Bilmålvakter, folkbokföringsbrott och bidragsbedrägerier – hur länge ska detta få fortgå?

I Växjö har polisen gjort en razzia som avslöjade folkbokföringsbrott där en rad personer var skrivna på en adress utan att bo där. Hittills är fem män misstänkta.

Det här är ett jätteproblem i Sverige och det hade behövts genomföras en nationellt samordnad aktion från polisens sida. Likt projekt Rimfrost skulle man behöva tillsätta en särskild grupp som betade av stad efter stad utan att avslöja när, var och hur för att rensa ut ordentligt.

Men när vi inte ens kan stävja den grova kriminaliteten som slår hårt mot landets invånare på grund av avsaknaden av såväl manskap som resurser, så inser man snabbt att det är att gapa efter för mycket.

#onlyinsweden

Källa: Smålandsposten

9 reaktioner till “Bilmålvakter, folkbokföringsbrott och bidragsbedrägerier – hur länge ska detta få fortgå?

 1. Pizza? Madrasser? Djup förståelse? Böner? En psalmbok? Kontaktuppgifter till lokala C, S och MP? Fler förslag?
  För övrigt anser jag att SIDA bör läggas ner och att en ny folkräkning ska genomföras i Sverige.

  Gillad av 1 person

  1. Sverige har haft stor invandring från länder med en befolkning som är resultatet av århundraden med kusingiften. De har många fler medfödda funktionshinder än vad européer har.

   Gilla

  2. Jag känner till detta konkret via tidigare arbete. Det är mycket värre än vad som framgår av artikeln, mycket, mycket värre! Bra artikel

   Gilla

 2. Hallå! MP, hallå, har ni läst hllvikens artikel? Vad säger du om detta Isabella? Rasmus? Någon?
  Gud hör bön, MP 3.1 % nu, tack! Sen är det bara resten kvar, men, men, man får glädjas åt det lilla.

  Gilla

 3. Hur många av alla dessa överinflyttade är det som inte ens är kvar i landet eller som har flera identiteter som kostar oss bidragspengar är det ingen som vet.

  Gillad av 1 person

  1. De svenska bidragspengarna går säkert ofta till vapen, krig och kaos i norra Syrien, kan man tänka, och kanske en och annan prostituerad i Danmark, Tyskland och Frankrike, men är givetvis småpotatis jämfört med kostnaderna för de stora krigsförbrytelserna som utförs mot suveräna stater.

   Polisen skulle visserligen kunna undersöka bidragsfusket, men de har väl inte tid eller manskap för det … än, men det är å andra sidan en kostnad till. En meme från Jens Ganman visar nog ungefär var det likgiltiga problemet ligger i alla krigs- och migrant-vurmande partier:

   Det finns säkert uppdrag och pengar att hämta efter riksdagsuppdragen. Så länge vi har 8 EU-vurmande partier i Riksdagen och Reinfeldt är ”senior rådgivare”, för en amerikansk storbank som profiterar på karusellens olika delar, helt utan att lagföras enligt brottsbalken för folkförräderi, så tvekar jag inte en sekund på den hypotesen.

   Då säger kanske någon att det är ”flyktingar” och ”barn” och att vi ska ha ”medkänsla” och ”öppna våra hjärtan”. Visst ska man det, OM det inte vore falsk godhet, men äkta rationell och långsiktig godhet, som INTE bygger på krig och migrant-kaos, ex. hjälp lokalt att lösa grundproblemen långsiktigt och att skapa ett bättre liv i flyktinglägren.

   De fåtalet verkliga flyktingar borde tas emot av krigsförbrytelse-länderna i förhållande till andelen krigsförbrytelse. Israel, Turkiet, Saudiarabien, USA och krigsförbrytare i EU är alla medskyldiga till massmord och borde ta kostnaderna och lejonparten av flyktingarna.

   Riktiga flyktingar, som flyr (ca 3%), författare, journalister, oppositionella, etc. befinner sig oftast i säkerhet redan när de flyr inuti landet, eller till ett grannland, utom i vissa ateistiska undantagsfall då fatwa har utfärdats, men då är de inte ens säkra i Sverige.

   Riktiga barn (ca 33%) är inte automatiskt flyktingar för att de är barn, men kan vara ankarbarn. Således är det till allra största delen INTE ”flyktingar”, enligt FN:s definition, och skall således avvisas/deporteras effektivt snarast till Mamma/Pappa/släkten!

   Riktiga flyktingar kan ansöka om asyl på svenska ambassader utomlands, men eftersom Sverige är fullt av salafister, sprängdåd och skjutningar så är det givetvis inget bra ställe för dem, längre. Bidragen är en attraktion som är falsk och efter 2022 dras de säkerligen in och landet går då sannolikt in i ännu mer kaos, helt oavsett hur många poliser man öser över varhärden.

   Poliser löser inte det likgiltiga grundproblemet på bilden.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s