Antalet asylsökande till Sverige har ökat de senaste två veckorna trots ”stängda gränser”

Migrationsverkets statistik över antalet asylsökande har nu uppdaterats med de två senaste veckorna, som innefattar stängningen av såväl Danmarks gräns som EU:s yttre gränser och fascinerande nog ökar siffrorna.

Det är sådant här som det är meningen att corona ska dölja, som så mycket annat.👎

Att dessa individer, som kan bära på såväl coronaviruset som andra sjukdomar, inte testas innan de släpps in i landet är irrelevant i sammanhanget och strunt samma att vi befinner oss i en kris – som humanitär stormakt har vi alltid plats och råd!

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Asyl.html

#onlyinsweden

14 reaktioner till “Antalet asylsökande till Sverige har ökat de senaste två veckorna trots ”stängda gränser”

 1. Hur är det möjligt att de tar sig till Sverige har Erduan kört dem?
  Eller så har de som vanligt tagit sig hit på flyktingarnas svenska pass.
  De skall utvisas direkt de som mot betalning lånat ut sina pass plus
  De som lånat dem.
  Hade Svenska staten inte gett dem medborgarskap och pass
  Så snabb, så har vi kunnat minska importen av massa nya illigala flyktingar.

  Men läser man C annonser inser man att de vill ha hit alla rötägg de bryr sig inte
  Om Sverige.
  Har insett att de kvinnor som vill ha hit flyktingar inte är normala och
  Det är väl därför de blivit mördade och flyktingarna säger att de tvingas till sex.
  Sverige skulle ta emot 1900 flyktingar Stefan löven ändrade till 5000 per år.
  Varför tar vi däremot över hundratusen.
  Politiker säger en sak men gör en annan.
  Eftersom vi tog emot 163 000 flyktingar.2015 så skulle vi inte ta emot några på 18 år.

  Gilla

 2. Beträffande Covid-19, så innebär det innebär att vi tar hit personer ifrån högriskländer, Iran främst. Vi har redan fått hit andra sjukdomar p.g.a det, t.ex. TBC. Något som vi inte har haft på länge. Det stannar dock inte där. P.g.a EU-reglerna, så har vi bl.a. fått hit ‘fransk hjärtmask’, som drabbar hundar.

  Gillad av 1 person

 3. Ja det är mycket märkligt att importen av utlänningar fortsätter. Undrar vad det är för krafter som driver detta? Alla vet ju vilken skada dessa utlänningar är för dig, för mig, för Sverige, för din och min pension.

  Gilla

 4. Palme sade att ”politik är att vilja”. Det gäller fortfarande tycks det. Tänk om han sagt att ”politik är att veta”. Nu vet ju minsta rädda svenska barn att akta sig för utlänningarna. Politikerna vet det också förstås, de har bara ett speciellt syfte med att fortsätta importera utlänningar.

  Gilla

 5. Den svenska fårskocken till väljare fortsätter stå vid sidan av kortegevägen och jubla när den nakne kejsaren skrider fram. Alla uttrycker sin beundran för de fina kläderna.
  Makten bryr sig inte ens om att försöka hitta på en förklaring till varför man importerar utlänningar som skadar Sverige och svenskarna mer än något virus någonsin kommer att göra. Die dumme schweden.

  Gilla

 6. Vilket samhälle skulle vi fått om politikerna gjort som vi läkare tidigare gjorde, kombinerade vetenskap med beprövad erfarenhet? Vi använder evidens i vårt arbete. Evidens är att våga utsätta sina tankar och teorier för granskning. Politik sedan många år är enbart en värdefråga. Tidigare betydde ordet ”rättvisa” olika för M och V. Nu betyder ”rättvisa” en och samma sak för alla partier utom för SD. Väljarna som är att likna vid en fårskock ägnar sig åt självbedrägeri när de röstar på samma partier om igen trots att det är lätt för minsta barn att se hur deras politik förstör landet. I sagan om Kejsarens Nya Kläder var det ett barn som avslöjade att kejsaren var naken. Den så kallade intellektuella eliten visste och vet att politiken skulle ha sett annorlunda ut om de likt barnet pekat på att det inte fanns ett uns av evidens eller sanning i det som sades när utlänningarna importerades. Makten är att likna vid en domare som har teknisk bevisning i form av DNA mm, men i domen säger ”jag bryr mig inte om bevisningen, det är viktigare för mig att döma efter mitt samvete, min tro, mina värderingar”. Så kära fårskock, fortsätt ljug för er själva, för importen av kvinnofientliga, Sverigefientliga, svenskfientliga utlänningar kommer fortsätta ett bra tag till. Makten kommer be er rusa än hit, än dit, peka på tillståndet i Somalia, i Ryssland, överallt, fårskocken kommer lydigt fortsätta rusa än hit och än dit.
  Det kommer mera, av annat slag också, vänta bara.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s