Danmark gläds åt det lägsta antalet asylansökningar på 11 år

Som jag skrivit om tidigare har antalet asylansökningar i grannlandet Danmark fortsatt att minska och 2019 blev det enbart registrerat 2.700 asylansökningar, vilket är det lägsta sedan 2008.


Migrations- och integrationsminister Mattias Tesfaye är mycket nöjd och till skillnad från sina sosse-kollegor i Sverige så ser han fördelarna med att hjälpa fler på plats än några få i Danmark.
”-Rekordlågt antal asylsökande är en god nyhet. Våra resurser används bäst genom att hjälpa fler och mer i närområdena. Samtidigt ska vi fokusera mer på de avvisade asylsökande som inte vill lämna landet. Att få hem dem är en svår uppgift, men vi arbetar med initiativ för att stärka insatserna för att få dem att resa.”


Grattis Danmark som har så kloka ministrar! Meanwhile in Sweden… fortsätter mardrömmen för var dag som går och det räcker med att jämföra antalet asylsökande för att inse vidden av galenskaperna som pågår!


#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker


https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11963796/laveste-antal-asylansoegere-i-11-aar/

3 reaktioner till “Danmark gläds åt det lägsta antalet asylansökningar på 11 år

  1. Där har dom styrande som prioriterar det ena folket till skillnad mot här. Det finns faktiskt några sådana ledare i en del länder och deras länder går allt bättre till skillnad mot de länder som gör motsatsen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s