Hur länge kan vi förlita oss på tillfälliga nödlösningar?

Även om vi har slutat höja på ögonbrynen när vi läser om dödsskjutningar, knivrån, grov misshandel, våldtäkter, sprängningar och bilbränder så pågår allt precis som vanligt bortom corona. Den okontrollerade kriminaliteten som härjar i Sverige sjukskriver sig inte oavsett om statsministern hytter med fingret.

Idag insåg jag att det inte bara är landets fängelser som är överfulla – även rättspsyk är fullt till bristningsgränsen och mindre lyckade nödlösningar får tas till vilket inte är säkert varken för andra patienter eller vårdpersonalen.

Dessa problem med brist på såväl fängelseplatser som lediga rättspsykplatser lär inte minska med dagens destruktiva samhällsutveckling, där vi även importerar kriminalitet utan att utvisa illegala kriminella individer – tvärtom.

Även om frågan ibland kommer på tal och hyrplatser i andra länder nämnts i förbigående, så känns det inte som att den toppar regeringens agenda och frågan är om våra styrande överhuvudtaget gör något åt denna eskalerande situation eller gör man det man är bäst på – stoppa huvudet i sanden och hoppas på ett mirakel?!

#onlyinsweden

#viharvälingaproblem

7 reaktioner till “Hur länge kan vi förlita oss på tillfälliga nödlösningar?

 1. Svenskarna valde själva dessa människor som nu är vår regering.
  Corona kommer medföra hårdare attityd från samhället mot de importerade och deras levnadsstil.

  Gilla

 2. Svenskarna valde inte regeringen

  Små partier gick ihop och för en politik som ingen vill ha.
  Och har satt demokratin ur spel och därmed största hotet mot demokratin .

  Det är inget annat än maktkupp.

  I minst 20-30 år har folket velat ha mycket färre invandrare även invandrarna
  Själva har sett problemen.

  Median rapporterar att 6 av 15 patienter är somalier, imamen påstår det är brist på
  Information på deras språk.
  Men sanningen är att somalierna tog inte vaccin för röda hund
  och gjorde att de smittade svenska barn.

  Det finns inget land i världen som är skyldigt att informera i alla världens språk.
  Det är dags att kräva att den mångfald som finns i Sverige agerar Svenskt annars
  Så får de hitta dörren ut.
  Media håller hela tiden på att anklaga svenska folket för invandrarnas passivitet,
  Vilket är fruktansvärt stötande. Vi har inte bjudit in dem och de har våldgästar oss
  Och vi är inte skyldiga dom något.

  Gillad av 1 person

  1. Du har en poäng där, men svenskarna röstade på partierna. Jag har flera tidigare inlägg som beskriver det du också sett; vad vi än röstar på numer så får vi samma importvänliga politik över hela linjen. Jag har tydligt skrivit att detta är ett sätt att sätta demokratin ur spel. Det sker på många andra vis också, ministerstyre, att regeringen sätter sig över ex lagrådets bedömningar, att man förhalar att genomföra beslut som utredningar rekommenderar och på en mängd andra vis. Värst är den totala tondövheten för hur orättvist största delen av svenska folket uppfattar importen av dessa människor och deras religion, hur man favoriserar dem, hur man missgynnar svenskar och favoriserar utlänningarna. Tom apor vet hur farligt det är om många uppfattar det som sker som orättvist (se studier). DET är ett livsfarligt hot mot demokratin. De kallar oss högerpopulister och varnar för fascism, nazism!?!!! De får nu skörda som de sådde.

   Gilla

 3. En absolut nödvändig åtgärd är att öka på avvisning av kriminella och de utan asylskäl samt kraftigt ifrågasätta vad SIDA och MV använder medel till om samhället ska ha en chans att återhämta sig och kunna göra de investeringar i det som nu så uppenbart saknas nämligen vård och omsorg.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s