Två döda och flera allvarligt skadade i islamistisk attack i Frankrike

Frankrike är inne på sin tredje karantänvecka på grund av Covid-19 och trots att man måste ha ett signerat tillstånd för att lämna sitt hem tar inte terrorn paus. Idag skedde ännu ett islamistiskt dåd i staden Romans-sur-Isère i sydöstra Frankrike, vilket resulterade i två dödsoffer och minst fem skadade, varav tre är allvarligt skadade.


Det var en 33-årig sudanesisk man som i morse genomförde en knivattack som startade i slakteriaffären medan han skrek ”Allahu Akbar”. Mannen greps på plats av myndigheter.

Det var inte särskilt länge sedan som utbredningen av islamismen klassificerades som det största säkerhetshotet mot Sverige och Muslimska Brödraskapets framflyttning av sina positioner i Sverige var också på tapeten. Detta har nu hamnat i skymundan tack vare fokusförflyttningen till coronaviruset och jag misstänker att det gläder våra styrande att slippa tampas med dessa jobbiga frågor, men dessa verksamheter fortsätter så klart att accelerera i bakgrunden även om regeringen inte vill kännas vid det.


https://www.rt.com/news/484961-stabbing-attack-france-romans-sur-isere/

4 reaktioner till “Två döda och flera allvarligt skadade i islamistisk attack i Frankrike

 1. Ja, en tydlig illustration till att islam är en våldsbejakande religion. Utövarna tar den på allvar. Som män ter sig utövarna av både religion, dödandet och våldtagandet som omåttligt fega. Många mot en, helst bakifrån med kniv eller kuk mot intet ont anande människor som bara lever sina liv. Undrar hur de skulle stå sig ansikte mot ansikte mot en knivbeväpnad svensk man?

  Gilla

 2. En våldsbejakande ideologi som har som bärande del att ta världsherraväldet med vilka medel det än kräver kan man inte lite på någonsin. Det som sägs bakom stängda dörrar i moskeer och vad som förmedlas utåt har flera gånger visat sig vara två vitt skilda saker.

  Gilla

 3. När det gäller begränsningar i Sverige så är det alltid de kriminellas
  Rättigheter som väger tyngst.

  Så har det alltid varit och kommer att vara så länge som
  Vi har vänster extremister som lobbare.

  Det är något allvarligt fel på deras enkel riktade tanke sätt
  Som är ovanligt starkt i Sverige.
  I andra länder har de sedan länge insett bristerna i detta naiva tankesätt,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s