6 reaktioner till “En bild säger mer än tusen ord

 1. Ja, även om det inte framgått såväl i Sverige som Amerikansk press, så har Trump haft rätt i alla de uttalanden som han hånats både här och Europa. Det var en intressant interview häromdagen med Justitieminister Barr av Laura Ingraham. Lyssna på den. Den finns nog på FOXnews.com. Här till exempel https://video.foxnews.com/v/6148699690001#sp=show-clips
  Det skulle förmåna mig storligen om detta gavs större utrymme i Svensk press.

  Gillad av 1 person

 2. Träsket kan förmodligen inte dräneras av Trump. Skulle han försöka så skulle han snabbt bli avsatt som president. Träsket är ett resultat av mutade och snärjda partier och en mutad och snärjd kongress. men det är klart att han kan ta politiska poäng genom att framstå som att han försöker.

  Träsket måste dräneras av folket självt, som röstar fram kandidater som INTE har sålt sig till sina kriminella polare på Wall Street, men har en agenda som kommer gynna folket och inte de allra rikaste aktieägarna i USA. Trump är en av de rikaste av dessa aktieägare i USA och en fullblodsegoist. Så varför skulle han gynna vanligt folk? Plötslig altruism? En önskan om ett gott eftermäle från de fattigaste när han väl är död? Tveksamt.

  Folket självt måste organisera sig bättre och stödja nya alternativ bättre, inte rösta på olika delar av träsket i hopp om förändring! Det gäller i USA såväl som i Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s