Den grova kriminaliteten tar inte coronauppehåll

I skuggan av coronaviruset pågår den grova kriminaliteten oförtrutet och igår skedde en kraftig explosion vid en bil i Helsingborg som krossade flera rutor i närheten, medan en 16-årig pojke sköts ihjäl i närheten av en skola i Länsmansgården i Göteborg samt en flicka född -02 skadades lindrigt.

Varje dag sker nya vidrigheter som lätt hamnar i skymundan nu när pandemin tar all plats i tablåerna. Det är viktigt att kampen mot brottsligheten inte tappar fart och regeringen måste kunna hålla två saker i luften samtidigt!

#detnyasverige

Bildkälla: Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s