Sexarbetarna stretar på i alla väder – även under coronatider

En intressant aspekt när det gäller hanteringen av coronavirusspridningen är sexarbetarna. I de länder där man stängt ned fortsätter många sexarbetare som vanligt.

I Australien finns till exempel legala bordeller, strippklubbar och sexklubbar med på den lista över verksamheter som fått stänga ned på grund av coronaviruset, men onlineannonser om privateskort fortsätter florera som vanligt och polisen har svårt att stoppa de hundratals annonser från privata sexarbetare som ligger ute.

Vissa som arbetar med detta har dock infört en del restriktioner – till exempel skriver man i sina onlineannonser att handsprit finns tillgängligt på plats, eller att ansikte-mot-ansikte-service inte erbjuds och någon hävdar att man begränsar sig till max 2 klienter per dag där man säkerställer att båda är friska.

Det här är dock inget lokalt isolerat problem, utan denna grupp är svår att hindra från att utföra sina tjänster globalt.

Självklart kan man förstå att dessa män och kvinnor känner att de inte har något val eftersom det är deras levebröd samt de inte får ersättning från staten för förlorad inkomst, men de är definitivt en grupp som bidrager till spridningen. Dessutom finns det nog ingen handsprit i världen som hjälper när folk utbyter kroppsvätskor och den ena parten mycket väl kan bära på viruset utan att känna till det.

I Sverige som inte stängt ned alls pågår så klart dessa verksamheter som vanligt och det måste vara förfärligt för de flickor som blivit offer för trafficking samt kanske tillhör en riskgrupp. Deras fångvaktare lär inte bry sig ett dyft om deras situation utan kör väl på som vanligt eftersom pengarna måste fortsätta rulla in.

https://www.theage.com.au/national/i-m-clean-and-safe-brothels-close-but-sex-workers-still-ply-trade-20200327-p54ehx.html

10 reaktioner till “Sexarbetarna stretar på i alla väder – även under coronatider

 1. Svenskarna har de politiker de förtjänar. Trafficking har ökat i takt med importen av utlänningar. Likaså har våldtäkterna av kvinnor i Sverige ökat, 2018 var de anmälda och fullbordade våldtäkterna 22 styck per dag. I Säpos årsbok igår står inte en rad om det kriminella våldet i Sverige, allt mördande och varför det sker. Jo, jo, lite för känsligt politiskt att föra fram, värdegrunden styr även där och fortfarande. Kalla hit Margot Wallström då, hon är ju feminist och arbetar ju för FN nu och kan säkert tala utlänningarna tillrätta. Eller, kanske stannar hon liksom de andra tidigare så högljudda feministerna vid att ta på sig en sjal och niga. Sverige är nu fullt av utlänningar som vet hur man sätter en kvinna på plats. Sverige upplåter så gärna lägenheter åt bulgariska, albanska och män av andra nationaliteter så de kan tjäna pengar på traffickingoffer. Så gärna gör de svenska politiska partierna det. Fattas bara. Öppna gränser, yes, välkomna! Har du svårt att hitta en flight till Sverige? Kontakta din närmaste svenska ambassad, så får du hjälp att flyga hit flickor. Traffickingflickor. Välkomna!
  Svenskarna har de politiker de förtjänar.

