Covid-19 inte skapat i labb enligt WHO

WHO har idag uttalat sig om var coronaviruset härrör från och man säger att det inte finns några bevis på att viruset har manipulerats eller skapats i ett labb i Kina, utan att allt pekar på att viruset härstammar från fladdermöss.

Med tanke på dels att WHO:s trovärdighet är lika svag som FN:s numera och dels att det pågår en underliggande politisk maktkamp mellan Kina respektive USA och Ryssland, är det frågan om WHO har fog för sitt påstående eller går någon annans ärenden så att vi inte får hela sanningen.

USA har sagt att de driver en egen utredning för att ta reda på om Kina ligger bakom. Om vi kommer att få reda på hur allt egentligen har gått till återstår att se.

Källa: Al Jazeera

18 reaktioner till “Covid-19 inte skapat i labb enligt WHO

 1. Usa beställde fladdermusvirus från sin egen finansierade forskare där i Wuhan.
  Det viruset användes sen i USas biovapenforskning som gömmer sig under en falsk front av skyddsforskning.
  Så det Jenny citerar är antagligen sant men likväl är det mer troligt att detta var i förväg planerat för att kunna kasta beskyllningar på Kina.
  Hittills har inga säkra uppgifter ens kunnat dementera att det kan ha varit Usas militär som oavsiktligt bar med sig smittan till Wuhan i samband med militärolympiaden.
  Timingen var mitt i prick vad tidsfördröjningen beträffade.
  Efter att detta rapporterades påstod man i väst plötsligt att inkubationstiden dvs fördröjningen från smitta till symptom nu hade minskat till fem dagar.
  Var det sant och varför den plötsliga ändringen?

  Gillad av 1 person

  1. ”Usa beställde fladdermusvirus från sin egen finansierade forskare där i Wuhan.
   Det viruset användes sen i USas biovapenforskning som gömmer sig under en falsk front av skyddsforskning”
   Källa, tack, bäste petergrafstrm. Annars är det en riktigt paranoid implanterad stycke av fake news.

   För övrigt finns det gott om molekylärbiologiska laboratorier i världen som studerar covid. Och allesammans rapporterar samma sak: Jo, det finns RNA avsnitt som hör till fladdermöss men dessutom avsnitt som inte är från fladdermöss och inte heller från annat dägdjur eller människa. De ser konstgjorda ut. Nu kan alla vi andra fundera om det handlar om en ”freak” mutation eller avancerad ”genetic engineering”. Och varför är de flesta MSM omkring oss helt ointresserade av dessa rapporter.

   Gilla

   1. Krigsveteranerna har publicerat en räcka artiklar om det

    https://www.veteranstoday.com/2020/04/17/neo-did-america-just-confess-to-a-covid-19-bio-war/

    Kommentar där

    NYT Admits Corona Will Kill the Globalism that’s Driving China’s Rise—Is That Why US Is Waging Biowar?

    https://www.veteranstoday.com/2020/04/18/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza/

    https://www.veteranstoday.com/2020/04/18/pravda-us-army-created-covid-19-in-2015-research-proofs-or-debunking-you-pick/
    I kommentarssektionen till den artikeln finns kommentaren

    Found this, this is known gain-of-function research. Sounds like the NIH was up to its eyeballs in this too:
    https://www.nexusnewsfeed.com/article/science-futures/lab-made-coronavirus-caused-concern-in-2015/

    Här framgår även att just före 9/11 hade NYT ett avslöjande om Usas biovapenforskning.
    https://www.veteranstoday.com/2020/04/18/breaking-exclusive-cias-covid-19-weaponization-program-outed-in-long-buried-ny-times-expose/
    Annars var en av de medverkande journalisterna Judith Miller senare uppfattad som en etablissemangspropagandist. Kanske som bestraffning funderar jag?

    Gilla

 2. Människan kanske ska sluta jävlas med naturen? Inte äta såna grejor som fladdermöss och myrkottar t ex? Kanske sluta använda noshörningshorn även det kan vara trevligt med självsuggestion? Sluta äta sånt som kryper, piper, slingrar sig, krälar och protesterar när man sätter kniven eller tänderna i det? Sånt som sprattlar när man sväljer det, så kallat pinfärskt? Kanske bättre de äter människor? Det är väl bara en fråga om inställning och vana???? Stora tillgångar finns ju där.
  Nåja, det är inte allvarligt menat det sista, men nån hejd får det väl vara på det hela. Övriga världen kan ju sluta ta ihjäl insekterna. Fortsätter man så kommer det bli knivigt snart för oss. Även för vegetarianerna. Det är kanske den viktigaste lärdomen av det som sker nu?? Det finns ju inte nån exitplanet. Eller exittillvaro i nån bunker. Lycka till på 2:a veckan de som tror på det.
  Min nästa spådom är att vi har en stagflation inom 5 år. Det ni, det blir inte kul.

