Anti-Greta beskrivs som ett motgift mot Greta Thunberg men när får vi se en saklig klimatdebatt?

Den 19-åriga tyska klimatskeptikern Naomi Seibt har av sina fans beskrivits som motgiftet mot Greta Thunberg och har stöd från såväl det tyska partiet Alternative für Deutschland (AFD) som tankesmedjan Heartland Institute med kopplingar till Vita Huset.

Naomi Seibt började ladda upp videor på YouTube förra året med titlar som ”Klimatförändringar – bara varm luft?”, ”Hård utan feminism” samt ”Meddelande till media – HUR VÅGAR NI?” och hennes videos har tiotusentals tittare. Seibt anses vara en viktig röst för klimatrealism och har bland annat uttryckt att ilska och panik hör hemma hos meningsmotståndarna.

Även om Greta Thunberg behöver en motvikt, så vete tusan om vi behöver fler barn i debatten. Jag hade hellre sett en öppen debatt med vuxna klimatforskare och experter som företräder båda sidorna, för det vi behöver är en sansad och faktabaserad diskussion där inte bara en sida ständigt får komma till tals.

Det är förbryllande att inte fler svenskar kräver att få höra mer från klimatskeptikerna i media och framförallt i FN:s klimatpanel. Att vi utan att ha alla fakta på bordet ställer upp och betalar multum för att rädda planeten från ett hot som vi inte ens vet om det existerar är helt befängt!

#followthemoney
#geosserapengarsåräddarviklimatet

https://www.independent.co.uk/environment/anti-greta-thunberg-naomi-seibt-girl-climate-change-denial-heartland-institute-afd-a9355236.html?fbclid=IwAR0-Rp06g7TEzvNJ6wZ1gVfHVMwkEYSRtF76v5UoLm-elbyjQ5xrURATcbw

7 reaktioner till “Anti-Greta beskrivs som ett motgift mot Greta Thunberg men när får vi se en saklig klimatdebatt?

  1. Varför finns det ingenstans i media uppgivet att Michael Mann hellre betalade ett ansenligt dollarbelopp till en motpart i domstol än presenterade källfakta på sin studie som nästan alla världens politiker tagit som intäkt på att världen håller på att gå under, eller har dom en underliggande orsak att driva katastrofteorin till sin spets. Frågan borde ställas till medlemmarna i Bliderberggruppen och andra globalister som styr i bakkant.

   Gillad av 2 personer

 1. Vi vet att pengar är makt .
  De med pengarna bestämmer vad som är sant och inte sant.
  I alla fall genom media.

  Forskningsresultaten visar sig vara lika många som forskarna.
  Så vem har rätt.
  Politikerna verkas agera totalt utan vetskap om något.
  Hur ska vi agera rätt , när ingen vet.
  Verkar mer som en debatt på nätet för att få ” likes”.

  Jag har nu mer tankar om vår sårbarhet på nätet.
  Vi har massa redskap till kriminella att plundra oss och lamslå
  Hela samhället genom några knapptryckningar.
  Och som Vanligt lägger politikerna enorma pengar
  på att finansera företagen.
  Men inga pengar på att skydda gemene man.

  Gilla

 2. Förvisso vore en lugn och saklig debatt mellan vuxna bättre, men det påstås att genom Gretas ringa ålder så fick eller kunde hon inte kritiseras. En annan person i liknande ålder verkar därför som ett förnuftigt sätt att föra fram andra åsikter, ge igen med samma mynt.

  Gillad av 1 person

 3. Att det helt saknas debatt i ett ämne som utmålas som så allvarligt att vi har en i sammanhanget ytterst kort tid på oss att säkra vår fortsatta existens borde väcka frågor i media men så sker icke. Svaret tror jag och glädjande nog numer allt flera är att de som driver frågan innerst inne vet att de dom sysslar med är om inte rena lögner som inte överlever en granskning så i bästa fall är det antaganden och gissningar på väldigt osäkra grunder. IPCC sysslar öht inte med seriös vetenskap utan med ren politisk påverkan, deras tidigare föresatser har samtliga missat målet grovt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s