Ännu en dag i det nya otrygga Sverige

Skolbrand i Lund i natt, en våldsam mordbrand i villa i Avesta igår eftermiddag respektive i en radhuslänga i Moheda i natt samt dessutom en del terrängbränder på olika håll i landet indikerar att det fortsätter brinna regelbundet i Sverige. Skottlossning mot bostadshus i Västerås, flera grova misshandelsfall med knivar och rör/pinnar i Stockholmsregionen och de vanliga ungdomsrånen påminner oss också om att det varit ännu en vanlig dag i det nya otrygga Sverige.

Ingen i regeringsställning har dock visat något intresse för att ta tag i det växande problemet utan skickar istället ut budskap till folket om att kriminaliteten minskar via statsstyrd media – allt för att slippa ta ansvar för den smältdegel man skapat.

Var brinner det idag? Vem kommer få en kniv i sig? Vilken fastighet ska beskjutas ikväll? Vilka bilar ska brinna inatt? Listan kan göras lång, men tystnaden från våra makthavare fortsätter vara intakt.

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet, Smålandsposten

9 reaktioner till “Ännu en dag i det nya otrygga Sverige

 1. Det er så ganske forfærdeligt! Nu må den svenske befolkning fandme besætte den usle og vanvittige regering og stille regeringen for en rigsret og selv tage affære! Det er en krigstilstand, vi her taler om! Det samme kommer til at ske i Danmark!

  Gillad av 2 personer

 2. Ja, det är märkligt att svensken är så lojal mot en regering som behandlar oss så illa. Kanske ska man söka svaret på frågan i vår historia?? Inga krig på länge? Statsstyrda media? Folk är rädda om jobbet?
  Allt går till en viss gräns, sedan kommer en motreaktion. Det gäller verkligen att vi kan lita på rösträkningen 2022

  Gillad av 2 personer

 3. Kan inte låta bli att bli glad när jag ser hur Westerholm på ledarsidorna nu tar upp det gigantiska problemet med SIDA, detta overkliga monster som ”av de goda” för ut svenskarna skattepengar. Det är helt surrealistiskt att det kunnat fortsätta, trots Riksrevisionens granskningar och totalsågning av verksamheten. Man ger alltså bort våra pengar, 60-80 miljarder/år, utan någon egentlig uppföljning. Ett stort antal människor i och utanför Sverige arbetar med att föra ut pengarna till stater, organisationer, lobbygrupper osv. Man bevarar därigenom korrupta och illa fungerande strukturer och får ryggdunkningar förstås som tack. Dessa människor är tärande på det svenska samhället, de bidrar inte med någonting som tillför Sverige något. Avskeda dem och låt intresserade få arbeta som lärare, inom sjukvården, inom äldreomsorgen osv. De kan ju svenska. Vill de inte så avskeda dem utan någon ersättning. Tänk, i decennier har de levt så gott. Deras enda bekymmer har varit hur de ska hinna göra slut på årets pengar. Så, jag är glad att Westerholm rör om lite i grytan. De pengarna kan man ju lämpligen bygga ut äldreomsorgen för, utbilda och anställa personal. För svenskar.
  Bai Bang är Sveriges genom tiderna största biståndsprojekt, det var S och V som drev detta i 25 år, ett pappersbruk. Man tog fantastiska 2.766. miljarder kronor av svenskarnas pengar och gav till Vietnam. Bruket fungerade aldrig som tänkt. Nu efter 30 år och när svenskarna äntligen släppt taget har vietnameserna själva fått viss snurr på verksamheten. Tänk er, 2.766 miljarder! Var tror ni dessa pengar hamnade?? Inte i Bai-Bang i varje fall.
  Dåtidens PK-människor for dit och blev hyllade och kom hem och skröt om hur fint och bra allting var. Drivande var Palme och den där Schori (m fl) som tillåtits agera som om Sverige var hans egendom och svenskarnas pengar hans egna. Han har tillåtits driva sin egen politiska agenda överallt tamejtusan. I stället kunde han väl stannat kvar i Sverige, arbetat och bidragit. Likaså kunde Margot Wallström stannat kvar här och bidragit. Och Carl Bildt. Med flera. De sticker när de borde stanna kvar här och reda upp skiten de ställt till med.

  Gillad av 1 person

  1. Det är väl nån odödlig som fjuttar på. Eller nån som vet att paradiset väntar, som har direktaccess till himlen och inte behöver gå omvägen via en begravning? Eller nån som bara fortsätter jävlas? Det är ju vår, sätt fyr på det du kan, det är ju bara på skoj.
   Här på Söder i Stockholm är det fullt med miljöpartister och vänsterpartister som bryter mot rekommendationerna, de flockas kring restauranger mm. De är lätta att känna igen på sin klädsel och sitt uppträdande. Vore inte mer än rättvist om de smittades av Corona och att alla respiratorerna var upptagna av somalier.

   Gilla

 4. Man måste ha medkänsla i dagens hårda samhälle. Det är inte mer än rätt och rimligt att utvidga prioriteringen. De utsatta är långt hemifrån och självklart måste vi svenskar ge dem allt stöd de behöver. Det får inte råda någon tveksamhet kring vår solidaritet med dem oavsett partitillhörighet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s