Polisen i söderort jagar våldtäktsman – släpper fantombild

Polisen frångår sina rutiner och släpper en fantombild på den våldtäktsman som man jagar efter en våldtäkt i stadsdelen Sköndal i södra Stockholm.

Det var den 25 februari i år som en kvinna mitt på ljusa dagen gick en promenad i en motionsslinga nära Sköndals badplats. När hon passerade en okänd man fick hon en kniv mot halsen, tvingades upp i skogen och utsattes för en våldtäkt.

Enligt polisen har det skett flera våldtäkter och våldtäktsförsök utomhus i södra Stockholm den senaste tiden, varför man nu uppmanar allmänheten att höra av sig till 114 14 om man känner igen mannen eller har gjort intressanta iakttagelser i området. Polisen söker även efter en kvinnlig joggare i rosa mössa som sprang förbi våldtäktsmannen strax innan attacken skedde.

Signalement:
*Mörkt klädd
*Mörkhyad
*Svart kortklippt hår
*Mörk skäggstubb
*Mörka ögon
*Ca 180 cm lång

Källa: Aftonbladet och Polisen

12 reaktioner till “Polisen i söderort jagar våldtäktsman – släpper fantombild

 1. Och regeringen vill ha mer av dessa.brottsligheten ökar i samma takt som invandring,det vet vilken idiot som helst,mest våldtäkterna.Folk i det landet är rädda att säga det,dem vill inte kallas för rasister,att se verkligheten är inte rasism..jag lämnar Sverige,nu,jag är trött på att ingen gör någonting.Jag älskar Sverige,men vill inte längre vara en del av svenska samhället.tack för mig.

  Gilla

 2. 61 000 män kom 2015 . Som alla andra flykting våger så
  Ökar våldtäkterna massa och en all annan kriminalitet.
  Ändå välkomnas fler. Totalt obegripligt.
  Råheten är så vidrig att dessa män inte borde kallas män .

  Att de vågar visa en bild på mörk brottsling. Kanske tror dom att
  All reklam med mörkhyade apotekare, sjukhuspersonal skulle
  Skulle kompensera de vidrigheter de gör.

  Tyvärr så är många väl medvetna om folk är svenska eller inte från 500 meters
  Avstånd.
  Deras ovårdande språk och uppförande är stötande väldigt långt ifrån.

  Det är bara politikerna som inte sett eller hört dem eftersom dom placeras
  Alltid långt ifrån de beslutande i stan.
  Men man börjar höra hur rika rånas och upplever det som fruktansvärt.
  Så kanske kommer de inte göra massa reklam till flyktingarnas fördel mer.
  Och till de rika som drabbas säger jag välkomna till verkligheten 30 år försent.

  Jenny hur trivs du på det nya jobbet?
  Du pendlar väl inte nu?

  Gilla

  1. Tack för dina kommentarer. Varit dålig på att ge respons de senaste dagarna pga tidsbrist, men jag läser alla kommentarer som skrivs på sidan.

   Nya jobbet är roligt, men pendlandet tar mycket tid. Ingen tid över längre känns det som. Men det är väl så det är att arbeta 100%. 😊

   Trevlig helg!

   Gilla

 3. Ja, en av dessa dagliga våldtäkter som förstör en kvinnas liv. Det trauma en våldtäkt innebär förstör för kvinnan möjligheten till en normal sexuell och ofta även känslomässig relation för resten av livet. Ett ständigt inre trauma som hon aldrig blir fri ifrån. Alla dessa skuldkänslor som nästan i sig tar livet av henne, jo, många anklagar sig själva för att ha varit på fel plats osv. Det ständiga återupplevandet av händelsen. Så ser de våldtagna kvinnornas berättelser ut över hela linjen. Kränkningen. Vad ser vi i media? Dessa jävla obehagliga våldtäktsmän som står och flinar. Journalisterna borde självfallet hjälpa offren på bästa sätt, med reportage, med skrivningar som belyser, fördömer. På ett så påträngande sätt att det inte går att ignorera vad som händer. De borde söka upp alla metoo-kvinnor och fråga dem varför de inte bryr sig, de borde söka upp alla politiska partiers kvinnoförbund ställa dem till svars för att de sviker. Ni förstår. I stället har samhället gett upp. Förövarna borde jagas obönhörligt, straffas och konsekvent utvisas. Det är så stötande att höra hur domstolarna säger att de inte kan utvisas därför att de riskerar straff i sina hemländer. Ni förstår när den våldtagna kvinnan läser detta. Våldtäktsmännen visste ju redan innan att de riskerade straff i hemländerna (om det nu är sant, vem kan kolla det?), så varför lät de inte bli att våldta? Samhället har gett upp, man tiger, mörkar, det är helt enkelt för många våldtäkter per dag, man klarar inte av att hantera dem. Så, vilka är utsatta i dagens Sverige? Kvinnan förstås, kvinnans ställning, allt S kämpade för att uppnå.
  Nu har vi en kulturminister som är feminist. Jo pyttsan. Jag har aldrig hört eller läst att hon engagerat sig för de våldtagna kvinnorna. I stället sätter hon på sig nån slags huvudbonad som döljer hennes eget hår, kanske är det på det viset hon visar sin solidaritet med de muslimska kvinnorna. Och de våldtagna kvinnorna. S utrikesminister Wallström visade prov på extrem omoral när hon förde fram sin ”feministiska utrikespolitik” ackompanjerad av miljarder kronor som skänktes bort. Hur skulle det ha varit om hon tagit sig an utmaningen här på hemmaplan.
  Jag har mött dessa kvinnor i mitt arbete som läkare.
  Vilken skam för Sverige.

  Gillad av 1 person

 4. En omväxling att förövaren visas på bild så naiva svenskar blir påminda om hur det är idag. tråkigt att pk-maffian inte vill ta sitt ansvar och åtminstone utvisa de få som åtalas och döms för brott det borde vara obligatoriskt.

  Gillad av 1 person

 5. Statistiken är snårig, men enligt Brottsförebyggande rådet anmäldes ca 22 fullbordade våldtäkter per dag under 2019. Ökningen per dag de senaste 5 åren bakåt är markant stor.

  Gilla

 6. Indien hade 2018 93 anmälda våldtäkter per dag, Sverige 22. Räkna på folkmängden ska ni få se….även med hänsyn till anmälningsgrad osv, Sverige står ut i världen skulle jag tro…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s