Att moralpoliser och förtryck är ett växande problem i Sverige ska vi helst tala tyst om

Dagens Nyheter har gjort ett stort nummer av att man öppnat upp alla sina artiklar om corona, men viktiga artiklar som påvisar att det existerar parallella samhällen och shariapoliser i Sverige göms undan. Tänk om man skulle skapa opinion mot kvinnoförtryck och den utbredda islamiseringen – hemska tanke! 😱

Det lilla vi får veta i denna låsta artikel är iallafall att Zeliha Dagli kom till Sverige som flykting och gladdes åt att så många svenskar öppnade dörren för henne och barnen. Efter några år upptäckte hon dock att kvinnor inte längre kunde röra sig fritt i förorten där hon bodde och möttes av hat samt hot från ungdomar vars föräldrar också flytt från förtryck. Zeliha valde att kämpa mot moralpoliserna, men blev själv utsatt samt anklagad för att ha blivit för svensk.

Detta är tyvärr vanligare än många tror i dagens Sverige, men ändå envisas vår regering – ivrigt påhejade av stödpartierna C och L samt media – att stödja utvecklingen där kvinnoförtryck och inskränkningar i individers frihet lärs ut redan från barnsben.

Men detta ska vi helst tala tyst om i humanitetens högborg där allas rätt till frihet oavsett, kön, religion och härkomst förblir tomma ord på ett papper!

#detnyasverige

15 reaktioner till “Att moralpoliser och förtryck är ett växande problem i Sverige ska vi helst tala tyst om

 1. ”Zeliha….blev själv utsatt samt anklagad för att ha blivit för svensk”.

  Det vänder sig inom en!
  Dessa ska vi tvingas försörja och stå ut med deras attityder och beteenden!

  Gillad av 1 person

  1. Problemet är väl mer att vi betalar deras omkostnader medan de våldför sig på samhället. Hur de beter sig internt skiter jag fullkomligt i.

   Gilla

 2. III

  Gilla

 3. Ja, fy fan. Samhället kan mobiliseras totalt mot ett virus som kommer nån gång om året. Samhället vill däremot inte mobilisera sig mot dessa våldsmän. Släpa upp Morgan och de andra på scen efter Tegnell och de andra, be dem att redogöra för läget, vad de planerar, hur många våldtäkter, rån, misshandelsfall mm som är acceptabelt för att utlänningarna ska trivas. Få honom att preciseras sig. Hur tror han våldsepidemin kommer att utvecklas? Vilka motåtgärder planeras när nu samhällets samlade resurser inte räcker till? När bedömer han och regeringen att utlänningarna har nått acceptabel trivselnivå? Mot Corona var råden enkla, munskydd, tvätta händerna osv. Vilka råd vill vår justitieminister ge oss i denna mångåriga svåra epidemi som skördar så många offer? Är det bäst om vi bara rör oss ute dagtid och i grupper? Är det bäst att småflickor, tonårsflickor, vuxna kvinnor och gamla kvinnor utvidgar munskyddet till ett heltäckande kroppsskydd? Vad tror Morgan om det? Räcker det? Vad är det vi ska undvika? Prata för högt? Finnas till? Släppa alla ägodelar när nån utlänning vill ha dem? Morgan, nu har du chansen inför Sveriges samlade journalistkår, tv-kameror, utländska reportrar.
  Men, det blir nog svårt att hitta Morgan. Han gömmer sig tills Corona är hanterat av de professionella. Han och de andra kräken.

  Gilla

 4. ”anklagad för att ha blivit för svensk”
  En person som uttrycker sig så har nog med säkerhet inga som helst planer på att själv integreras i det svenska samhället med dess lagar, regler och kultur, kanske inte ens lära sig svenska ordentligt. Varför ska då en sådan person stanna kvar här om hemlandet är den plats de bäst skulle trivas på?
  Vi läser ideligen om hur många miljarder kronor som ämnar vårt land för att försörja inte bara en utan flera i deras hemländer så det är mycket hög tid att se över hela bidragssystemet som dels måste göras helt vattentät mot fusk och dessutom anpassa nivåerna till en mycket lägre och de ska aldrig kunna överstiga den som svenskar har i pension eller andra bidrag i en nödsituation.

  Att vara en svensk ska man vara stolt över och inte bli anklagad för och invandrare och asylsökande har verkligen udda former för att visa sin tacksamhet när vi tar mot dem, ger dem utbildning, sjuk- och tandvård, bostäder och även försörjer dom. Det är inte på plats att komma hit och vara stöddiga.

  Gilla

 5. Tycker mest synd om de kvinnor som faktiskt ar kommit hit på flykt från dessa företeelser och efter åratal i normalt liv tvingas de åter in i burkorna.

  Gillad av 1 person

 6. Deras moral polis agerar inte bara mot invandrar kvinnor, de våldtar
  Hotar och tvingar svenska flickor att bli ihop med dem.

  Det hade de inte kunnat göra om deras kvinnor mödrar hade tvingats jobba
  Och vara med i samhället.
  De tillåts leva som lyxfruar hela livet för de spelar dumma och sjuka.

  Det spelar ingen roll om du som Svensk har canser eller andra allvarliga sjukdomar tvingas du
  Jobba men flyktingar kan komma hit och aldrig behöva jobba eller tvingas till något.

  Alltså det är politiska beslut på generösa bidrag och noll kontroll som
  Lockar hit fel sorts människor. Därför är resultatet massa invaderade områden.
  Om politikerna hade försörjningskrav, svenska krav och utvisade alla kriminella
  Skulle problemen minskar markant.
  Nu sitter deras män hela dagarna på café i stadskärnorna och har utsatt sig som kungar
  Betalda med skattepengar och inget att göra.. klart de kan hålla hela stadsdelen under kontroll
  Med sina primetiva ideer

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s