Nazismen lever i Sverige

Idag är det Adolf Hitlers födelsedag och trots att det gått så lång tid samt vi idag är så upplysta om de vedervärdigheter som utspelades under hans tid vid makten, lever nazismen uppenbarligen kvar på många håll.

Det rapporeras nu på förmiddagen om att flaggor med nazistiska budskap har hissats på flera ställen i landet. Flaggor har upptäckts i bland annat Karlskrona, Karlshamn, Hässleholm, Malmö, Motala och Borensberg.

Beklagligt att människor aldrig lär sig av historien och att man fortsätter hylla diktatorn varje år.

Källa: SVT, GP

15 reaktioner till “Nazismen lever i Sverige

 1. Det finns alltid galningar samhället, i alla tider. Det varierar över seklerna vad de håller på med. Dagens är riktigt rejält störda. Mindre störda men farligare har MP t ex varit. Rätt mycket mer potenta om man säger så.
  Det kommer också vara galningar ute 1:a maj med röda flaggor och en längtan till Stalintiden i hjärtat.
  Hjärnan hos både dagens och morgondagens galningar har krympt och blivit valnötsstor, enda funktionen enligt forskare är att den reglerar mun och anus.

  Gillad av 1 person

 2. Jag håller helt med dig om det Du skriver, men tycker det är lika trist att andra totalitära företeelser får grassera fritt i samhället. Kommunisternas försyndelser är väl så stora som nassarnas, men de får hållas utan att de möter någon allvarligare kritik. Sedan har vi ju en religion med märkliga budskap som heller inte får kritiseras. Båda dessa företeelser har flera storleksordningar fler anhängare än nassarna och borde tas på minst lika stort allvar.

  Gillad av 2 personer

  1. Det finns en regel som bekräftar undantaget. Den regeln har hittills reglerats av de som har äkta medkänsla. Från och med i morgon gäller inte undantagsregeln såvida det inte finns finns något acceptabelt undantag. Ett acceptabelt undantag är ännu större medkänsla. Även om så skulle vara fallet kommer den gamla regeln om undantag ändå kunna komma att gälla. Vad som ska räknas som som undantag bestäms till sist av Amanda Lind och vår älskade EU-parlamentariker fru Bah. Till denna krets av de som bestämmer, kan tillkomma ytterligare personer. Alla brott mot dessa regler och allt som kan hänföras dit bestämmer vår justitieminister över. Han har makten att beordra s k särskilda justitiemord på de som inte når upp till rätt nivå av medkänsla. Var nivån ligger kommer inte att avslöjas, den är sekretessbelagd och har med rikets säkerhet att göra. Allt enligt justsåskadeva-minister Morgan Jossahonnanons Husse.

   Gilla

 3. Morgan Johansson vill förtydliga att det även fortsättningsvis kommer att vara tillåtet att uttrycks medkänsla. Någon motkänsla kommer dock inte att tolereras fortsättningsvis heller även om Morgan anser att detta inte behöver sägas rakt ut numer då integrationen nått en fullt acceptabel nivå. 🙃👁

  Gilla

 4. Familjen Reinfeldt ser sig själva som den tjusiga motsatsen till nejsisterna – läs den fenomenala tråden!
  Alla Gustafs skolkamrater vet att han sålde *olagliga substanser* och blev hämtad flera gånger av polis pga våldsbrott under tonåren.

  Gillad av 1 person

 5. Saker och ting är allvarliga sa Bill. Just det sa Bull, allvarliga. För mig alltså sa Måns som just kom in i rummet. Tyst förresten, hur vågar ni prata när jag är på toaletten och tänker stora tankar som flyger fritt och högt. Nån gräns får det vara för vad ni tillåter er. Så tyst med er.

  Gilla

 6. Vi har nu alla fått lära oss det nya ordet ”flockimmunitet” av herr Tegnell. Tänk tanken att det ordet hade använts för säg 6 månader sedan i stället för ett annat ord? Spännande diskussioner hade det blivit, inte sant?

