Kommunerna sparar och sparar men ändå fortsätter vi med den besinningslösa migrationspolitiken

Den här nyheten från Göteborgsposten är helt klart provocerande! Redan nu kommer barnen alltid hem hungriga från fritids och då får de iallafall två smörgåsar för det mesta. Att dra ned till en enda smörgås som knappt mättar (det är inte surdegsbröd eller danskt rågbröd vi pratar om) är inte ett särskilt lyckat drag. Varför sparar man alltid på barn och äldre? För det är de svagaste individerna som knappt ids protestera.

Jag lagar mat till barnen varje kväll, men det är långt ifrån alla barn som får en ordentlig måltid, så de som säger ”de får väl äta hemma” vet nog inte vad de pratar om. Vi betalar dessutom för denna tjänst som hela tiden krymper. Glädjande nog fanns det föräldrar i kommunen som reagerade precis likadant och har startat en namninsamling, hoppas kommunen backar.

Det är samtidigt märkligt att när svenska kommuner har det så krasst att man måste spara in på några av våra viktigaste samhällsfunktioner skola, vård och omsorg, så finns det en stor grupp svenskar som skriker om att vi måste öppna gränserna och välkomna de stora migrantströmmarna i humanitetens namn – som om det inte räcker och blir över att det redan kommer hundratals asylsökande varje vecka.

Hur det kan vara humant att spara in på våra barn som en dag ska ta över efter oss är det däremot aldrig någon som pratar om. En flumskola med alltför många inkompetenta lärare, för stora klasser med mycket stök och för få pedagoger samt dessutom undermålig kost lär inte generera några stjärnförmågor, men det passar väl som hand i handsken för en politikerelit som vill ha lydiga löneslavar som inte ifrågasätter eller kritiserar galna beslut!

#detnyasverige

17 reaktioner till “Kommunerna sparar och sparar men ändå fortsätter vi med den besinningslösa migrationspolitiken

 1. Ja,vad rolig att Svenskarna reagerar,om man vill begränsa migrationen,kallas man för rasist.vården,inga pengar,BB(?)vad är det?min fru och ofödd barn var nära att dö,B.B och gynekolog var7 mil hemifrån.Gamlingar?dem har gjort sitt på jorden,så….våra barn?…varför klagar vi?för att svenska ungdomar står i kö för en lgh?för att svenskar är hemlösa,och dör i kylan?(mer plats för migranter).nej,sluta klaga svenskar,tar emot migranter,mest muslimer,som respektera inte våra unga tjejer(visa gör det10%).lgh.finns det gott om,mest dyra bostadsrätt,ja,det är sveruge…

  Gillad av 1 person

 2. När man inte bryr sig om att majoriteten av Svenska folket vill ha mycket
  Mindre invandrare.
  Och vi vill inte dela våra rättigheter med parasiter.
  Så fortsätter politikerna med storskaliga import av nya medborgare varje år trots att
  De inte har asyl skäl.
  Antingen är de köpta eller agerar i egen vinning.
  S tror att de importerar nya röster, tills ett muslimskt partier tar över.
  USA minoriteten är nu vita Amerikanare,
  Sverige kommer om 20 år ha Svenskar som minoritet, så det kan stämma som
  Muslimerna säger . Att européer kommer tvingas ha slöja.
  Detta är allt som alltid de inkompetens befriade politikernas fel.
  Demokrati, moral och etik fattas dessa lågutbildade politikerna,
  Därför de trivs med folk från arabländerna och afrikanerna.

  Gilla

 3. Skolmaten är något som bara ska hålla eleverna levande under dagen.
  Men eftersom vi tagit emot massa flyktingar som kräver specialkost över allt.
  Så har kostnaderna skenat i skolan.
  Flyktingarna kostar och kräver mycket mer än Svenskar,
  hur kan det vara så ?
  Att människor som kommit hit från krig och fattigdom.
  Kommer hit och kräver en massa och politikerna gör allt
  för att tillgodo se deras krav.

  Hur kan de tycka att de har rättigheter till något de inte har betalat.
  Och tycka vi är rasister om vi inte vill ge dem .

  Inget annat land plundrar sina medborgare för att ge till alla andra,

  De enes bröd är den andras död.
  De tar din dotters macka för att ge till en annan kvinnas barn
  Vars mor skaffar massa barn , men som inte vill jobba och försörja dem.
  De valde Sverige på grund av socialbidraget, barnbidraget, gratis skola,
  De anser sig bättre än Svenskar därför kräver dom från oss, så enkelt är det.
  Dom vågar inte kräva något av sina länder eller medborgare,
  för de är inte villiga att jobba (slava) för andra

  Gilla

  1. Problemet är väl att våra politiker vänder ut och in på sig för att tillmötesgå migranternas önskemål. Jag tycker inte man kan lägga all skuld på invandrarna – de tar bara emot det som erbjuds och vi hade gjort samma sak i deras situation. Det är systemet det är fel på och alla dessa ryggradslösa politiker!

   Gilla

 4. Jag tror på Rasmus Ling i MP, verkligen, hur ska det gå för alla stackars flyktingar om inte vi i Sverige ställer upp? Vi har en mission, ett kall, vi har närmast ett uppdrag från Gud, faktiskt en plikt att hjälpa alla flyktingar. Tur att V som i grunden faktiskt också tror på den sanne guden och hans godhet, tur att de också vill hjälpa ALLA flyktingar. Kamrater! Slut upp! Åtminstone så Rasmus blir kvar i riksdagen ett tag till. Och hon den där roligt söta i C med det runda solidariska ansiktet. Hon har framtiden för sig, det tror jag.

  Gillad av 1 person

 5. Genmäle från övriga partier i riksdagen.
  Med anledning av osaklig kommentar från någon vill vi meddela att vi också har en stark och innerlig tro som bär oss genom svårigheter och låter oss öppna våra hjärtan med hjälp av skattemedel. Vi måste dock medge att tron på ett gudomligt uppdrag är lite starkare i vissa partier, men vi övriga har också ett tro på ett uppdrag, absolut. Vi vill också hjälpa människor som flyr från krig och svält! Absolut! Syndast är det om de stackars unga männen som måste se sin familj, sin fru, sina barn, sin släkte genom kikaren när de vinkar adjö för resan över farliga vatten. Dem, just dem känner vi extra för och lovar ta hand om med extra allt. Står det inte i bibeln att vi ska hjälpa alla på livets stig som behöver vår hjälp? Se bara hur vår ärkebiskop fru (fröken?) Jackelen välkomnar även en muslimsk gud, muslimska seder och bruk, se hur svenska kyrkan upplåter sina lokaler åt nödlidande flyktingar, se hur svenska kyrkan säljer sina kyrkor till muslimska sällskap! Så vackert och solidariskt! Nå, vi kom lite från ämnet kanske, men vi övriga partier i riksdagen vill med bestämdhet hävda att vi också har en brinnande låga för stackars flyktingar. Kanske inte lite fullt brinnande just nu, men ändå, lågan brinner för att vid behov skruvas upp till ett lysande föredöme för Europa, ja för världen!
  Obs, detta är ett försök att avbörda mig den trista verkligheten genom att raljera.
  För övrigt anser jag att SIDA ska läggas ner och att en svensk folkräkning ska genomföras.

  Gilla

 6. Föga förvånande är Mp ett av dom drivande. ni vet dom som aldrig klarat att ha två tankar i huvudet samtidigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s