Min blogg – alltså bestämmer jag över vad jag vill skriva om och hur ofta

Precis hemkommen till hotellrummet efter en trevlig kväll med familjen i Norrköping. Det har varit en lång dag så det blir inget skrivande i någon större utsträckning, vilket borde glädja vissa som stör sig på att jag inte håller mig till ”officiell standard” som tydligen är max tre inlägg om dagen.

Oftast får jag intressanta mail från läsare av bloggen som tycker till om ditt och datt, men sådana som det jag fick ikväll är jag gärna utan. Vem skriver ens så till någon, det är väl bara att inte läsa om man har sådana problem?! 😤 Jag skriver precis hur mycket eller lite jag vill på min blogg som jag bestämmer över och eftersom jag inte tjänar några pengar på mitt skrivande så behöver jag inte ”tillfredsställa” läsarna, utan endast mig själv. Som jag brukar säga – det är frivilligt att läsa!

”Hej
Jag har tidigare uppmanat dig att prioritera o skriva max 3 , helst 1 blog per dag. Du måste inse att du tröttar ut läsarna. Skriv kortare!
I övrigt följer jag med intresse dina kloka o viktiga inlägg.
Alla kan bli bättre.
kolla : Snb:s Skribentskola.
MVH
John”

16 reaktioner till “Min blogg – alltså bestämmer jag över vad jag vill skriva om och hur ofta

 1. Föreställ dig att någon skriver så till någon av fulmedierna! De pumpar ju ut en massa fejkade nyheter och annat skräp varje dag. Min klagan är oftast att folk skriver för få inlägg. Jag önskar mig ett inlägg per vecka MINST annars blir det tråkigt att ha en RSS-feed till dem.

  Visst skriver du många inlägg, men är rubrik och ingress relevanta så är det ju inga problem att sluta läsa kvickt om det inte intresserar. Visst missar jag en del bra inlägg, eftersom du gör så många, men det är ju helt upp till dig.

  Gillad av 1 person

 2. Näää,John har fel och jag önskar att du skrev fler inlägg.Det är imponerande att du öh.orkar skriva så mycket som du gör! Du gör ett bra och viktigt arbete!

  Gillad av 2 personer

 3. Man upphör tyvärr aldrig att förvånas. John kan kliva ner från sin självpåtagna upphöjda piedestal och gå dra något gammalt över sig, helst bakom en stor kall gråsten.

  Gilla

 4. Känn mitt stöd Jenny! Tack för att du orkar, hinner och bryr dig! Försök bortse från sådan människa som den där personen, sådana har det som regel inte bra i livet och försöker ta ut det på andra. Den här varianten är nog en översittare så länge han kan vara anonym. Förmodligen dum och definitivt omdömeslös. Det stänker alltid lite skit på skorna när man vadar genom skit.

  Gillad av 1 person

 5. Får jag pigga upp er lite? Har inte med rubriken ovan att göra men är kul! Äntligen har jag nu förstått vad som menas med att ”tvätta pengar”!
  Kina tvättar sedlar från virus – pengar i karantän

  Kinesiska myndigheter har beslutat att stoppa alla fysiska transaktioner med äldre sedlar till och från de mest drabbade provinserna i landet, på grund av risken för smittspridning. Centralbanken ska nu tvätta sedlarna, rapporterar Bloomberg.

  Enligt folkbankens viceordförande Fan Yifei ska sedlarna desinficeras med hjälp av uv-ljus och låsas in i minst två veckor innan de distribueras igen.

  Sedlar från områden som inte drabbats lika hårt av viruset ska sättas i karantän i en vecka.

  Gilla

  1. Hahah,ja det var också min tanke när jag igår läste om det.Men det verkar ju skumt att descinficera pengarna.Vore det inte enklare att destruera dem och trycka nya? Här ligger en hund begraven tror jag.Jag kommer inte att köpa en enda pryl mer 2020 som kommer från Kina.Fy vad virus det måste finnas i kartonger och förpackningar made in PRC.Jag slängde precis en billig ouppackad såg från Jula.Arbetshandskar därifrån skall vi förmodligen inte ens tala om,rena näringen för bakterier i kohuden.

   Gilla

   1. Precis som du tror jag att det finns något skumt med detta, absolut. Ge intryck av renlighet, javisst, men nåt annat kommer ske. Kan man plocka in nån IT-pryl i sedlar? Göra dem spårbara? De kan ju kolla knarkspår sedan länge på sedlarna, kanske annat också. Så mycket skit, bokstavligt talat, alla är inte så noga efter toalettbesöken. Fasen, bäst tvätta händerna INNAN man som man slår en drill!!

    Gilla

   2. Hahah, ja du har rätt.Dessutom sitter en svensk man ner när han kissar.Fy fan sicket folk vi har blivit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s