Den som gapar efter mycket…

Coronaviruset tar som bekant fokus från allt annat och det finns inget särskilt att skriva om då den vanliga nyhetsrapporteringen får anstå, vilket märks såväl nationellt som internationellt. Jag hade lovat mig själv att inte skriva ett ord till om den coronahysteri som råder, men någon skrev till mig på Messenger och ansåg att det var min förbannade skyldighet att väcka folk ur deras koma så jag skriver väl några rader till i ämnet.

Just det faktum att rapporteringen kring viruset tar all fokus borde få fler att haja till, men de flesta bar sugs med i vanlig ordning. Det är ingen slump att det här sker just nu och samtidigt som folk hänger sig åt att sprida panik i kubik samt kräva att Sverige stängs ned så sker annat i skymundan på olika håll i världen som vi inte märker av, vilket så klart är syftet. ”Follow the Money” – det borde våra journalister istället ägna sig åt för då hade mycket intressant kommit fram som skulle förklara både ett och annat samt definitivt skaka om befolkningen, men eftersom majoriteten av våra mediehus är beroende av ekonomiskt stöd så blir rapporteringen därefter. De bästa undersåtarna är trots allt den okunniga fårskocken som lyder blint!

Jag kan förstå att länder som Italien och Spanien som drabbats hårt av viruset väljer att stänga ned helt och tvinga folk att hålla sig hemma, men att göra detsamma i Sverige är en mycket drastisk åtgärd och i dagsläget finns det verkligen inget fog för detta. I min hemkommun har vi till exempel inget problem med coronaviruset och inga barn är smittade så varför skulle vi tvingas stänga ned skolorna och förbjuda folk att gå ut? Det finns säkerligen flera kommuner i samma situation som inte drabbats av utbrottet på samma sätt som i exempelvis Stockholm. Ändå hamstrar folk toalettpapper och torrjäst även här eftersom de skräms upp av den ensidiga och domedagslika medierapporteringen.

Det är även intressant att notera att så många på högersidan ropar efter hårdare åtgärder, de som annars är emot den djupa staten, NWO, tvångsvaccinering, ökad bevakning samt polisstat. Man ska nog tänka sig för både en och två gånger innan man överväger drastiska åtgärder – sedan är det för sent att ångra sig!

#followthemoney

#frånklimathysteritillcoronahysteri

14 reaktioner till “Den som gapar efter mycket…

   1. I min värld så har rektorer ”fullt skubb” med att sköta det rent skolmässiga i skolorna. Detta ligger i en helt annan dimension än att det kan läggas ut på rektorer att besluta för ”sin” skola. Tycker jag i all enkelhet.

    Gilla

 1. Instämmer. ..men eftersom jag snart fyller 67….har diabetes typ 2…. så är jag inte bland folk mer än nödvändigt. … handsprit i min väska…. 🤗🤗

  Gillad av 2 personer

 2. Jag tycker att det är obehagligt att ens gå och handla.Allt jag köper låter jag ligga utomhus i någon timme.Är man klok eller inte.Spritar händerna i koncentrerad spolarvätska,sköljer munnen i cognac.Här tas inga risker!

  Gilla

  1. (Svenska Föreningen för anesti och intensivvård; SFAI, medlemstidning maj 2019)

   Intensivvård med respirator; antal platser:

   1993 – 4300 st
   2018 – 574 st

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s