  Gilla

 3. Människan kanske ska sluta jävlas med naturen? Inte äta såna grejor som fladdermöss och myrkottar t ex? Kanske sluta använda noshörningshorn även det kan vara trevligt med självsuggestion? Sluta äta sånt som kryper, piper, slingrar sig, krälar och protesterar när man sätter kniven eller tänderna i det? Sånt som sprattlar när man sväljer det, så kallat pinfärskt? Kanske bättre de äter människor? Det är väl bara en fråga om inställning och vana???? Stora tillgångar finns ju där.
  Nåja, det är inte allvarligt menat det sista, men nån hejd får det väl vara på det hela. Övriga världen kan ju sluta ha ihjäl insekterna. Gör man inte det så kommer det bli knivigt snart för oss. Även för vegetarianerna. Då kommer virusen och tar oss. De riktigt hemska som får digerdöden att framstå som en förälskelse en månskensnatt i en Disneyfilm. Det är kanske den viktigaste lärdomen av det som sker nu?? Det finns inte nån exitplanet. Ingen exit-tillvaro i nån bunker heller. Lycka till på andra veckan den som tror på den grejen.
  Min nästa spådom är att vi har en stagflation inom 5 år. Det ni, det blir inte kul.

  Gilla

 4. Ursäkta dubbletten, blir ju inte dubbelt så bra för att det är två upplagor. Det kan visserligen vara bra med påminnelser, men här räcker det utan sådan.

  Gilla

 5. https://www.americanthinker.com/articles/2020/04/why_did_the_nih_fund_wuhan_labs.html

  Nåväl, det verkar även vara på gång en statlig utredning i USA, berörande vad Bill & Melinda Gates Foundation har ägnat sig åt den senaste tiden. Detta efter att närmare 300 000 namnunderskrifter har samlats in, som protest mot Bill Gates öppet uttalade ambitioner för global befolkningsreducering via [hans] vaccin. Siktar han på att bli 2000-talets version av Josef Mengele, med tanke på att hans tidigare ‘vaccin’ ställt till med stora problem, bl.a. i Afrika …?

  Gillad av 1 person

 6. Stora män tänker stora tankar.
  De är inte med nödvändighet bra tankar för resten av befolkningen.
  Karln har inget att göra och har pengar, han har det trist. Livet känns inte riktigt meningsfullt skulle jag tro. Han kanske tänker, ”var det här allt”? För att döva oron gör han som Carl Bildt, flyger jorden runt kors och tvärs och skitar ner.

  Gilla

  1. Det är nog inte sysslolöshet som ligger bakom Gates agerande. Han är också associerad med IT-branchen som du vet och denna branch lär ha fördel av att vi nyttjar IT istf att resa.

   Gilla

 7. Självklart är det USA . De har stora problem med ekonomisk konkurrens från Kina. Och hade väl snart fått stryka på foten. Detta var min första (och sista) tanke när det uppdagades. Och så spred man lite till fienden Iran samtidigt.

  Gilla

  1. ”Självklart är det USA”.
   Det hör till god ton i seriösa debatter att man har med sig källan till så extrema påståenden som dina Bettan.
   Jag hoppades att Jenny skulle hinna före mig att be dig om något så självklart . . .
   Har jänkarna också iscensatt den 11:e september 2001 för att döda 3000 av sina landsmänn och anfalla Irak?

   Gilla

   1. Att Usa själva låg bakom 9/11 behöver man inte tvivla på. Och att det dog 3000 är lång ifrån bevisat.
    Det publicerades propmt (alltför prompt?) mängder med affischer med ‘ saknad’ ungefär som när folk annonserar om en försvunnen katt eller nåt och det har uppdagats att många identiteter bland de påstått omkomna var påhittade och inte fanns med i offentliga handlingar som existerande personer.

    Tänk dig att en byggnad som är dyrt att riva med konventionella metoder ist ger försäkringspengar med hänvisning till terrorattack. Bra för ägaren och samtidigt geopolitiskt en bonus.
    Men alla dom välsituerade som officiellt jobbade i dessa rivningsobjekt skulle antagligen ha startat enorma skadeståndsprocesser iom att regeringen inte hindrade flygplanen som ju var den officiella orsaken.
    (Det spelar ingen roll om det inte var några flygplan i verkligheten)
    Genom att ist evakuera byggnaderna i god tid försvann det problemet.
    Project for a new american century hade ju strax innan föreslagit nödvändigheten av ett nytt Pearl Harbour för att möjliggöra Usas därefter följande utrikesagerande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s