Nu börjar indoktrineringen – dags att öppna våra hjärtan på nytt

Nu börjar indoktrineringen av svenska folket på allvar – det är dags att ånyo öppna våra hjärtan för all världens lycksökare.

Aftonbladets rubriker basunerar ut att en migrant skjutits till döds vid gränsen samt att ett barn drunknat när en båt med migranter välte. Tragiskt så klart, men absolut inget som borde skapa uppseende. Migrantbåtar förliser praktiskt taget varje vecka såväl utanför Libyens kust som i Medelhavet med kvinnor och barn som drunknar, vilket internationell media brukar skriva om men det är inget som svensk media brukar göra en stor affär av. Att Grekland försvarar sin gräns är heller inget konstigt.

Många migranter dör när de försöker ta sig till Europa och det är just därför som vi för länge sedan borde ha stängt Europas gränser och förbjudit NGO-fartyg med asylaktivister i Medelhavet om vi nu vill vara en humanitär stormakt. Att locka människor i döden genom falska premisser är inget att vara stolt över!

Här spelar även media en huvudroll som vinklar nyhetsrapporteringen i syfte att spela på människors känslor genom att t.ex. visa bilder på frusna barnfamiljer trots att majoriteten är unga män som inte ser ut att ha flytt från misär direkt.

Föga förvånande deklarerade Miljöpartiets migrationspolitiske talesperson i radion tidigare idag att Sverige är beredda att ta sitt ansvar – jo tack, det ser vi hur bra det har gått hittills när S och MP bedrivit öppna gränser-politik och skapat oss i princip oövervinnerliga problem, som numera även stöds av L och C. Man baxnar!

Är det någon gång det vore läge för en statskupp så är det nu, innan dessa inkompetenta dårar drar ned oss i fördärvet ännu en gång! 🙄

#westandwithgreece

8 reaktioner till “Nu börjar indoktrineringen – dags att öppna våra hjärtan på nytt

 1. Japp, håll i hatten….osis för utrikesminister Ann Linde som ju var i Jemen och tog landets lidande till sitt hjärta, tog säkert med sig checkhäftet också…medieskugga, osis…

  Gillad av 2 personer

 2. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Det kan inte vara någon med sunt förnuft som går på dessa lögner.
  Var är föräldrar ansvaret när det gäller ekonomiska lycksökare?
  Varför ska svenska folket få betala för att globalisterna vill utrota vårat folk?

  Gilla

 3. Fan, vi måste lyssna i det oändliga på tjatet om demokraternas val till vilken snubbe som ska representera dem, vi måste lyssna på ett oändligt tjat om vad som sker varenda. jäkla land….ja för tänk om reportagen handlade om vanligt folks vardag i landet Sverige….inte nån politiker som låtsas vara svenne…..tänk om SR åkte runt i Sverige och sammanställde djupintervjuer med vanligt folk, vad de tänker, känner, hur läget är….i mina drömmar…Lubbe Nordström var den senaste som kollade av Sverige i ”Lortsverige”, kanske den sista också….

  Gilla

 4. Med presstöd styr regeringen effektivt det man vill ska pratas om. Kolla första sidorna i de större dagstidningarna, varje dag. Pressen lyder, som alltid. Sveriges radio och tv likadant. Splittra hemmaopinionen, få dem att diskutera skit som inte berör oss, få oss att titta åt annat håll osv osv. Självklarheter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s