Tveksamt om partiet Nyans är ett reellt hot vid nästa val

Jag var nyfiken på Partiet Nyans när de poppade upp eftersom jag suktar efter nya partier som vågar tänka utanför boxen, men vartefter Nyans har etablerat sig och visat sina olika ståndpunkter har jag alltmer tappat intresset för partiet.

Förutom att de vill ge islamofobi en egen brottsrubricering och tillåta slöja på barn, så anser partiet att stängningen av Vetenskapsskolan i Göteborg var fel trots uppenbara islamistkopplingar samt att de islamistiska imamerna som inte kunde utvisas var feldömda. De senaste dagarna har det även framkommit att de tycker att Sverige ska stanna kvar i EU och att de är för mer öppna hjärtan-politik.

Även om de har haft en del bra förlag i vissa enskilda frågor, till exempel brott och straff, så överskiner de senaste dagarnas migrationsutspel det mesta. Faktum är att de påminner om två andra extremistpartier i riksdagen – Miljöpartiet och Centerpartiet. Men det sista Sverige behöver just nu är ännu ett öppna gränser-vurmande parti!

Frågan är om kriminaliseringen av islamofobi är ett tillräckligt starkt argument för att rösta fram partiet till en riksdagsplats? Jag betvivlar det eftersom många med invandrarbakgrund är lika trötta på den oansvariga migrationspolitiken och dess negativa konsekvenser, där skattebetalarna får stå för den saftiga notan, som oss andra – de flesta inser till slut att kakan inte går att fördela rättvist hur länge som helst.

I kommunerna däremot blir det mer kärvt eftersom många nyanlända får rösta i kommunvalen och säkert vill känna sig ”som hemma”. Där måste övriga partier ligga i lite extra och fokusera även på dessa väljargrupper samt belysa det positiva med demokrati framför sharia.

Vi får se vad allt mynnar ut i, men i mina ögon är intressefaktorn numera i botten.

10 reaktioner till “Tveksamt om partiet Nyans är ett reellt hot vid nästa val

 1. Hej!
  Tyvärr är det min övertygelse att partiet Nyans kommer att visa sig vara ett islamistiskt parti, detta med ambition att på sikt och med demokratiska medel islamisera Sverige. Att kriminalisera ”Islamofobi” handlar inte om någonting annat än att tysta kritiker om Islam. Som många nu vet så får man inte enligt charialag kritisera Islam, Profeten Mohammed och Allah. Vad gäller fobi, så innebär det en ogrundad rädsla för någonting. Att vara rädd för islamism är inte en ogrundad rädsla. Det man vill göra. det är att göra det kriminellt att vara rädd för islamism. Mikail Yuksel har dessutom rört sig med organisationen grå vargarna som är islamistiskt (Vilket va en anledning till att han uteslöts från Centerpartiet), vilket ytterligare stärker min övertygelse om att partiet Nyans är ett islamistiskt parti som på sikt och med små steg kommer att verka för ett Islamistisk styre med charialagar i Sverige.
  Jag har gått ur den svenska kyrkan, men vill leva i ett kristet samhälle, som värnar de kristna traditionerna. Jag vill leva i ett Sverige som värnar den svenska kulturen. Jag anser att alla har rätt till sitt ursprung, sin kultur och sina traditioner, oavsett vilket. Jag anser också att alla skall ha sin rätt att slippa bli pådyvlad religioner man inte vill ta del av.. Religion skall aldrig bli påtvingad en, det är riktig religionsfrihet.

  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

  1. Nyans hade bildats förr eller senare ändå. Extrem sekterism förökar sig oftast med kraftig exponentialfunktion, vilket leder till överbefolkning och öken. I Turkiet som var på väg att bli modernt har de intelligenta inte förökat sig i antal, men det har sekteristerna gjort. Sekterismen har därför tagit över allt mer genom Erdoğan och hans parti. Det kommer sannolikt leda till överbefolkning och öken.

   För att skaffa tolv barn måste man vara bakom flötet. För att vara sekterist måste man också vara bakom flötet. Varför normalintelligenta och högintelligenta inte röstar bättre är ett mysterium.

