Betänker någon konsekvenserna?

Svensk media fortsätter sin kampanj för ”flyktingar” i humanitetens namn och det florerar såväl fake news som gamla bilder från flyktingkrisen 2015 – allt i syfte att förbereda oss på vad som komma skall. Exempelvis påstår grekerna att ingen har blivit skjuten vid gränsen – trots att Expressen slagit upp det stort med namn, bild samt intervju med kusin – utan det ska röra sig om turkisk propaganda. Vidare florerar det även filmer som visar hur skådespelare låtsas vara migranter i nöd medan reportrar fotograferar. I det stora hela är det viktigt att sålla bland nyheter, vinklade reportage och fixade bilder.

Det är faktiskt märkligt att regeringen inte har uttalat sig i denna heta fråga. M-ledaren Ulf Kristersson tog dock tidigare idag kraftfullt ställning mot att inte låta migranterna komma hit, vilket han fått mycket kritik för på grund av sin utstyrsel i jaktklädsel som fått vänstern att gå i taket och föranlett att Moderaterna sedermera fick ta bort bilden.

Medias makt är som bekant stark och trycker man ut dylik propaganda varje dag i några veckor tillsammans med kampanjer från FN så lär en majoritet av befolkningen snart falla till föga samt vifta med refugees welcome-skyltar samtidigt som kläder och leksaker samlas ihop för att ges bort tillsammans med matpaket åt unga män med mobiltelefoner som är propert klädda och inte ser ut att lida nöd.

Tyvärr är det nog inte så många som tänker på följderna om vi begår samma misstag en gång till. Idag åt jag lunch med en bekant som arbetar som lärare åt migranter i Malmö och att lära dem språket samt få dem att förstå hur det svenska samhället är uppbyggt är en utmaning. Många går där år efter år och majoriteten av dessa kommer aldrig att komma i jobb. Många är i 40-års åldern och har aldrig gått i skola i hemlandet – kvinnorna har arbetat med hushållssysslor i hemmet men aldrig gjort något annat samt har inga direkta intressen. Men ändå måste de ha någon form av ”sysselsättning” för att få bidrag, varför dessa projekt kan pågå i all oändlighet utan att vederbörande får något jobb. En klok sak som mitt lunchsällskap yttrade var ”det billigaste hade varit att låta dem gå hemma med socialbidrag istället för att lägga ned kostsamma resurser som aldrig ger något i längden”. Det låter förfärligt men är så klart sant – det är onödigt att kasta ut stora summor med pengar på onödiga åtgärder när alla vet att de aldrig kommer att få ett jobb ändå. Men i Sverige gillar vi som bekant att kasta pengar i sjön.

Vi har de facto massor av människor i Sverige som aldrig kommer att komma i arbete och det är dagens sanning även om det låter hårt. Någon måste också försörja alla dessa individer och det åligger oss skattebetalare. Hur ända in i glödheta kan då politiker, journalister och vanliga Svenssons förespråka att vi ska ta emot nya horder av migranter som försöker forcera gränsen i Grekland? Vi kan inte ens bistå de som redan befinner sig i Sverige – förstår de inte någonting?!

För mig är det fullständigt befängt och saknar all logik! Men tyvärr är den stora massan för hjärntvättad för att orka reagera, så om några månader sitter vi väl här igen med nya problem i knät medan EU:s ledare ojar sig över att man inte såg det komma!

#sverigebehöverettwakeupcall

14 reaktioner till “Betänker någon konsekvenserna?

 1. Du har helt rätt, önskar att dom du talar om hade vaknat upp med tanke på våldet just i Malmö. Vi får se, kan alltid hoppas! Mvh Bengt

  Gillad av 1 person

 2. Så som flyktingsituationen beskrivs av journalister så kommer garanterat den svenska regeringen att mer eller mindre frivilligt att öppna gränserna på vid gavel.När tom en cynisk människa som jag fick tårar i ögonen av att se eländet vid den grekiska gränsen så inser man att Europa åter har en flyktingvåg av aldrig skådat slag.Jag bölade som en gris när de filmade en liten flicka med sin älskade älskade hund som hon hade i koppel.Dessa människor är brickor i ett smutsigt spel där Eu är högst skyldiga.

  Gilla

 3. Heja greker som försvarar gränsen!

  http://snaphanen.dk

  Det finns även sevärda filmsnuttar i länkar i kommentarsfältet.

  Turkiska fartyg använder våld för att mota iväg ”flyktingarna” till den grekiska sidan.

