Politiskt korrekt hat på första parkett

På plats i Norrköping passerade vi så klart den uppmärksammade utställningen på Stadsmuseumet där nazismen i Norrköping uppmärksammas. Det var patetiskt nog kö till just den delen av utställningen och en säkerhetsvakt fanns på plats för att kontrollera att inga ”rasister” ställde till med besvär. Utomhus hade besökare skrivit budskap om solidaritet, kärlek, anti-SD och anti-nazism på pappershjärtan.

Vinnaren är som vanligt Sverigedemokraterna som får gratis reklampelare och offerkofta tack vare spektaklet.

Jag övervägde att skriva ett hjärta som påpekade Socialdemokraternas och Centerpartiets tydliga kopplingar till nazismen och så klart Vänsterpartiets mörka historia, men det hade säkerligen rivits ned omgående – det var uppenbart att enbart en åsikt var välkommen här.

8 reaktioner till “Politiskt korrekt hat på första parkett

 1. Det är 75 år sedan andra världskriget tog slut och man har tydligen mer uppmärksamhet på den nazism som då fanns än den katastrofala situation Sverige befinner sig i idag och som inte har någonting alls att göra med SD eller nynazister utan har allt att göra med Socialdemokraternas verklighetsfrånvända politik idag!!!

  Gillad av 2 personer

 2. Skall jag skratta eller gråta 🤔🤔🤔idioti. ..socialemokrarena är värre än vad någonsin SD kommer att bli…tala om att ha ett mörkt förflutet😱

  Gillad av 3 personer

 3. Ser att någon har skrivit landets mest uttjatade mening på ett hjärta. För alla människors lika värde är både osanning och omöjligt. SD kan väl bara tacka för gratisreklamen igen.

  Gillad av 2 personer

 4. Tack Jenny, intressant att se. Cynismen är på vanlig hög nivå hos S, de har ju fixat detta. Undrar hur många hjärtan de själva skrev och hängde ut. Undrar hur länge det kommer funka inom partiet att peka på nazismen och sedan på SD, ”du grabbar, vafan det här funkar ju inte, kolla opinionssiffrorna….”. Widar Andersson som är en klok och rimlig person, har nån sett om han kommenterat detta? S och därmed Sverige bidrog ju aktivt till den tyska krigsindustrin med malm, kullager och många andra produkter.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s