Böneledare i Londonmoské knivhuggen

Efter morgonens hatbrottsattack i Tyskland, skedde ytterligare en attack i London Central-moskén vid Regents Park tidigare ikväll. Det var den äldre personen som leder bönen (mu’azzin), en man i 70-års åldern, som blev knivhuggen i nacken flera gånger innan gärningsmannen blev gripen av polisen. Offret fick inte livshotande skador.

Den 29-åriga gärningsmannen var barfota och klädd i röd huvtröja. Motivet är okänt i dagsläget, men polisen utreder inte ärendet som ett terrorbrott.

Nu vet vi inte om det här var ett hatbrott, men attacken i Tyskland var definitivt inriktad mot en viss målgrupp. Det är tyvärr det här samhället som Europas ledare frammanat genom sin oansvariga migrations- och integrationspolitik, brist på lyhördhet samt att man tillåter islamisering. Dessvärre spelar man vänstern och extremistpartier som Nyans rakt i händerna med dessa aktioner för nu får de vatten på sin kvarn.

Det är bara att beklaga att människor får sätta livet till tack vare politikers brist på kurage och hoppas att människor sansar sig eftersom våld sällan löser några problem. Snarare bör man sätta press på våra styrande att ta ansvar, hitta ryggraden och börja använda sitt sunda förnuft!


https://www.arabnews.com/node/1630806/world

3 reaktioner till “Böneledare i Londonmoské knivhuggen

  1. Skrämmande utveckling oavsett om du är till höger eller vänster…helvetet kommer snart att braka loss. .. stackars mina barn och barnbarn och även dina…ingen lätt framtid ni går tillmötes 😭😭😭😭

    Gillad av 2 personer

    1. Det har tidigare varit något jag beklagat att jag inte har några barn men med dagens avveckling av samhället är jag närmast lättad att jag saknar efterlevande.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s