2. Vågar och vågar, det är mer en fråga om medkänsla och respekt för allas lika tillträde till Sverige, det handlar inte om mod. Vad gäller den saken har våra regeringar visat oerhört mod, man har gått emot svenska folket önskan och vilja i många, många, år, så inte ska de beskyllas för bristande mod. Nää, de är helt enkelt BÄTTRE än Trump! Godare!

  Gillad av 1 person

 3. Apropå nya slogans efter detta fina med ”allas lika värde”, jag hittade nedanstående i en papperskorg. Det hade kastats, kanske skulle svenska folket inte förstå det fina och goda de orden, så då blev det ”allas lika värde” i stället. På lappen som kastats stod nämligen ”allas lika rätt till tillträde till Sverige”. Visst hade det varit ännu finare än det där med värdet? Mer rakt på sak liksom. Lättbegripligt på alla språk och oavsett vilken religion man hade? Alla kunde ringt hem och sagt, ”ja, ja, det är sant, samla släkten”.

  Gillad av 1 person

 4. En ledare som sätter sitt eget folk främst är en dålig människa enligt svensk media som i Trumps fall dessutom har CNN som någon form av sanningsvittne att allt han gör är dåligt och skadligt för folk när det oftast är raka motsatsen. Se gärna presskonferensen där han klär av CNN så grovt att dom bröt sändningen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s