5 reaktioner till “Öppna hjärtan-propaganda till morgonkaffet

 1. Jag sade upp DN-prenumerationen för ≈ 20 år sedan.

  Försäljare ringde då och för att de ville locka mig tillbaka. De var obehagliga; ställde högst privata frågor om var jag hämtade min information nu då? I en befallande ton!

  I början var jag artig och undvikande men efter några år skällde jag ut dem tills de slutade ringa mig.

  Gillad av 2 personer

  1. Morsan, som är socialpolitiskt vänster, tog en månad gratis. När de ringde igen och frågade vad hon tyckte, sade hon tack för gratismånaden och att DN var utmärkt som toalettpapper och skulle räcka ett bra tag.

   Till mig sade hon att jag inte skulle läsa den. Jag hade fullt upp med skola, dataspel och helt andra saker vid den tidpunkten och brydde mig föga.

   Tur var väl det. Hade man läst den hade man kanske varit i ett DN-inducerat masshysteriskt tillstånd idag, som så många andra? Problemet idag är att finanskapitalets medier har nästan media-monopol. Bara Internet är potentiellt fritt, men likt förbannat har de flesta godtrogna människor fastnat i finanskapitalets plattformar och dess ofria okända algoritmer och låter sig där programmeras och övervakas.

   Don’t be a Zucker!

   BANG HEAD HERE…

   …tills du förstår att du måste logga ut från Facebook och andra system som ägs av finanskapitalet!

   Gilla

 2. En del människor är så naiva, att dom utan betänkligheter skulle sätta en räv som vakt i hönsgården, för den är ju så ”gullig”!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s