Medan människor är upptagna med att stirra på sina skärmar pågår förfallet utanför fönstren

På väg till bäste bror i Norrköping åker vi för ovanlighetens skull tåg istället för bil. Skönt att slippa köra själv, men rätt deprimerande när man åker genom Sverige och får en känsla av ett land i förfall när man passerar många dystra små orter som en gång var blomstrande men som numera mest framstår som avfolkade och nedgångna. På varje station ser man nedklottrade tågvagnar med ord som ”fuck” och ”bitch”, sjabbiga hus samt återkommande medelålders kvinnor i svarta abayas och hijab.

Men det är ingen som ser bedrövelsen utanför fönstren eftersom i princip alla – oavsett ålder – sitter och stirrar ned på sina skärmar timme efter timme. Perfekt, för då kan det nya Sverige ta form utan att folk bryr sig nämnvärt samtidigt som de suger åt sig av politiskt korrekta budskap och friserade siffror som media och våra folkvalda basunerar ut i små paketerade doser.

5 reaktioner till “Medan människor är upptagna med att stirra på sina skärmar pågår förfallet utanför fönstren

 1. Era dagar i Norrköping blir förhoppningsvis trevligare än resan dit. Längre fram i år blir vyerna utanför fönsterna trevligare trots avfolkningen. De verkar som om de medelålders svartklädda kvinnorna ni såg fortfarande hoppas på giftermål. För i Koranen står det att de får lätta på klädseln. Men de i den åldern som finns här är väldigt insvepta. Fast det kanske beror på att de är gifta.🧐

  Gilla

 2. Man kan se tydliga likheter med de forna sovjetstaterna där makten(Moskva) stal tillgångar från Polen,Tjeckien Ungern mfl länder.Likhetena är slående med hur makten i Bryssel beter sig.Nu skall vi leverera ytterligare 14 miljarder tycker Bryssel och Sverige utarmas och förfaller ännu mer.Svensk landsbygd år 2020 har stor likhet med tex Polsk landsbygd 1975.Mmm,det är oerhört tragiskt att se de utarmade småstäderna och de övergivna lantbruken.Må djävulen ta de skyldiga som har gjort de flesta svenskar mycket fattigare på kort tid.Eu skulle ju berika sade ju Dinkelspiel.Frid över hans minne f.ö.

  Gillad av 2 personer

  1. Japp! Jag minns Dienkelspiel som förhandlade Sverige in i EU, han kom hem och slängde med tungan som Toker i filmen om snövit och dvärgarna. Han viftade överlyckligt med ett papper och sa ungefär som så, ”vi fick vara med, vi är med”. Gladast över EU är nog såna som Kunkhe, tänk, på ett par år är de miljonärer. Klart hon strålade av lycka. Jenny, du skulle se hålen i asfalten där jag bor, tom centralt i stan. Det kostar att ligga på topp i import av folk och att vara en humanitär stormakt. Så, må djävulen ta dem som förrått Sverige, landsförrädare är ett passande ord! Tur vi skriver här så makten inte helt oemotsagda kan lära skolbarnen om 5 år vad det här var för tid. Men de suddar väl bara förstås.

   Gilla

   1. Dunkelspel är jude från Österrike. Nära kompis med Carl Bildt. Biltakalle sitter i Dunkelspels firmastyrelser och håvar in stora pengar utan att göra ett smack. (Har pågått i flera år men kan vara historia nu).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s