Tittut! Vem gömmer sig där?

Mitt i all misär kring coronaviruset kommer denna dråpliga historia.


Burkor kan som bekant dölja mycket – vapen och så klart vem som egentligen döljer sig under tyget. Förra året skrev jag om hur en internationellt efterlyst tjuv försökte fly undan polis genom att utge sig för att vara en kvinna i burka och i Danmark lyckades en fånge fly från ett fängelse 2012 iförd en burka som tillhörde en kvinna som han haft besök av.


I Ugandas Kayunga-distrikt gifte sig i januari i år imam Sheikh Mohammed Mutumba med sin nya fru Swabillah Nabukeera – den fjärde i ordningen – som framstod som en dygdig och troende kvinna som följde de islamska klädreglerna.


Paret hade inte haft sex innan bröllopet och när imamen på bröllopsnatten ville kräva sin rätt över sin nya hustru skyllde hon på att hon hade menstruation. Således gick det 14 dagar utan att imamen fick nöjet att njuta av äktenskaplig samvaro med sin nya brud. När nytillskottet greps på bar gärning när hon stal en TV hos imamens granne tillkallades polisen och hustrun blev anhållen. Väl på polisstationen blev hon visiterad av en kvinnlig polis, varpå det uppdagades att imamen hade gift sig med en man.


Det visade sig att imamens brud egentligen heter Richard Tumushabe och i rätten har Tumushabe uppgett han uteslutande gifte sig med imamen för att kunna stjäla hans värdesaker.
För imamen är dock saken djupt allvarlig eftersom han nu är arresterad och anklagad för homosexualitet, vilket i Uganda kan ge livstids fängelsestraff.


2014 lade landets president Yoweri Musevini ett lagförslag om dödsstraff för homosexualitet, men det blev dock tillbakadraget efter internationell press med hot om indraget bistånd.

Således borde de som ämnar gifta sig med dygdiga kvinnor i burka samt avstår sex innan äktenskapet, förslagsvis känna och klämma lite på sin tilltänkta äkta hälft innan bröllopet för att vara på säkra sidan. I det stora hela kan vi nog alla vara överens om att det inte finns något positivt med burka! 😁

#vadharduifickanjan

https://denkorteavis.dk/2020/315971/

11 reaktioner till “Tittut! Vem gömmer sig där?

 1. En vacker bild av människans dårskap, Bara att hoppas han tar sitt straff som en man och att hans fruar sticker. Kanske till Sverige?? Allt är inte vad det synes vara, inte bakom burkan och tygsjoken heller, det vet vi i Sverige numer lika bra som andra länder. T ex att vi har det så bra i Sverige, det tror många fortfarande här. I Europa har både Schweiz, Spanien (si) och Italien längre medellivslängd än Sverige. Sådär kan man jämföra Sverige gentemot andra länder ur många aspekter. Ofta är saker och ting bättre här, men alltmer sällan. Fri press, hur är det med den saken? Det som stadgar upp Sverige är bl a våra institutioner och tilltron till dem. Just tilltro är fundamentet i ett samhälle. Såklart har vi inte vare sig någon tilltro eller gener gemensamma med all människoimport. Det biologiskt naturliga är att stöta bort det främmande, så fungerar naturen och människokroppen. Så, vi lever i en tid när något stort och nytt händer. Ofta börjar sådana stora omvälvningar med ideer, tankar, som t ex när några män satt och diskuterade i Berlin, marxismen föddes och se hur den nästan välte världen över ända. Så vad är det för ideer som redan tänkts och som kommer forma Sverige (förutom invasionen av islam, denna trojanska häst som politikerna medvetet släppte in)? Vi kommer möta dessa ideer i form av nya ord i media, nya slogans, ni vet. Intressant tid förstås. Undrar om Sveriges sätt att förhålla sig till världen kommer att fortsätta? Jag spådde häromdagen att Sverige nog måste sluta förolämpa stormakterna och enskilda personer ( t ex Margot Wallströms uttalande att Jordan Peterson skulle ”krypa tillbaks under den sten han kom från”). Gui Min Hai ni vet. Sveriges sätt mot omvärlden är att att vi är så snälla, så snälla att andra är snälla mot oss tillbaks. Hittills. Men nu ger Kina igen. Vi är ju ett exportberoende land och befolkningen har med flit och uthållighet skapat möjlighet för ett stort antal invånare att ägna sig åt att dela ut pengar till andra som inte är lika kapabla som vi. Så SIDA kommer kanske inte läggas ner, men pengarna därifrån kommer mer gå tillbaks till Sverige skulle jag tro, hålen är ofantliga även om det till synes verkar som att det finns pengar offentligt.
  Måtte MP raderas ut.

  Gilla

 2. Tja, som muslim, som vill känna på extremislamistisk brud, såsom du föreslår, vilket säkert är djävligt lämpligt i Sverige, så måste muslimen nog be om faderns OCH brudens lov först, enligt svensk brottsbalk, för annars kan det bli dyrt och kanske heller inte blir något giftermål. Kanske t.o.m. haram-slakt eller balkongflygning? Vad vet jag?

  Likväl, efter grundlig undersökning, så kan det vara en opererad svensk genus-feminiserad pojke, om gen-test inte görs. Då blir nog inte sektledarna glada, för då blir det inga sekteristiska tolvbarnsfamiljer gjorda åt sektens gudibehagliga mission. I Sverige är det tufft för muslimerna.

  Muslimbröderna har det, helt evident, bättre i Särkland där både barn och krig flödar rikligt och 72 jungfrur väntar muslimbröderna i himmelriket. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s