Högerextremister i Tyskland gripna – planerade attacker mot politiker, asylsökande och muslimer

Tysk polis har arresterat 12 män som misstänks för att ha satt ihop en högerextrem organisation vars mål var att utföra attacker mot politiker, asylsökande och muslimer.


Enligt åklagare hade fyra av de män som arresterats tidigare idag startat upp en ”terrororganisation” i september förra året och träffats regelbundet samt hållit kontakt via telefon, internetforum och chattgrupper.


De andra åtta männen som arresterades misstänks för att ha stöttat organisationen med pengar och vapen. Organisationens mål var att skaka om och slutligen krossa det demokratiska systemet samt den sociala sammanhållningen i den federala republiken.


Enligt den tyska regeringen begicks 90% av de 1.800 incidenterna mot judar förra året av högerextremister. Tysklands inhemska underrättelsetjänst uppskattar att det finns cirka 24.100 högerextremister i Tyskland, varav cirka hälften är potentiellt våldsamma.


Bra jobbat av tysk polis som kunde sy in extremisterna innan de fick möjlighet att attackera civila. Tyvärr tror jag att liknande krafter växer även i Sverige och att det bara är en tidsfråga innan något allvarligt händer. Våra politikers ignorans och förakt mot oliktänkande samt deras medvetna strategi att splittra landet och ställa grupper mot grupper genom att driva en mycket oansvarig politik kommer så klart att få konsekvenser, samtidigt som deras handfallenhet kring den eskalerande kriminaliteten som dagligen genererar nya unga offer förr eller senare kommer att slå tillbaka. När det väl sker lär det inte längre fungera att gnälla över att man ”inte såg det komma”!


#vigillarintefegapolitiker
#sommansårfårmanskörda


https://www.aljazeera.com/news/2020/02/suspects-germany-planned-attack-muslims-refugees-200214141816203.html

11 reaktioner till “Högerextremister i Tyskland gripna – planerade attacker mot politiker, asylsökande och muslimer

 1. Om inte politikerna börjar lyssna på folket, som aldrig godkänt massinvandringen.
  Så kan det leda till inbördeskrig som i många andra länder.

  Den enes bröd den andras död.

  Man kan inte tvinga och ta hur mycket som helst från folk.
  Alla har en gräns.Tyskland och många i detta landet tycker
  det har gått alldeles för långt.

  Gillad av 3 personer

 2. Vad som får mig att starkt misstro detta ”avslöjande”, är att 90 % av alla brott mot judar har begåtts av dessa högerextremister?
  Varför skulle judehatet vara så mycket annorlunda i Tyskland, än här?
  Vi vet och ser hur islamister hatar all religion utom islam!
  Massavrättningar av kristna….
  Alla dessa attacker på Israel?
  Denna ”nyhet” låter väldigt konstigt i mitt medvetande?

  Gilla

 3. Frågan är om den här nyheten är ”placerad” för att flytta fokus från Angela Merkels interna partiproblem eftersom ”kronprinsessan” hoppade av nyligen. Dessutom varför kritiserar aldrig Merkel IS-krigarna eller det ökande hotet från islamism som växer även i Tyskland? 🧐

  Gillad av 2 personer

 4. Det är inte konstigt att det nuvarande mycket sjuka samhälle,där barn tvingas ut i pridetåg,där bögar öppet får flascha sitt kön inför förskolebarn,där liv släcks redan i moderlivet,möter motstånd.De sjuka kallar motståndet för extremism.Det sjuka skall fördrivas och dränkas.Leve ”extremismen”!!

  Gillad av 1 person

 5. Grundregel, misstro alltid det som står, nyheten är alltid planterad i ett syfte. Vilket syfte, vilken avsändare, vilken målgrupp osv. Här i Svedala är uppfinningsrikedomen stor för att få folk att titta åt ett annat håll, Mello, Trump, brexit, semlor, Pride-parad (inte paraden i sig och människorna där, men vatusan, måste Sveriges överbefälhavare komma ut som pride-vän???), barnprogram på tv för vuxna som rullar runt i rutan och helt abdikerar från all vuxenhet osv osv, ni vet. Under tiden passerar de Sveriges gräns i en aldrig sinande ström, ska vi gissa på 125.000 till i år?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s