När ska Sverige börja tvångsutvisa illegala migranter?

I dagens Aftonbladet oreras det för vilken gång i ordningen(?) om krav på att alla ensamkommande i Sverige ska få amnesti eftersom det är så farligt att återvända till Afghanistan. I samma tidning skriver man att ett fredsavtal nu är nära med talibanrörelsen efter att ett veckolångt begränsat vapenstillestånd slutits, något jag även rapporterat om tidigare då utländsk media i början av året skrev att det är på väg att bli fred i landet. Snacka om dålig timing för debattörerna! Nu blir det svårt att klä på tusentals män offerkoftan eftersom de behövs hemmavid för att återuppbygga landet igen.

Häromdagen läste jag ett liknande debattinlägg i Wermlands-Tidningen, där skribenten pekade på att två afghaner lyckats ta sig igenom skolan och skaffa jobb inom den angivna tiden. Eftersom det visade på stor driftighet och en vilja att bli en del av Sverige, så skulle alla ensamkommande afghaner få amnesti eftersom de vore en tillgång för Sverige. Det är självklart bra att folk gör rätt för sig, men det betyder inte att över 6.000 andra ska rida på två personers framgångar. Märkligt hur vissa resonerar!

Upp mot 2,5 miljoner människor kan tvingas fly från Syrien till Europa om Ryssland misslyckas med att förhandla med Erdogan och al-Assad, varav en stor del säkerligen kommer ta sig till Sverige.

Vi behöver göra plats i vårt överfyllda land som barickaderas av allt för många personer (inte bara afghaner) som fått avslag på sin asylansökan och egentligen inte har något här att göra, förutom att kosta skattebetalarna pengar som behövs till annat. 2016 var det över 80.000 illegala i landet och jag vågar knappt tänka på hur många det är nu.

En del av problemet är också att vi har ett asylsystem som möjliggör för migranter som fått avslag att överklaga beslutet gång på gång och på så vis kan stanna kvar i landet hur länge som helst. Systemet måste helt klart göras om i grunden, men vem tar tag i det? Ingen eftersom intresset för att skapa ordning och reda i landet inte existerar!

Men ingen ids ta i denna heta potatis trots tomma löften om att man ska tillsätta resurser för att lokalisera och massutvisa illegala migranter som hörts från S-ministrar som Anders Ygeman genom åren och under tiden fylls det hela tiden på med nya illegala migranter. Bedrövligt att vi inte ens klarar av detta i Sverige – man häpnar över regeringens oförmåga att agera!

#nejtillamnesti

#utvisaillegalamigranter

#vigillarintefegapolitiker

16 reaktioner till “När ska Sverige börja tvångsutvisa illegala migranter?

  1. Härligt hllviken, skönt med en till som på allvar förstått! Dagen känns genast lite bättre. Vi hör på nyheterna idag hur det fortsatt trixas med gymnasielagen, förfärligt! Myndigheter ska ju stå fria från ministerstyre, det är ett av demokratins fundament. Migrationsverket måste var den mest genompolitiserade myndigheten av alla. Dessutom finns stort antal f d så kallade migranter som är anställda där och som knappast är oväldiga tjänstemän utan mer för med sig sitt lands kultur med korruption i alla former. En och annan sådan import har fått en reprimand, oj så starkt svar. MEN, desto hårdare slår Morgans näve mot dem som luftar sin vrede på nätet. Visst tusan har vi sedan flera år tilltagande åsiktsregistrering och försök från statsmakten att tysta folk. Jag unnar mig ett visst mått av skadeglädje gentemot S, de fick inte enbart lydig valboskap utan nåt annat också med importen. Dumskallar! Naiva? Oerfarna av storpolitik. Osv. Ni vet. S som en gång i världen var med och lyfte äldre generationer ur skiten. Nu beter de sig så här. MP och människoimport, hur ska man vara funtad för att rösta på dem? Det mesta är ju båg med MP, Riksrevisionen sågar i flera aktuella utredningar det mesta av deras miljösatsningar som dyra, ineffektiva och med MER utsläpp av CO2 än om de låtit bli, går att läsa. Finns inte en tillstymmelse till konsekvensanalys i någonting de sysslar med. Nidingar är väl en bra beteckning. Skadeståndsskyldiga borde de bli. I Örebro, som vi hört på statsradion i morse, i Örebro har kostnaderna för att försörja all människoimport skenat till den milda grad att staden spar på absolut allt de kan. För att försörja de som sitter och dricker kaffe eller begår brott. Så nu ska stadens gator inte sopas lika ofta längre. Minskning av planterade blommor i parker och på gågator. Men så bra, i centrum dräller det ju av människor från andra länder, då känner de sig väl mer hemma med skitiga gator och karg miljö.

