Danmark har likt Sverige fått en ökning av brott där gärningsmännen är personer med utländsk härkomst och även här mörkar media

Likt svensk media har danska tidningar slutat rapportera signalement och den senaste tiden ser man en ökning av antalet brott där förövarna har utländsk härkomst. Ofta handlar det om personer i grupp som går på ett offer. Den danska polisen däremot hymlar inte med gärningsmannabeskrivningen.

Bara det senaste dygnet har det till exempel på Nordsjälland inträffat tre olika incidenter – en 17-årig tjej blev nedslagen av fyra killar i Helsingör, en 16-årig kille blev misshandlad vid Hilleröd Station och två 20-åringar blev knivhotade och slagna i ansiktet med knytnävsslag i Hellerup.

Det är väl märkligt att den godhetsknarkande mediakåren inte vill stå för den politik som man inte minst gått i bräschen för här i Sverige genom att i alla år slå på trumman för mer öppna hjärtan-politik och vänsterideologi nu när konsekvenserna blir alltmer synliga! 😠

https://politi.dk/nordsjaellands-politi/doegnrapporter/uddrag-af-doegnrapport-2425-februar-2020/2020/02/25

6 reaktioner till “Danmark har likt Sverige fått en ökning av brott där gärningsmännen är personer med utländsk härkomst och även här mörkar media

 1. Vet inte hur det är i Danmark men i Sverige har vi ju dels SVT som är den stora mottagaren av skattefinansiering. MEN sedan har vi ju två ytterligare stora aktörer på sen svenska mediamarknaden….. en aktör med DN som flaggskepp och en aktör med Aftonbladet, Svenska Dagbladet osv… men presstödet verkar inte vara ens en miljard (250miljoner) .

  Gillad av 1 person

 2. Agendan bakom detta skulle kunna vara driven av FN bl.a. via Global Compact och liknande…. för tror inte att den skärv som alternativa media karvar åt sig är ens fikapengar för denna monolit av konsensus rörande ett antal saker . dvs ett globalt styre i.st.f. länder och regioner som styrs endast av deras respektive invånare. Det som händer just nu i Kina som påverkar ordentligt globalt dels genom att det smittar jorden runt men mer för att elektronikindustrin, medicinindustrin et. al. finns till stor del i Kina (billigare arbetskraft och hemska tanke kanske bättre kontroll också) och hela detta med alltför stor del av produktionen i ett land är naturligtvis alltid en risk men billigare på kort sikt på lång sikt inte OCH det DT, USA gör nu är ju att flytta tillbaka en massa jobb till USA med högre löner i dessa verksamheter då, jmf med i Kina. Så då läggs det på s.k. tariffer som nivellerar konkurrenskraften så löner kan betalas till ”blue collar workers” i USA i stället…. och följ det som händer med vänstern i USA.,.. kosta vad det kosta vill DT måste avgå….. OSSÅ betalar lilla Sverige 50miljarder till EU, 40miljarder till FN´s, SIDA´s bistånd, 65miljarder till MV osv…. där själva nyttan skulle bli 1.000gånger större om alla mellanhänder togs bort…

  Gillad av 1 person

 3. Media mörkar, politiker mörkar och fortsätter ljuga om allt, dubbla tungor. Jag förvånas så ofta över svenskarnas ”tolerans”, att de inte vill se utan bara makar sig åt sidan hela tiden. Tänk hur landet var för 15-20 år sedan och så hur det ser ut idag. Men såklart, de flesta vill inte se. Politikerna ljuger på så länge det går. Försök få reda på hur många som släpps in i Sverige VARJE DAG NU! Folk tror det knappt förekommer. Gissar att det landar på 125.000 till i år där majoriteten ska försörjas livet ut. De kommer bidra med alla upptänkliga brott som vi inte ens tänkt på, och så de gamla vanliga våldtäkter, rån, misshandel osv osv. De kommer ta en bit till av Sverige. Vi är många som är försiktiga när vi rör oss ute på stan, efter mörkrets inbrott, vi låser och stänger om oss. Sverige är oåterkalleligt förändrat i grunden redan och alla tiger och låtsas som ingenting. Fy fasen!

  Gilla

 4. Kollade runt lite på danska sidor av politiskt intresserade – de tänker titta på Lamotte i kväll!

  Dansk skrev: ”Lamotte är en av få män i Sverige!”

  Gillad av 1 person

 5. Tragiskt om så är fallet för jag har hållit dansk såväl press som regering som ett föredöme tidigare men av vilken orsak de kan tänkas tiga vet man inte.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s