EU-avgiften höjs med 16 miljarder och det är bara för Sverige att slanta upp eftersom regeringen går i globalisternas ledband

Medan länder som Norge och Storbritannien kan pusta ut, får vi andra gräva långt ned i plånböckerna när EU-monstret kallar. Det handlar om EU:s nya långtidsbudget som ska klubbas igenom och som löper från nästa år fram till 2027. Den omfattar över 11 000 miljarder kronor, vilket motsvarar en Euro per dag och EU-invånare.

Den svenska bruttoavgiften har enligt regeringen uppgått till i genomsnitt 39 miljarder per år i den nu gällande långtidsbugeten och enligt kommissionens ursprungliga förslag till ny budget, som presenterades i maj 2018, skulle avgiften nu öka med 16 miljarder per år.

Sverige säger officiellt nej tillsammans med Danmark, Österrike och Nederländerna. Även Tyskland har visat ett visst stöd.

Men självklart är detta bara ett spel för gallerierna och nu väntar några dagar där Löfvén ska försöka framstå som en hårdnackad förhandlare som vill folkets bästa. Sverige kommer på pappret säga att det är ”oacceptabelt” samt Löfvén kommer låtsas göra sitt yttersta för att förhindra denna enormt höga och mycket omotiverade medlemsavgift, men i slutändan kommer vi lydigt att falla till föga och ge vårt bifall som majoriteten av de övriga ryggradslösa medlemsstaterna.

Det spelar egentligen ingen roll vad varken EU eller för den delen FN kräver – vi betalar oavsett. Ber dem Sverige att hoppa så frågar vi bara hur högt!

55 miljarder per år – det är sjukt mycket pengar som vi verkligen skulle behöva för att ta hand om våra egna medborgare istället för att göda fläsket på alla de pappersvändare som ingår i den överbemannade EU-administrationen. Kan någon säga något bra som vi får för de pengarna? De kan inte ens få ordning på den illegala migrationen och säkra Europas gränser. Man baxnar!

#swexit

#jagharaldrigångratattjagröstadenej

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/2Gk8Er/nu-inleds-slaget-om-vara-pengar

5 reaktioner till “EU-avgiften höjs med 16 miljarder och det är bara för Sverige att slanta upp eftersom regeringen går i globalisternas ledband

 1. Det är Eu s fel att vi har alla migranter här annars
  skulle det funnits gränser som stoppat dem.
  Nu har alla länder släppt fram migranterna och skrattat åt Sverige.

  Svenska politiker är ett skämt .
  Först lovade Löven att vi skulle få sänkt EU avgift för
  Vi tagit emot så många migranter.
  Sen sa han att man skulle fördela flyktingar från oss.
  Vad jag vet blev det inget av det. Det var bara ännu ett trick
  för att tysta svenska folket.
  Nu ska det rika Sverige få betala extra eftersom politikerna skryter
  Och fortfarande lever i en fantasi värld.
  Det största problemet med svenska politiker är att de är uppblåsta
  Spar som inget ser, som inget hör men snackar skit.

  De vågar inte erkänna
  Att välfärden totalt havererat med sin skryt om generös migration

  Gillad av 1 person

 2. Jamenvisst, självklart, det är dessutom bara slutet på början, svenskarna, du och jag, kommer få slanta upp. I gengäld får vi en stor europeisk famn där vi alla är lika som robotar och ett allsmäktigt råd styr över hela Europa och talar om vad länderna får och inte får göra. Gränser suddas ut, bara euro, nationsflaggor är ju numer förbjudna i plenisalen i Brussel, osv osv, i all oändlighet. De som drar i trådarna är flera, men med det här systemet kan man ta för sig av de olika ländernas ev rikedomar, styra dem osv. Men inte tusan kommer det lyckas. Vem får tårar i ögonen när EU:s nationalhymn spelas? När man ser de glada delegaterna i parlamentet (de är glada för de är miljonärer)? Enligt grekisk mytologi var Europa en prinsessa som rövades bort och våldtogs och därefter födde trillingar. Så kan det gå.

  Gilla

 3. Jag har varit i både Bryssel och Strasbourg och sett byggnaderna. Jag har även sett transporten bestående av långa rader lastbilar som flyttar handlingar. Parlamentet flyttar mellan dessa två städer varje månad, kostnaden lågt räknat ca 2 miljarder/år. Då finns inga kringkostnader, byggnaden, skötseln, allt folk som ska se till den (jag har varit inne i byggnaden) osv. Transporten mellan dessa säten beräknas släppa ut lika mycket koldioxid som 10.000 atlantflygningar. Miljöpartistiska delegater låter sig fraktas mellan dessa städer varje månad, checkar in på hotel, skriver upp traktamentet osv. Skulle inte fru Bah Kunkhe, som ju verkar framstå i media som en moralens och miljöns väktare, skulle inte hon som en sann miljökämpe ägna sig åt att stoppa detta? Ni vet vad vi skulle få för svar om någon journalist frågade henne och tom publicerade det hela. Det skulle bli nåt nonsens i stil med ”vi har som målsättning bla bla och det är många länder inblandade, bla bla, fördarag måst ändras och dessutom bor jag på ett så rasande trevligt hotell i Strasbourg och det finns så fina restauranger där”. Nä, det där sista tar jag tillbaks, så skulle Bah aldrig ens tänka, det var verkligen inte illa menat, alla eu-parlamentariker tycker transporten osv är rent vansinne, ALLA vill stoppa den, det är bar det att det helt enkelt INTE GÅR.
  Kolla nån gång på ALLA förmåner man har som EU-parlamentariker inkl pension. Så köper man lojalitet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s