  Gilla

 4. Såsom jag ser det är dessa människor inte flyktingar.
  Turkiet har bussat dessa människor till Greklands gräns.
  Detta är inget annat än en invasion av ett land och bör därför betraktas som ett krigstillstånd varför andra lagar än civila gäller. EU måste sätta ner foten och sätta press på Turkiet, hjälper inte detta så står vi inför ett nytt krig där EU:s gemensamma länder bör förklara krig mot Turkiet!

  Gilla

 5. Alla vet att oavsett om flyktingarna får jobb eller stannar hemma hela livet.
  Är det skattebetalarna som finansierar deras låtsas jobb och lön.
  Sen förlorar vi 40 procent av vår pension.

  I kampen mellan Svensk och Flykting , så ser politikerna till att vi förlorar stort.
  I England har forskningen visat att de fattiga i samhället, dör nästa tio
  År tidigare nu.

  Jag är säker att alla fattiga kvinnor i Sverige som jobbat och gnetat
  hela livet dör för tidigt. Pga oron
  Jag tror även att jag och många andra får livet förstört för vi tvingas finansera
  Massinvandring. Mördare och våldtäktsmän.

  Men forskarna kommer aldrig att utreda hur Svenska skattebetalare mår
  Efter att förlorat sina rättigheter, blivit kränkta, plundrade och uteslutna i sitt land.
  Vi har förlorat tron till politikerna och vårt samhälle. Vi har blivit bestulna på våra
  Barns framtid och våra liv.
  Ingen människa i världen har rätt att ta allt från någon annan.
  Flyktingarnas bröd blir svenskens död.
  Fick idag besök från en affärsman som anställt en afghanistansk man.
  Han berättade hur de lär sig att hela tiden vinna över systemen genom
  Att tänja på gränser . Alltså göra kriminella saker för egen vinning.
  De bodde i Iran och fick betala en summa pengar varje halvår per person.
  Vilket de inte ville fast hans far ägde företag.
  Så vi svenskar tvingas försörja dem för att de inte vill betala för sig.
  Ju mer man hör om deras kultur och sätt, ju vidrigare anser jag det är
  Att tvingas försörja dem.
  De vill inte betala skatt eller hjälpa någon , men vi ska jobba i 50 år och betala
  Tio tals miljoner för att giriga människor ska leva lyx , medan vi lever under
  Existens minimum.
  När ska sanningen komma fram vi försörjer världensvidrigast
  mest egoistiska människor som inte hade gett oss ett glas vatten.

  Gillad av 1 person

  1. Det är troligt att Turkiet kommer att beväpna flyktingarna,redan har det kastats tårgasgranater made in Turkey från den turkiska sidan.Det är problematiskt ifall Grekland börjar skjuta in på turkiskt territorium,då är ännu ett krig igång men grekerna är vana vid att sova med kniv under huvudkudden vid otaliga konflikter med turkarna.Inser övriga Europa faran kan man ju undra.

   Gillad av 1 person

 6. Skicka lite grantagevär från Sverige, Carl Gustav till grekerna! Att rusta Sveriges gränser är inte att tänka på, det vore en kränkning mot alla som ta sig hit och ut igen med våra ägodelar. Vår stridsmakt finns i norra Afrika och Afganistan, flygvapnet står mest stilla och så vidare. Skicka lite vapen för tusan, gesten betyder ju mycket. Vad gäller Afganistan så är Sverige nu inne på tredje året av tio när man ger 900 miljoner om året i extra bidrag utöver all annan pennningöverföring dit. Yeahhh! Så försörjs Afgankommitten, de åker dit titt som tätt och kommer hem och blir intervjuade. Konsekvenser för Sverige? Vi är en litet lortland i sammanhanget. Avsändare av pengar och mottagare av muslimer. Sverige gör allt för att behaga, få vara med. Så, heja Grekland, heja Ungern m fl. Men, ni blir nog tvungna att ge med er strax när de stora hötter med näven. Fy tusan, vi kan inte ens freda våra egna gränser, vad tusan har vi i norra Afrika att göra? Vore bättre de placerades vid Öresundsbron m fl ställen.

  Gilla

  1. Åsså har vi Corona.Idag hade jag besök av en delgivningsman i ett ärende som är negativt för mig och eftersom han var väntad hade jag munskydd lätt tillgängligt och när han fick se mig vände han på klacken med oförrättat ärende.Fy fan vad jag skrattade!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s