Det kom ett brev

För ett tag sedan delade jag en artikel från Expressen om Lars Ståhl/Hamza Yusef som enligt uppgift skulle vara en stolt svensk jihadist som är drivande bakom de slutna Facebookgrupper som slussar pengar till Syrien. Man skrev även att han efterfrågar en armé som ska fritaga fångarna i IS-lägren, vill att kvinnoledda moskéer ska sprängas, har skickat leksaker med fjärrstyrda GPS-sändare till anhöriga för att spåra deras skyddade adress, anser att de följer Allah och inte människans lagar, är för sharialagar och emot demokrati, anser att ”otrogna” ska straffas, förbjuder homosexualitet och förtäring av alkohol samt varnar muslimer från att skicka sina barn till svenska skolor eftersom de skulle ha icke-muslimska lärare.

Igår fick jag ett brev från Lars själv, som efter publiceringen i Expressen fått dussintals dödshot och de har även lagt ut hans adress. Expressen ska enligt Lars ha vinklat artikeln och skrivit flera osanningar.

Expressens fula metoder minns vi från Bechir Rabanis tid och det är inget jag ställer mig bakom. Jag har nu beslutat mig för att ta bort ursprungsinlägget och publicera Lars brev så att han får komma till tals.

Notera dock att detta inte betyder att jag stödjer hans åsikter. Är man så pass bokstavstroende som Lars så borde man enligt mitt tycke överväga att flytta till sydligare breddgrader där islamiska regimer styr, istället för att drivas av en önskan att implementera det i vårt fria samhälle. Det ger dock inte människor legitimitet att dödshota människor för deras åsikter – då har vi fallit till samma nivå som islamisterna!


”Hej!

Skriver av anledning till den artikel du lagt in som handlar om mig:
”Svenske jihadisten som leder de slutna IS-grupperna på nätet”

Tycker det är väldigt beklagligt att se hur enkelt det är att bilda sig en uppfattning genom en artikel skriven utan nån som helst källkritik.

Det finns otaliga fel och falska uttalanden i denna rapport/artikel.

  1. När har jag sagt att jag vill spränga moskeer. Från 2 imojis får man det till att jag vill spränga 2 moskeer.. Om så skulle vara fallet som skulle många sitta inne pga av imojis ! går ju att tolka hur man vill.. Expressen tolkar för att få höga läsarsiffror, eller hur ! Så när du går på samma linje visar ju på hur enkelt man kan lura folk och ge dem falska föreställningar.
  2. När har jag sagt att jag inte vill ha våra muslimska barn i skolar ”pga att de finns icke muslimksa lärare” ?? Aldrig sagt så.
    Har däremot sagt att, det som lärs ut går i vissa fall emot vår religion och det blir att lura muslimer att tro vad de inte skall tro. Vetenskapen ändras hela tiden så det som lärs ut idag är falskhet imorgon. Män och kvinnor får enligt islam inte sitta brevid varandra, i svenska skolor tvingas man till det ..(I england har man separerade skolar för män o kvinnor i vissa skolor. så, detta böhöver inte ha med religion att göra.. Detta har dessutom visat att dessa skolor fått bättre resultat !.
    Dans mellan män o kvinnor, musik.. etc.. finns mycket som strider mot religionen. och vi har religionsfrihet..men den verkar inte gälla för just muslimer ?

Andra saker denna David Baas gjort är att vinkla vad jag sagt och tagit stycken ur sin kontext, vilken ger en väldigt snäv bild av helheten.

Vill inte påstå att jag inte står för vad jag sagt. men jag har inte sagt det på det sätt det skrivits.

  1. har aldrig sagt att jag sänder pengar till IS eller till terroristorganisation. I det 7 sidor långa brev jag gav svar på till Davis Baas så sa jag att jag vill samla in pengar till de kvinnor i lägren vars barn av vissa kvinnor frusit ihjäl av den kyla som råder ..Dessa barn är offer och inte terrorister. dessa kvinnor är gifta med män.. detta gör inte dem till terrorister. Ja, det finns de med stark syn på saker och ting, gör detta en person till terrorist ?. Ville sända pengar till kläder, man, vatten, täcken, filtar, humanitär hjälp. Som inte röda korset bidrar till på ett effektivt sätt. Eftersom det som röda korset och andra ger, tas ifrån dessa barn o kvinnor så fort de gått därifrån.. så enda sättet att de skall få hjälp är genom att smuggla in sakerna.

Sen att han gått ut med mitt namn och bild trots att jag sagt att jag emotsätter detta är helt fel. Nu är jag mordhotat över varenda media. om du går in o läser vad de skriver på Flashback så kan man fråga sig vem som är ISIS, SD eller ISIS ? De säger ju samma saker som ISIS gör ! Jag har aldrig sagt jag sympatiserar för isis, jag har sagt att jag sympatiserar med de som står för sanningen. sen kan det tolkas hur man vill.. Men sanningen är att Bashar är en massmördare och hans soldater likaså.. Om du sett vad jag sett kring vad dessa människor gör mot muslimerna då skulle du ha andra tankar kring saker och ting. Kan sända dig videos som du aldrig sett förut , där legosoldater från ryssland med slägga slåt en oskyldig man i gymnastikoverall på händerna, för att sedan skära av dem och han fötter och huvud , hänger sedan upp honom i ett kort och häller diesel på honom och tänder på och står och skrattar. Detta visar inte media något av för de vill upprätthålla att det bara finns 1 fiende !! Verkligheten är inte vad media visar.. Men det finns dåliga människor på alla sidor och alla grupper..

Tack för att du läst och hoppas detta kan ge en åtminstånne lite nyanserad bild av verkligheten..

Med vänlig hälsning
Lars Ståhl/Hamza Yusef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s