  Gilla

 7. Vi har nu alla fått lära oss det nya ordet ”flockimmunitet” av herr Tegnell. Tänk tanken att det ordet hade använts för säg 6 månader sedan i stället för ett annat ord? Spännande diskussioner hade det blivit, inte sant?

  Gilla

 8. Det är imperiet som vurmar för Hitler precis som när det begav sig och imperiet förde honom till makten över ett sargat Tyskland. Sargat därför att dom sågs som ett dugligt folk som hade förutsättningar att konkurrera framgångsrikt med imperiet. Inte med aggressiva avsikter utan i avsikt att sammanleva under ömsesidig respekt med den då härskande imperiekmakten. Men sån ömsesidig respekt erhölls inte från imperiets sida, lika lite då som nu. Dominans och världsherravälde var målet. Så man behövde framkalla en mindre sofistikerad version av samma ide för att få Tyskland som var världens hopp att omvandlas till ett hatobjekt och samtidigt använda det för att slå mot den andra stora rivalen Ryssland.

  I vår tid är det imperiets mellanhänder som väcker folks indignation bla av liknande skäl som när Frankfurtskolan understödd av imperiet började så frön till samhällsupplösning.
  Imperiets gräsrötter ser att mönstret finns kvar och det stärker Hitler-vurmen utan att gräsrötterna behöver övertalas.
  Men konsekvenserna är besläktade med att stödja andra radikala rörelser och det är imperiets melodi.
  Motarbeta sund och naturlig nationalism och demokratisk debatt, förstärk allt som väcker indignation.
  Imperiet stöder nazism delvis för att bibehålla spänningarna österut men också för att ge våra servila globalistmedlöpare till politiker förevändningar att slå ned på all nationalism.

  Gillad av 1 person

  1. Japp, så sköter de stora grabbarna (ursäkta metoo, men ni är bara något som sprattlar i en av trådarna) det hela. Verkligheten är alltid värre än dikten.

   Gilla

   1. Ja, fy tusan. Vad är det som gör att de är där och att vi är här? Föds vi sådana? Med en önskan och vilja att det ska gå schysst till? Detta korta jordeliv. Eller är människan dömd att likt många andra djur kämpa ner andra för att själv komma uppåt? Sparka neråt och slicka uppåt när så behövs? Dessa människor, hur skulle de bete dig om Sverige hade ett riktigt hårt styre? Eller om det var krig? Hade de velat tjänstgöra som lägervakter i Tyskland, då? Där var det en stark värdegrund också. Vi har ju själva blivit nedtystade i regerings-och statsmedia i många år. Hur skulle det kunna bli här om ekonomin blev riktigt dålig? System för övervakning och kontroll finns ju. Men sådant vill en svensk inte tro är möjligt.

    Gilla

   2. Ja, fy tusan. Vad är det som gör att de är där på den sidan och att vi är här på motsatt sida? Föds vi sådana? Vi har ju en önskan och vilja att det ska gå schysst till? Detta korta jordeliv. Eller är människan dömd att likt många andra djur kämpa ner andra för att själv komma uppåt? Sparka neråt och slicka uppåt när så behövs? Dessa människor, hur skulle de bete dig om Sverige hade ett riktigt hårt styre? Eller om det var krig? Hade de velat tjänstgöra som lägervakter i Tyskland, då? Där var det en stark värdegrund också. Vi har ju själva blivit nedtystade i regerings-och statsmedia i många år. Hur skulle det kunna bli här om ekonomin blev riktigt dålig? System för övervakning och kontroll finns ju. Men sådant vill en svensk inte tro är möjligt.

    Gilla

   3. Förenklat kan man säga att stridslinjen är nationalister kontra globalister.

    Världhärskarna vill kontrollera hela Jordens befolkning men jag vill vara fri. Jag vill även att min familj, släkt och folk skall vara fria. Och alla andra folk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s