   Men kanske är det inte helt fel ändå med Nyans? Nu kan de andra partierna sluta fjäska för just den sekterismen. Nu är det bara SD och KD som ska sluta fjäska för nazi-sionismens etniska rensning och krigsförbrytelser och sluta rösta för hycklande ”kristna” rövhål, som inte vill förstå Jesus budskap om att vi ska dela brödet och vinet lika mellan oss, samt även hjälpa andra folk på ett medmänskligt sätt med en viss andel av smulorna på ett så bra sätt som möjligt.

   Gilla

  2. Håller fullständigt och helt med dig i det du skriver. Tänk att detta hemska blir möjligt genom att Svensson arbetar och sliter och betalar skatt. Detta är inte demokrati, det är självskadebeteende. Politikerna bryr sig inte om folk annat än vid val. Det värsta med all människoimport är vad det gör med allt det som vi betraktar som svensk kultur i vid mening. Ett ytligt exempel, inte tusan är de som importeras det minsta intresserade av miljön. Den tillit som fanns förr i Sverige, mellan människor, gentemot myndigheter, polis, tilliten till att de andra svenskarna knogade på och gjorde sitt så att samhället skulle fungera, den tilliten är borta. Jag låser brevlådan, kollar mig över axeln. På gymmet springer högljudda afghaner fram och tillbaka, spanar på flickor, skroderar, pratar väldigt högljutt på sitt språk. Jag känner mig främmande även där. På stan. På cafeer. Här i Stockholm är nog mer än 50 % av befolkningen invandrare. Åk en tunnelbana norrut, bara mörkhyade dolska män som spanar. Folk är rädda att gå uppför tunnelbaneingången kvällstid. Så var det inte förr. Vem, vilka är ansvariga???
   ¨

   Gilla

 2. Ahhh! Det känns så mångkulturellt solidariskt och meningsfullt att veta att även några av mina skattekronor går till partibidrag till Nyans! Tänk så berikande. Mina ögon tåras av glädje och medkänsla, detta är ett så bra sätt att få ännu fler av de stackars flyktingarna att bli integrerade och vilja bli en del av det svenska; lingontuvor, Monica Zetterlund, fäbodar, Ivar Lo-Johansson, nattfiske i mörka tjärnar, stekt fläsk med löksås, vitsippor…..välkomna!!!!

  Gillad av 1 person

 3. Jag tänker rösta på dem fôr att jämna ut rövslickandet för den sionism som genomsyrar samtliga riksdagspartier.Jag avskyr sionism och jag avskyr islamism men kanske kan dessa två osvenska företeelser neutralisera varandra.Den sjunde är det kickoff i Malmö.
  Jalla jalla Islam till alla!

  Gilla

  1. Ja, god ide! Tänk om hela Sverige röstar på Nyans!!! Det vore lösningen på den lilla inskränkta trångsyntheten hos svenskarna. Då skulle de få se….nä vänta nu, hur ska det här gå ihop, hjälp någon……tror jag ska ringa Wolodarski och fråga om råd, eller nån Herngren, tusan också, Greta är ju upptagen just nu i EU-parlamentet, nå, får väl se, vi väntar, vi avvaktar, vi tiger så länge, bäst inte sticka ut, en kamrat råkade ut för den där näthatsgranskaren, vad tusan är det för något, nå, två poliser står utanför dörren nu och vill hjälpa mig att se om de kan förbättra säkerheten i mitt hus, jag ska gå och öppna….
   I samband med att SIDA läggs ner kan man påbörja nedläggningen av några av de 220 myndigheter som finns. Där avlönas en stor mängd människor som försvårar livet för folk och som kostar enorma pengar. Man kan med fördel börja med Myndigheten för delaktighet.

   Gillad av 1 person

 4. Muslimer kommer att verka för att alltfler muslimer släpps in i Sverige.
  Värt att tänka på – det blir konsekvenser för alla.

  ”De grå vargarna” fraktar migranter till Grekland?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s