Grekisk-ortodoxa kyrkan på ön Lesbos vandaliserad av migranter

Mindre trevliga nyheter som inte rapporteras i svensk media är att grekisk-ortodoxa kyrkan på ön Lesvos utsatts för vandalisering av flyktingar och migranter. Hoppas Grekland pallar trycket – vi har inget behov av fler ligister som saknar all form av respekt!

För er som inte har Facebook återfinns texten nedan.

#westandwithgreece

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157143770918087&id=751148086

Facebookinlägg av Aday Bethkinne:

”Grekisk-ortodoxa kyrkan i ön Lesvos utsatt för vandalisering av flyktingar och migranter.

Igår ska mer än 500 flyktingar och migranter brutit sig ut från lägret Moria på ön Lesvos. På väg därifrån vandaliserade de en grekisk-ortodox kyrka. När polisen försökte stoppa de från att fortsätta sin resa mot hamnen i staden Mytilene kastade de sten mot polisen.

Invånarna på Lesvos enas och försöker nu tillsammans upprätthålla en stark front och linje mot hoten och situationen på deras ö.

Det är definitivt inte dessa människor som våldsamt med stenar attackerar grekisk militär och som vandaliserar omgivningen som vi ska välkomna. Ännu mer alarmerande, varför skriker dessa extremister Allahu Akbar när de står precis utanför den grekiska gränsen? Är det för att Grekland är ett kristet land?

I svensk media kan vi inte läsa något om detta hot mot Grekland. Nu måste Sverige och Europa vakna och agera innan det är för sent.”


https://www.protothema.gr/greece/article/980442/lesvos-kataggelies-katoikon-oti-metanastes-vandalisan-ekklisaki/

Greek Orthodox church in Lesvos vandalised by refugees

7 reaktioner till “Grekisk-ortodoxa kyrkan på ön Lesbos vandaliserad av migranter

 1. Om det är sant så är det sant. Hursomhelst är det en ö. I havet. Mycket har hänt på de öarna under seklernas gång.

  Gilla

 2. De kan väl få hålla på bäst de vill där. Vi har väl nog att ta hand om här. I Sverige. Lätt att skriva av sig, svårare att göra något aktivt kollektivt som påverkar situationen här. Varför ska jag hålla på och tycka till om all möjlig skit som sker utomlands? Det är ju det regeringen vill, att vi ska rikta blicken mot annat, att vi ändå ska vara nöjda med vårt eftersom det verkar mycket värre på andra ställen. Det är förstås mycket bättre på andra ställen, i andra länder osv än här i Sverige. En ö som sagt, den begränsar ju rörelsefriheten som tur är, låt dem åldras där. Vänligen.
  För övrigt anser jag att SIDA ska läggas ner och att det behövs en ny folkräkning i Sverige.

  Gilla

 3. ”Jag pissar på Rätten…”

  VANDALISERING AV RÄTTSSKIPNING I SVERIGE!!

  Invandrad rappare förolämpar svensk Lag i Södertörns Tingsrätt med advokater som statister!!!!!

  Gilla

 4. Om detta är autentiskt så är det oerhört! Hur kan man ens upplåta lokalerna till sådan kriminell verksamhet! Statisterna borde avskedas och beläggas med höga böter, duon borde få 8 års fängelse var. Statsministern borde framträda i tv på bästa sändningstid och förklara det som skett, vilka åtgärder som vidtagits och att be svenska folket ha förtroende för det svenska rättsväsendet. Islam tränger sig sakta in genom den svenska samhällskroppen och de som skall försvara vår demokrati låter det ske.
  En kommentar från Rasmus Ling MP eller någon ansvarig i V eller så? Justitieminister Morgan, vad säger du? Läs Morgans programförklaring som justitie- och migrationsminister på Regeringskansliets hemsida.

  Gilla

 5. Det är inte så länge sedan som de grekiska kristna befriade sig från muslimerna. Det var masslakt. Det tycks vara muslimer som vill ha en upprepning. https://sv.wikipedia.org/wiki/Grekiska_frihetskriget

  Det skulle kunna vara en mycket fredlig human gärning att sätta dem på en båt till Turkiet eller Nordafrika, eller varifrån de nu kommer, så att de kan bege sig tillbaka dit där de hör hemma, istället för att slaktas av grekerna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s