Den svenska regeringen gör skillnad på folk och folk

Idag uttalade sig för första gången landets statsminister Stefan Löfvén om de ökande ungdomsrånen med förnedringsinslag, men precis som när han i slutet av förra året deklarerade att ”brottslighet inte beror på invandring” utan snarare på ”socioekonomiska förutsättningar”, hittade han något att skylla på nu också. Istället för att ta tjuren vid hornen och tala klarspråk genom att erkänna hur det faktiskt står till, heter det att ”Alliansen lade grunden för ungdomsvåldet”. Hade Löfvén lagt till ”och vi har tyvärr byggt vidare” så hade han åtminstone framstått som lite trovärdig, men politikerskråets paradnummer har alltid varit att skylla på någon annan!

Övriga regeringsmedlemmar ville så klart inte vara sämre och Miljöpartiets språkrör Per Bolund ville absolut inte kännas vid någon rasism mot svenskar och menade att det inte löser några som helst problem att dela upp det, varför några åtgärder mot svenskfientliga hatbrott inte är att vänta.

Miljöpartiets Åsa Lindhagen, som ska föreställa vara vår jämställdhetsminister, vägrade dessutom svara på frågor om det grovt rasistiska våldet mot svenska barn, utan valde istället att börja prata om våldtäkter i hemmet och ”maskulinitetsnormer”.

Det spelar således ingen roll hur grovt våldet blir och att även barn blir utsatta – den här regeringen kommer aldrig erkänna problemet samt medge deras delaktighet i skapandet.

Ni kan bara föreställa er vilka scener som hade utspelats på såväl landets tidnings- och TV-redaktioner som i Plenisalen om det hade varit ett gäng svenskar som attackerat en afrikansk yngling eller för den delen en muslimsk pojke med slag och sparkar samt kallat offret för ”jävla vidriga apa” för att sedan urinera i offrets mun. Det hade helt enkelt tagit hus i helvete!

Men nu är det ju bara en vanlig svensk det rör sig om och då vill man varken kännas vid eller diskutera problemet – vi ska stå ut med kränkande behandling med andra ord för i Sverige gör våra styrande uppenbarligen skillnad på folkgrupper.

Sedan kliar de sig i huvudet och undrar varför främlingsfientlighet, polarisering och politikerförakt ökar i landet! 🙄

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Bildkälla: Fria Tider

17 reaktioner till “Den svenska regeringen gör skillnad på folk och folk

 1. De styrande har, angående Per Bolund tyvärr redan delat upp det i och med HMF lagen som skyddar alla utom majoritetsbefolkningen. Det är en väldigt olyckligt utformad lag, och det vet de flesta om.

  Gillad av 2 personer

 2. Om en svensk säger n- ordet eller b – ordet för invandrare får du fängelse.

  Men när illigala migranter som serverats allt på silver bricka av staten
  Kränker. Rånar. Mordhotatar. Tvingar dem gå nakna hem. Pissar på barn.

  Då är det synd om förövarna för de är utländska!!!

  Om det inte är rasistiska dåd så är det terror dåd.
  De agerar lika vidrigt som islamisterna.

  SVT pratar bara om förövarnas behov om stöd. Vilket stöd får
  Offret och föräldrarna.
  Nej. Svenska politiker och hela rättsväsendet saknar moral och etik
  .är en skam För svenska folket.
  SVT visade förövarens föräldrar som berättar om sitt lyxliv,
  där sonen får allt. Säger han var bara tonåring. De verkar inte skämmas

  Gillad av 2 personer

  1. Jag är fransman,bott (till och från,35 år i Sverige.Jag ser vad som hänt efter Palmes död.okunnighet bland Svenska politikern,regerings manipulation av svenska folket,lögner m.m.det värsta är att svenska folket acceptera detta.Sverige säger sig vara ”demokratisk”skitsnack”Sverige är en diktaturisk land,som kritiserar andra länder och manipulerar Svenska folket att tro på tomten.Jag skulle skrkva en hel roman om vad svenska regeringen,med hjälp av media ,gör mot svenska folket,men det skulle inte hjälpa,Svenska folket skulle säga:”vad vet denna fransman om Sverige….om ni bara visste!

   Gillad av 1 person

 3. Jaa ni, alla ser vi vad som utspelar sig. Vi har sett det i många år Vi förstod det redan för mer än ett decennium sedan när flyktingar klev iland på Gotland och hälsades välkomna med en värmande filt och fördes till hotell. Sen har det rullat på. Men hela tiden söker jag förstå lite mer av drivkrafterna, det är ju inte en utan många. Men det är rätt häftigt att allt vedervärdigt fortgår trots att det bokstavligt talat pågår nåt som påminner om….ja vad? Trakasserier, våld, utpekande av en viss befolkningsgrupp med nya ord, våld, våldtäkter, rån, hån, totalt bristande respekt för vårt sätt att leva osv osv. Ja vad tusan påminner det om? Understödda av makten. Oppositionen som tidigare medverkade till importen står nu i stort sett passiva vid sidan och iakttar och funderar på hur de ska förhålla sig. Vem värnar om oss? Den enskilde polismannen, den enskilde vårdpersonalen osv ja, Men inte myndigheten som sådan, media, dessa totalkorrupta människor…….få se vad allt det här gör med oss som individer, som befolkning, vad det gör med Sverige, med det vi uppfattade och såg som Sverige. En sak är säker, det kommer bli värre och inte bättre….

  Gillad av 2 personer

 4. Jag förstår inte riktigt vad sossehögern, högern och nögern klagar på. Klart att barnen ser att ojämlikheten och arbetslösheten är hög i samhället om har skapats av dem. Då blir kriminalitet fullt logiskt. Att pissa på alla svenskar som har röstat för eländet blir givetvis också fullt logiskt och känslomässigt förklarligt. De svenska barnen lär inte bli smartare än föräldrarna heller. Äpplet faller oftast inte långt från stammen och drogerna är numera hela den EU-vurmande 8-partihögern ansvariga för. De hjälper naturligtvis inte heller barnen.

  Gilla

 5. När någon påstår att vi fått det vi röstat på.
  Så är det bevis på att personen inte vet hur Sverige fungerar.
  Mp har inte ens 4 procent men styr massinvandringen och amnesti för
  Afghanistanierna.
  Alla politiker i Sverige vet att folket vill ha mycket liten invandring.
  Bestämma själva i uttaget av föräldrarpenningsdagarna osv men det passar
  Inte dem och de bildar majoriteter efter egen smak.
  De har ingen kunskap av effekterna eller kostnaderna och de behöver inte
  För oavsett hur fel de gör ,så kommer de få en fet lön och trygg pension.
  För dom har själva bestämt reglerna med sina vänner.
  Politiker och näringslivet .
  Näringslivet älskar gratis arbetskraft och massa bidrag .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s