Den oansvariga migrations- och klimatpolitiken blir vår undergång

Det är lätt att glömma våra nationella problem när Coronaviruset härjar i landet och en ny migrantkris står för dörren vid den turkisk-grekiska gränsen, men den grova kriminaliteten fortsätter leva sitt eget liv och även denna dag bjuder på de numera klassiska inslagen med knivrån och misshandel. Men vi är väl rätt härdade vid det här laget.

Migrantkaoset har verkligen delat Sveriges politikerelit i två läger – de som står bakom Grekland och säger nej till en ny ”humanitär kris” och övriga som tycker det är helt i sin ordning att svenska folket ännu en gång välkomnar stora horder av migranter trots att vi inte har kapacitet att ta hand om dem.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson tog det ett steg längre och begav sig idag till gränsen för att dela ut flygblad till migranter om att Sverige är fullt – en helt klar bisarr händelse som förväntat fått vänsteretablissemanget att gå i taket.

Det hade varit mer önskvärt att se ett enat EU som en gång för alla tog ta ta i problemet samt satte ned foten mot Erdogans agerande, istället för att likt Morgan Johanssons förslag ingå ett nytt svindyrt avtal med Turkiet, vilket är lika med att kröka rygg för Erdogan.

Men EU har fullt upp med viktigare saker – som till exempel gulla med klimataktivisten Greta Thunberg som idag var inbjuden att tala vid EU-kommissionens veckomöte.

Istället för att lägga allt krut på att lösa migrationsfrågan och få EU-länderna att enas om en gemensam asylpolitik samt gränsskydd, vilket kommer att fortsätta bita oss i svansen så länge vi ignorerar det växande problemet, så lägger man resurser på att ta fram ett lagförslag baserat på det politiska målet om att EU ska vara totalt klimatneutrala senast 2050 – vilket alla länder gått med på utom Polen. Bland annat föreslår man en gränsavgift på koldioxid.

Helt otroligt att man skapat en politisk linje som man nu ska lagstifta kring baserat på obekräftade uppgifter utan vetenskaplig uppbackning.

I slutändan innebär allt ändå att vi får betala mer – bakom fina ord om solidaritet, klimatkamp och humanitet döljer sig höjd EU-avgift, klimatskatter, kostnader för klimatomställningen och så klart alla ökade migrationskostnader tack vare våra lama makthavare.

Lägg därtill den kraftiga polariseringen som just nu råder i samhället och som våra politiker själva skapat genom sin oansvariga politik samt massiva åsiktskorridor. Det är ingen vacker syn!

Man blir så trött på allt och just nu känns det som att leva i en ding ding-värld!

#jagblirding

Bildkälla: DN, GP, Expressen, Fria tider

4 reaktioner till “Den oansvariga migrations- och klimatpolitiken blir vår undergång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s