  Gillad av 1 person

 2. Om ni lyssnar på Polly i 18 minuter, får ni veta vilka typer som bestämmer över liv eller död på den här planeten:

  Gilla

 3. Tack för den hllviken!
  Absolut inget nytt för mig. Eller för många andra som tänker självständigt. Liknande ”avslöjanden” kan göras inom snart sagt livets alla områden kring de personer som är satta att vara ansiktet utåt för globalismen. Skälet till att den mannen basar för WHO är att han har praktisk erfarenhet av desinformation och har visat sig lojal – mot globalismen. Människor lika lojala mot globalismen finns i Sverige, det vet vi ju, alla partier utom möjligen SD är där. Det är därför vi får samma skit oavsett vad vi röstar på, undantaget SD. De kommer naturligtvis också att falla för frestelsen när de suttit vid makten 5-10 år, men det är inte säkert de kommer fram till grytorna, jag tror de andra kommer blocka ut dem.
  Sverige förenar det bästa av globalismen, lojalitet mot globalisterna och lönsamhet genom flitiga medborgare så de stora grabbarna får en strid ström av pengar från dig och mig. Hantlangarna i Sverige är att likna vid smålangare i gathörnen. De stora kommer vi aldrig åt så då får vi gå på de som är här, häckla dem och få folk att se vad de är för ena, just betalda hantlangare. Dock förvånansvärt att man lyckats få hela Sverige att springa åt det håll man pekar. Är det någon som hört svenska politiker förklara vad avsikten är med att importera en våldsbejakande religion och Sverigefientlig klaner och kvinnohatande män?

  Corona kanske bara är en vanlig höstinfluensa som döpts till Corona? Tillfället var dock det rätta för sänkning av börser eftersom låneskulderna är enorma överallt. Vem vet vilka gubbar och gummor som avgör vilka dödssiffror som ska publiceras? Corona blev ett bra tillfälle att göra länder rustade för att bättre ta hand om befolkningen vid nästa pandemi och nästa pandemi igen – så att globalismen kan fortsätta. Snart kommer alla tycka det är ok med ett visst antal döda. Nya värdegrunder kommer förbereda oss. Folk i Sverige tycker ju redan att det är ok att en nyimporterad somalier får respiratorhjälp medan en 75-årig svensk som betalat skatt hela livet får dö nånstans. Man tycker tom synd om somaliern och tänker inte ens på svensken. Ungefär som de svenska kvinnorna som våldtas, allt synd-om hamnar hos de stackars utsatta. Allt detta och mer därtill diskuteras på sociala medier osv, fakta kommer fram, konspirationsteorier, men, väldigt få skarpa analyser kommer fram.
  Polly verkar yrvaket chockad över sakernas tillstånd, visste och förstod hon inte för 5-10 år sedan? Var hon lika naiv som svenska folket var för 10 år sedan? Men, respekt för att hon nu träder fram. Bättre sent än aldrig. Som sagt, Sverige är fullt av överlöpare, hantlangare osv osv.

  Gilla

  1. 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

   Polly är upprörd och utmattad i denna video.

   Hon är grävande toppklass-journalist. Gå in på hennes kanal. Värdefull upplysning sedan flera år tillbaka.

   Gilla

 4. SD-ledarens utmärkta och statsmannalika tal igår! Kul att han också avhandlar SIDA som jag och så många andra så ofta kommenterat. Stäng Sida, använd pengarna till äldrevård, beordra personalen att arbeta inom dagis, skola, äldrevård och sjukvård. Den personalen torde behöva kortare vidareutbildning än de somaliska kvinnorna. De senare kan gå ut och gå med våra gamla, dra runt med rullstolarna. Vill Sida-personalen inte så avskeda dem.

  Gilla

   1. Fruktansvärt roligt hopklippt! Det är ju vad många kanske tänker innerst inne. Karln är väl lika skiträdd som många andra, om 3 år platsar han inte för att få respiratorvård…..

    Gilla

 5. Presskonferens om Corona, olika myndighetsrepresentanter inkl statsministern, ”varje medborgare ska göra sin plikt”. Det är vad den nya värdegrunden säger. Svenskarna är verkligen kapabla, vi kommer göra vår plikt och dessutom mer därtill, vara lojala mot myndigheterna och landet. Men frågan är om de där importerade utlänningarna fortfarande är undantagna ”plikten” även om de är svenska medborgare? För 10 dagar sedan behövde ingen i de utsatta områdena ”göra sin plikt”, de hade ju inte heller de kraven på sig.
  Plågsamt att jag skriver detta eller hur? Skönast vore väl att helt enkelt glömma allt ”tråkigt” som hänt?

  Gilla

   1. Tja, de flesta försöker dra sitt strå till stacken så gott man förmår så att säga, frågan är vad det nyttar….i längden….men som Astrid Lindgren formulerade det i Bröderna Lejonhjärta, ”man måste göra saker som är farliga” sa Jonatan. ”Annars är man bara en liten lort”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s