   Gilla

 1. Mosebacke Monarki meddelar att vi har störningar i samtliga samhällsfunktioner och därför inte kan visa vår välvilja just idag. Hela regeringen arbetar intensivt med situationen. I förtroende kan vi meddela att fler av de utmärkta personerna i den mosegaskiska regeringen setts packa stora resväskor, antagligen ska de hämta experthjälp utifrån. Vår eminente Morgan Slingerbult låter hälsa att de mosegaskiska semlorna är väldigt goda i år. Han uppmanar alla att få en gratis mångkulturell semla vid stadens bibliotek kl 15. Alla med giltigt ID-kort släpps in av glada väktare.

  Gillad av 1 person

 2. Man har angett kriget som ett flyktingskäl för fullvuxna män, men det är enbart fullvuxna män som kan avsluta kriget. Kriget pågår heller inte i hela området. Nu när krigen går mot sitt slut finns inget asylskäl alls. Inget över huvud taget. Afghanerna kan nu fly Sverige, med samma flyktingskäl, när bomber detonerar överallt i Sverige. Regeringen kan alltid fortsätta med ljugandet och intyga att de är ”barn” inför andra regeringar.

  Gilla

 3. Hur benämndes svenskarna som flydde svälten i Sverige och for till usa? Där fanns ingenting som hjälpte dem utom deras egen förmåga. Inget soc, ingen bostad, inga resor osv. Jfr hur Sverige daltar och jollrar med folk som smiter in i vårt land för att snylta, stjäla, våldta, råna, förnedra, visa total brist på respekt och noll tacksamhet Fy tusan.

  Gillad av 1 person

 4. Har hela livet gett pengar till Röda korset. Men när jag läser att
  De vill tvinga fram amnesti för Afghanistanska män. Kommer jag aldrig ge
  En krona mer.

  90 % av flyktingarna är här illigala. Men politikerna har gett dem amnesti eftersom de fått stanna
  Afghanistanska män har särbehandlas fått stanna och skola . Utan anledning.
  De har fått pension för sina föräldrar, som vi inte vet något om. De har åkt hem på semester

  Hur kan de ha råd att åka hem och hem som de flytt ifrån för att de skulle bli dödade ett skämt.
  Utvisa dem som åkt hem, kan tyskarna så kan vi.
  Vi har tvingat betala familjehem.och andra dyra hem för människor som inte har rätt att vara här.
  De har köpt hus och lägenheter för enorma summor. Samtidigt som man uteslutit
  Svenska ungdomar dessa möjligheter.

  Vill man att afghanistanierna ska stanna, Adoptera dem och skriv på ett papper att du ska försörja honom
  Hela livet och betala allt han behöver och ställas till rätta för han brott.

  Annars har man ingen rätt att kräva det gör man nu, man kräver att vi andra ska betala
  Men vi vill inte betala och inte heller ge dem amnesti.
  Dags att ta en folkomröstning

  Gillad av 2 personer

  1. Du, du betalar massor med skattekronor till de personer som strömmar in i Sverige sedan många år, antingen du vill eller ej. Du betalar direkt med din skatt, men du betalar också med sämre välfärd, vänta bara ska du få se. Äldrevården, en portion till en åldring på ett kommunalt äldreseviceboende (5000 kr/månad i hyra) i Sörmland är budgeterad till 5 kr. Det är tyvärr sant. Fortsatt nedskärning av barnomsorg, höjning av alla kommunala taxor, mindre blommor i parkerna, mindre städning osv osv. Varför tror du? Jo, för att det kostar att ha 1,5 miljoner gäster på hotellet Sverige som inte kan betala för sig och som inte heller krävs på betalning. Så huka dig och gå till jobbet på måndag, flerbarnstilläggen till 6 barn kostar.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s