Rektorerna i Skurup är riktiga syltryggar

Efter att samtliga rektorer i Skurup idag skrivit ett gemensamt uttalande om att det inte är möjligt att genomföra ett slöjförbud i skolan utan att bryta mot lagen, står det klart att kommunens rektorer är riktiga syltryggar.

Jag förstår inte hur man kommit fram till sitt beslut innan Förvaltningsrätten ens sagt sitt, men det visar på en feghet och ovilja att utmana systemet.

Historien igenom har människor lyckats med det omöjliga och förändrat systemet genom att våga stå upp för det man tror på – genom att bara följa strömmen händer däremot ingenting. Men det är ett utmärkande drag för svenskar numera att vara tysta och räta in sig i ledet och det är just därför våra styrande har öppet mål.

Tydligen är det numera kutym att vi böjer oss för islamister och inför kvinnoförtryck redan i småskolan samt gör skillnad på flickor och pojkar i den svenska skolan.

Det hade varit klädsamt om vi fick igång slöjdebatten på riksnivå igen, men ingen verkar vilja ta i denna heta potatis utan istället lämnar man hellre de utsatta flickorna till sitt öde. Bedrövligt!

https://www.gp.se/nyheter/sverige/skurups-rektorer-enade-mot-sl%C3%B6jf%C3%B6rbudet-1.24682451

#nejtillslöjaiskolan

#whenineuropedomissskurup

15 reaktioner till “Rektorerna i Skurup är riktiga syltryggar

 1. Det är på tiden att både regeringen och Skolverket läser Koranen och om seder och bruk inom islam så det kan bli slut på detta undflyende. Det är hög tid att sätta ner foten! Det är inte Sverige som ska rätta sig efter de nuvarande islamiska irrlärorna (inte de gamla heller).Här i landet gäller Sveriges rikes lag och svenska seder , bruk, moral, vett och etikett för alla som vistas i landet. De styrande får inte ge efter för religiösa påtryckningar och andra länders seder som inkräktar på jämlikheten vi har i vårt land.

  Gillad av 3 personer

   1. Landsförräderilagen måste utvidgas och straff skärpas,med dödsstraff i skalan,för att undvika att obstruerande tjänstemän äventyrar Sveriges inre säkerhet.Vi ser alldeles för många exempel när tjänstemän tar sig frihet att tolka lagar och bestämmelser och vi ser vilka konsekvenser det får.

    Gilla

 2. Hej igen! Jag har en tjejkompis, hon säger att hon inte hatar muslimer. Men hon hatar de gärningar som utförs i dess namn och hon hatar läran islam.

  Gilla

 3. Tänk va, S importerade människor som skulle rösta på dem när arbetarklassen gick och blev borgerliga – och så sviker importen! S sjunker och sjunker och Löven liknar alltmer en robot. Ingen verkar förstå sambandet. Hon med peruken på sned i MP, är det en framgångsrik kulturminister? Kulturpolitiken har, liksom löshåret, halkat på sniskan när en hemsnickrad värdegrund är det som ska styra kulturen.
  Fru Lind kanske har peruken som en sympatihandling gentemot småflickorna i Skurup? Ett stöd, ”ni är på rätt väg, snart tar jag också på mig nåt tyg på huvudet”?

  Gilla

 4. Tänkte på detta med småflickorna som från späd ålder får veta sin plats och att de ska dölja sig för omvärlden. Islam, det är ju förenat med livsfara att kritisera islam och i synnerhet profeten då. Så det vill jag inte göra. Men det är väl tillåtet att hata de illdåd som rättfärdigas i islams namn? Sprängningar i Spanien, Paris osv? Det är större grejer, får man säga nåt liknande om alla våldtäkterna mot kvinnor i Sverige? Är det ok att säga att man hatar de konsekvenserna? Är det ok att säga att man hatar att småflickor trycks till från späd ålder och får itutat att de inte är lika mycket värda som män? De är ju i förlängningen delvis en konsekvens av koranens syn på man/kvinna. Kvinnor är lägre stående varelser och att döma av antalet våldtäkter av muslimska män mot kvinnor i Sverige har det väl någon betydelse att det är just muslimskt troende män som utför dem? Detta beteende mot kvinnor följer ju med från småflicksåldern upp i vuxen ålder, finns ju otaliga exempel i pressen på detta.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s